עבור לתוכן

מחיר מיוחד ל-HD6950 +כדאיות לגבי קנייה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק.

אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל.

אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח!

app_full_proxy.php?app=7146470109&v=1&size=o&cksum=9bbbfcdbe852d63a7653a4907a373b93&src=http%3A%2F%2Fwww.dix.co.il%2Fuploads%2Fimage%2F218%2F32.jpg

זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא?

בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg).

באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה:

HD5870 - 220$

HD6950 - 250$

איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך?

ושאלת השאלות:

האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?

פורסם

תקח בחשבון אחריות, במידה והוא יתקלקל לך בעתיד למורות שהוא יכול להחזיק לך גם שנים.

חוץ מיזה שהמישלוח בטח יהיה יקר ולכן לא משתלם תבדוק את המחיר + המשלוח ותראה אים זה משתלם.

לדעתי לקחת את המחיר בלי המשלוח לא חכם ומקשה לענות לך אים זה משתלם.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאחריות אני לא אקבל פה, בגלל זה אני שואל אם ההפרש במחיר מצדיק את זה.

את הכרטיס אני לא אשלח לארץ, המשפחה שלי תאסוף אותו מכתובת שאליה אני אשלח את הכרטיס.

פורסם

בסופו של דבר השיקול של הכדאיות הוא שלך, לכאן ולכאן אתה מפסיד ומרוויח. אישית, הפרש המחירים גרם לי לקנות 6950 בארה"ב, כשהזמנתי אותו הוא עלה 1600 בארץ. אם בעתיד יקרה לו משהו זה יהיה מבאס, אבל בינתיים חסכתי 500 שקל...

תקח בחשבון אחריות, במידה והוא יתקלקל לך בעתיד למורות שהוא יכול להחזיק לך גם שנים.

חוץ מיזה שהמישלוח בטח יהיה יקר ולכן לא משתלם תבדוק את המחיר + המשלוח ותראה אים זה משתלם.

לדעתי לקחת את המחיר בלי המשלוח לא חכם ומקשה לענות לך אים זה משתלם.

הוא ציין שמביאים לו את זה, הוא לא ישתמש בכלל במשלוח. בכל מקרה לפריטים קטנים כמו כרטיס מסך, ששוקלים קילו וחצי שניים, שווה לגמרי לשלוח, זה יכול להגיע לחסכון של מאות שקלים. במוצרים כבדים יותר הכדאיות נעלמת.

פורסם

במחיר כזה תחטוף את זה מ KSP במידה ואתה מעונין בכרטיס.

מה יש לחשוב?אז חסכת 200-300 שקל גג, ואין לך אחריות, במחשבה שניה אם אתה רוצה תחפש כרטיס של EVGA להם יש אחריות בינלאומית ממה שאני זוכר.

בכל מקרה אין כמו שיש לך כרטיס מהארץ עם אחריות , אתה לא צריך להוציא 20 דולר או יותר על משלוח למימוש RMA .

שורה תחתונה גש ל KSP ורכוש אותו , תהנה משקט של 3 שנים .

פורסם

במחיר כזה תחטוף את זה מ KSP במידה ואתה מעונין בכרטיס.

מה יש לחשוב?אז חסכת 200-300 שקל גג, ואין לך אחריות, במחשבה שניה אם אתה רוצה תחפש כרטיס של EVGA להם יש אחריות בינלאומית ממה שאני זוכר.

בכל מקרה אין כמו שיש לך כרטיס מהארץ עם אחריות , אתה לא צריך להוציא 20 דולר או יותר על משלוח למימוש RMA .

שורה תחתונה גש ל KSP ורכוש אותו , תהנה משקט של 3 שנים .

אז בKSP יש אחריות הא

חתיכת שקרן מעוות

פורסם

Guy31 ????????????

מה אתה רוצה ?? זה מה שכתוב ליד הכרטיס באתר שלהם

Warranty‎ ‎3 years‎ לתרגם לך?

פורסם

אז בKSP יש אחריות הא

חתיכת שקרן מעוות

אפשר לדעת בבקשה מהי משמעות הגידוף הזה? כדאי שתהיה סיבה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים