עבור לתוכן

איזה ספקית אינטרנט טובה יותר בADSL?

Featured Replies

פורסם

ברק או בזק בינלאומי?

הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר.

איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?

פורסם

אני חושב שברק

בזק הם מלוכלכים ומניפולטיביים ביחס ללקוחות שלהם.

פורסם

ברק

בזק הם מלוכלכים ומניפולטיביים ביחס ללקוחות שלהם.

פורסם

בקשר למבצע הזה אתה יכול לפרט? (כי אנחנו עוברים ליס ואני רוצה לדעת מה המבצע גם האינטרנט יעבור אליהם)

ולדעתי בזק מאז שיש לי את האינטרנט היה לי פעם אחת תקלה של כמה שעות ולא היה כלום יותר מזה (יותר משנה וחצי!)

פורסם

איך אפשר להשוות בין ברק לבין בזק

ברור שברק

פורסם

תראה, אני בכלל חושב שעדיף נטוויזן, הייתי 5 שנים מסריחות!! 5 ! בבזק בינלאומי ומהרגע שעברתי לנטוויזן (זאת הייתה המתנה בזכייה בתחרות המודינג :), זכיה ששינתה לי את כל ההנאה באינטרנט), פתאום הפינגים נמוכים בחצי ממה שהיה פעם ובמיוחד לחו"ל, האינטרנט הרבה יותר יציב, כן אני בטוח שמי שבבזק לא מרגיש שהחיבור שלו יציב, וגם ההורדות! איזה הבדלים! פעם הייתי מתווכח איתם שעות על זה שאני מוריד ב 80-85 קיי מהאתר שלהם והם האשימו את הקוו טלפון אבל מאז שעברתי לנטוויזן אני מוריד על 100+ והמהירויות לא משתנות אם זה מסרבר בארץ או אם זה מסרבר בחו"ל, זה עדיין יורד בטיל@! והתמיכה התכנית שלהם, השתמשתי בה רק פעם אחת אבל איזה כיף, עונים כל-כך מהר ויש להם סבלנות פשוט עולם אחר, שווה לכולם.

נ.ב יש לי את החבילה של ה 750 קיי

פורסם
  • מחבר

מבצע האינטרנט של יס+בב"ל או ברק חבילה של 1מגה במחיר של 139 ש"ח לחודש למשך שנה, משתלם ביותר ;)

נ.ב

המבצע למצטרפים חדשים לטכנולוגיית הADSL...

פורסם

פאק זה מבצע טוב וזול אני מחר כנראה סוגר עם אנחנו ביס או לא אז עם נעבור אני ישאל על המבצע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים