עבור לתוכן

מה לעשות עם חבר כזה?

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי, אז הוא אח או חבר? :P

• תגובות 33
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעתי World of Warcraft זה אחלה בילוי עם חברים

פורסם

אני מרגיש רע שאניי צוחק מהתגובות... :-P

פורסם

על מה בדרך כלל מדברים עם חברים? נכון, בחורות ומכוניות.

טוב תמיד יש את אלו שמדברים על MMORPG GAMES ועל מחשבים! יעני יושבים על בירה באיזה כיכר, ואחד אומר : "וואאיי אחי אתה לא מאמין איזה משחק הורדתי" או "יוווו איזה כרטיס מסך הזמנתי" - נושא לשיחה של חננות, אני אישית מתחיל לרדת על כאלה. "אתה לא מאמין איזה אירודינאמיקה בניתי במארז! עף לי ההארדיסק"

תדבר איתו על בחורות, סתם אפילו, זרום איתו, עוברת איזה מכוערת, תגיד לו : "תגיד אחי, היית עושה אותה?" הוא יענה לך ואז תזרמו.

או על איזה רכב קטלני. תנסה למצוא את האינטרס שלו, ואז תעשו שקשוקה.

אבל כפרה עלייך יא בן אדם, בשביל מה אתה צריך תשומת לב מגבר אחר?...

תמצא נושאי שיחות עם בנות, לא עם איזה בלוק 20 בלי בטון שלא יודע לזרום.

הוא חדש לחברה שלכם או משהו שאתה ככה לא מצליח להתחבר אליו?

בקיצור העצה שלי היא כזאת, פשוט תחפש את מה שמעניין אותו ואותך במשותף, ושלא יבצר מצב שאתם תדברו על משהו שמעניין אותו ואותך לא.

פורסם

דברו על פורנו וכוסיות רק גברים אפילו שהם לא מכירים אחד השני יכולים לדבר על זה שעות.

פורסם

שמעת שאיקאה נשרף?

שמעת על המלחמה במצרים?

ראית איך יקרו את הדלק?

וואי קר

וואי חם

וואי מה אתה אומר יהיה מחר חם או קר?

אני צריך לקנות X אתה יודע איפה יש משהו טוב?

אורנג'\סלקום\פלאפון דפקו אותי.. איזה מכשיר יש לך?

ועוד זה מבלי להזכיר אפילו פעם אחת כוסית או סקס..

כאילו באמת כזה קשה למצוא נושאי שיחה? אני יכול לחפור עם בנאדם שרק עכשיו פגשתי

וזה בגלל שפעם לא הייתי יודע מה להגיד או על מה לדבר.. היום חופשי אני אצחק עם מישהו

פורסם

תתחיל לראות האח הגדול. אפילו עם קיר אתה יכול לדבר שעתיים על זה.

פורסם

כלום :)

פורסם

דבר איתו על משמעות החיים.

פורסם

השאלה מלכתחילה היא שגויה.

אתה צריך לשאול מה לעשות עם עצמך במצב הזה.

אני למשל הייתי מחפש דרכים לשעשע את עצמי.

מי שנהנה הכי הרבה מנצח. ;D

פורסם

נסו לדבר על חרא. עזר לי פעם.

פורסם

ועכשיו תגובה רצינית. לא כולם מתאימים לנו, ואנחנו לא חייבים או מוכרחים להיות חברים של כולם.

יכול להיות, שעם האדם הספציפי הזה. אין לך שום דבר במשותף. וזה בסדר, אנחנו יצורים אנושיים.

פורסם
  • מחבר

לצערי התגובה האחרונה היא הנכונה ביותר

אני לא מהקשקשנים

וקשה לי להתחבר עם מי שלא מדבר הרבה

הוא חדש בחברה וכבר בהתחלה הלוואה לי את האוטו שלו לכמה ימים ועשה עוד' כמה דברים בשבילי

אבל אין נושא שיחה איתו

וכנראה זה ישאר ככה

פורסם

וואאיי סטנד-אפ זה אדיר, ההופעה של שחר חסון פשוט קורעת... היינו בסופ"ש שעבר ישבנו איזה 10 חבר'ה בקהל ופשוט נקרענווו עליו...

אם אתה הולך ל ZOA איפה שהוא הופיע בדרך כלל תבדוק אם הם נותנים הנחות לקבוצות

וגם תבדוק אם יש להם הנחה דרך כרטיסי אשראי, כי לי יש כרטיס אשראי של בנק מזרחי טפחות ושילמתי כסף פחות מחברים שלי

תלכו לשחר חסון זה יהיה לילה שלא ישכח, אנחנו עד היום מריצים קטעים על ההופעה האדירה הזאת[br]פורסם בתאריך: 8.02.2011 בשעה 17:16:08

לפעמים זה כיף סתם לשבת בבית עם קצת שתייה ונשנושים. הייתה תקופה שהיינו הולכים הרבה להופעות סטנדאפ

וואאיי סטנד-אפ זה אדיר, ההופעה של שחר חסון פשוט קורעת... היינו בסופ"ש שעבר ישבנו איזה 10 חבר'ה בקהל ופשוט נקרענווו עליו...

אם אתה הולך ל ZOA איפה שהוא הופיע בדרך כלל תבדוק אם הם נותנים הנחות לקבוצות

וגם תבדוק אם יש להם הנחה דרך כרטיסי אשראי, כי לי יש כרטיס אשראי של בנק מזרחי טפחות ושילמתי כסף פחות מחברים שלי

תלכו לשחר חסון זה יהיה לילה שלא ישכח, אנחנו עד היום מריצים קטעים על ההופעה האדירה הזאת

פורסם

ההודעה שלך הייתה סבירה, אולי אפילו כמעט טובה, אבל בשום מצב לא מספיק טובה בשביל לקרוא אותה פעמיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים