פורסם 2011 בפברואר 514 שנים אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוגואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברהוזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLIואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OCוזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/תשלום מזומןהמפרט של המחשב שלי:לוח MSIמעבד Q6600 2.4 GHספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותותודה לעוזרים..
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים ^^מחזק.רק ש - HD5870 מתחיל ב - 1150 ש"ח.יש לך HD5850 טוב של GB ב ל - KSP ב - 990 ש"ח, הכי מומלץ בתקציב שלך (חזק משמעותית מה - GTX 460).
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר אבל אני רוצה נווידיה כי אני רוצה תלת מימד כי יש לי כבר מסך וחסר לי רק משקפיים שאני ייקנה עוד מעט אז לא שווה בכל זאת של נווידיה? ואם בכל זאת לא שווה אז אני יילך על ה ATI אבל של איזה חברה אתם ממליצים לי? ועל איזה דגם? תסתכלו באתר של החנות שנתתי למעלה כי רק משם אני קונה (הם הכי זולים) תודה..
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים כרטיס מסך ב1000 ש''ח לא ייתן לך חווית תלת מימד. הFPS יורד מאוד בתלת מימד וGTX460 ואפילו 470 לא יתנו לך מספיק FPS בשביל להנות מתלת המימד
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר אתה צודק ולכן אני יעשה בעתיד SLI ואז יהיה לי תלת מימד מעולה משני כרטיסי מסך של GTX... לא ככה? או שאפשר גם תלת מימד ב ATI ואז יהיה שווה לקנות של ATI?
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים הלוח שלך בכלל תומך ב - SLI ? אני די בטוח שלא.לדעתי תשכח מזה.הכרטיס הכי חזק מ - KSP בתקציב שלך - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר השאלה אם אפשר לעשות תלת מימד בכרטיסים של ATI וכרגע הלוח שלי לא תומך ב SLI אבל בשנה הקרובה אני ייקנה לוח אחר שייתמוך בזה ואז אני ירויח תלת מימד אז לא יותר שווה לי?
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים עוד שנה הלוחות האלה יהיו ענתיקה. בכל מקרה תלד מימד לא רלונטי היום לכן עדיף שתחכה עוד שנה-שנתיים ותראה מה יהיה מצב השוקאז מבחינת הן תלת מימד והן כרטיס מסך (ואולי להחליף מחשב).
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים מחבר אתה צודק אבל הכרטיס שאני ייקנה עכשיו אני לא יחליף אותו בשנתיים הקרובות לכן חשוב לי לדעת שהוא יתמוך לי בתלת מימד ולכן אני רוצה של נווידיה כי אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תומכים בתלת מימד ואם יש גם ב ATI תלת מימד באיזה כרטיס שתציעו לי והוא יהיה יותר טוב מה GTX460 1GB במחיר של 1000 שקל אז סבבה!
פורסם 2011 בפברואר 514 שנים בעוד שנה אם תוסיף לGTX460 עוד GTX460 שניהם ביחד לא יוכלו להריץ משחקים חדשים ב3D ...או שתקנה עכשיו SLI וככה המחיר ללוח יקפוץ בעוד 200 ש''ח בערך בנוסף לעוד כרטיס או שתוותר על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.