עבור לתוכן

בקשת המלצה| קניית כרטיס מסך ב 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג

ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה

וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI

ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC

וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/

תשלום מזומן

המפרט של המחשב שלי:

לוח MSI

מעבד Q6600 2.4 GH

ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+

כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו

תודה לעוזרים..

פורסם

בתקציב הזה, אין שום טעם ללכת על nvidia כשיש את ה-5870 ב~1000 ש"ח.

פורסם

^^

מחזק.

רק ש - HD5870 מתחיל ב - 1150 ש"ח.

יש לך HD5850 טוב של GB ב ל - KSP ב - 990 ש"ח, הכי מומלץ בתקציב שלך (חזק משמעותית מה - GTX 460).

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה נווידיה כי אני רוצה תלת מימד כי יש לי כבר מסך וחסר לי רק משקפיים שאני ייקנה עוד מעט אז לא שווה בכל זאת של נווידיה? ואם בכל זאת לא שווה אז אני יילך על ה ATI אבל של איזה חברה אתם ממליצים לי? ועל איזה דגם? תסתכלו באתר של החנות שנתתי למעלה כי רק משם אני קונה (הם הכי זולים) תודה..

פורסם

כרטיס מסך ב1000 ש''ח לא ייתן לך חווית תלת מימד.

הFPS יורד מאוד בתלת מימד וGTX460 ואפילו 470 לא יתנו לך מספיק FPS בשביל להנות מתלת המימד

פורסם
  • מחבר

אתה צודק ולכן אני יעשה בעתיד SLI ואז יהיה לי תלת מימד מעולה משני כרטיסי מסך של GTX... לא ככה? או שאפשר גם תלת מימד ב ATI ואז יהיה שווה לקנות של ATI?

פורסם

יש לך לוח תומך SLI ?

פורסם

הלוח שלך בכלל תומך ב - SLI ? אני די בטוח שלא.

לדעתי תשכח מזה.

הכרטיס הכי חזק מ - KSP בתקציב שלך - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942

פורסם
  • מחבר

השאלה אם אפשר לעשות תלת מימד בכרטיסים של ATI וכרגע הלוח שלי לא תומך ב SLI אבל בשנה הקרובה אני ייקנה לוח אחר שייתמוך בזה ואז אני ירויח תלת מימד אז לא יותר שווה לי?

פורסם

עוד שנה הלוחות האלה יהיו ענתיקה. בכל מקרה תלד מימד לא רלונטי היום לכן עדיף שתחכה עוד שנה-שנתיים ותראה מה יהיה מצב השוק

אז מבחינת הן תלת מימד והן כרטיס מסך (ואולי להחליף מחשב).

פורסם
  • מחבר

אתה צודק אבל הכרטיס שאני ייקנה עכשיו אני לא יחליף אותו בשנתיים הקרובות לכן חשוב לי לדעת שהוא יתמוך לי בתלת מימד ולכן אני רוצה של נווידיה כי אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תומכים בתלת מימד ואם יש גם ב ATI תלת מימד באיזה כרטיס שתציעו לי והוא יהיה יותר טוב מה GTX460 1GB במחיר של 1000 שקל אז סבבה!

פורסם

בעוד שנה אם תוסיף לGTX460 עוד GTX460 שניהם ביחד לא יוכלו להריץ משחקים חדשים ב3D ...

או שתקנה עכשיו SLI וככה המחיר ללוח יקפוץ בעוד 200 ש''ח בערך בנוסף לעוד כרטיס או שתוותר על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים