עבור לתוכן

מחפש 3 מסכים ל eyefinity

Featured Replies

פורסם

שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה)

מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך..

לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה..

המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב..

אשמח להמלצות..

[br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45

כנראה ביקשתי יותר מדי..
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת מישהו שמכיר מסכי מחשב עם כמה שפחות "מסגרת"?

פורסם

כתוב בגוגל

eyefinity monitor

ביחד עם good, או looking for...

עשיתי את זה בעצמי וזה מוצא דיונים מעניינים מאד בכל מיני פורומים שכוללים גם תמונות עם ה - setupים שלהם..

לשאול פה בפורום זה בעייתי כי מתוך האוכלוסיה סביר להניח שמספר האנשים שהלכו על מערך כזה בפועל הוא אפסי לחלוטין.

עכשיו לדעתי האישית -

לי אישית יש DELL U2311h יחיד ואני מרוצה ממנו מאד. מה גם שאני חושב שהוא לא תופס הרבה מקום והשוליים שלו יחסית דקות מאד - אין לו שום קישוטים ושום curves.

אז יש לי השערה שהוא יכול להתאים למערך שלך -חוץ מזה שאני לא יכול לבסס את דעתי על מערך קיים שראיתי.

בנוסף - רשמת שחשוב לך שזה יהיה 24 אינץ' והוא רק 23.

אם אתה מוכן להשקיע בשלושה מסכי 24 אינץ' אתה תגיע לסכום של לפחות 6000 שקל עבור המסכים הפחות טובים.

לעומת זאת - אם תשקיע בשלושה מסכי 23 אינץ' האלה - יעלה לך "רק" 3600, וזה עוד עם פנל IPS איכותי...

זאת דעתי האישית - והיא איננה מתבססת על התנסות אמיתית עם המערך שאתה מציע. בהצלחה :)

נ.ב

פתאם חשבתי על עוד משהו - במערך של אייפינטי מן הסתם זוויות הצפייה מאד מאד חשובות. הדבר האחרון שתרצה שיקרה זה הבדלי צבע בין המסכים כתוצאה מהזוויות השונות. פנל IPS לדעתי יהיה יתרון מאד מאד משמעותי במערך שכן אחד היתרונות העיקריים שלו הוא זוויות הצפייה הרחבות מבלי אובדן צבע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים