עבור לתוכן

האם האתר אמין ?? SPEEDTEST.NET

Featured Replies

פורסם

נתקלתי במשהו מוזר,תסתכלו בעצמכם... :nixweiss:

קובץ מצורף.

[attachment deleted by admin]

פורסם

השרת שדרכו בוצעה הבדיקה יושב ברמאללה.. מה הבעיה כאן?

פורסם
  • מחבר

ה PING בשרת דרך תל אביב הוא 523ms וה PING מהשרת של רמאללה הוא 21ms זה לא מספיק לא בסדר?!

הייתי בטוח שתל אביב נמצאת בישראל ולא באוסטרליה.

פורסם

לא שמתי לב שהתמונה מוגדלת אז לא הזזתי תבאר שמאלה לחשוף את שאר התמונה וכל מה שראיתי זה שסימנת :

SERVER:

RAMALA

WOOPS ;D

פורסם
  • מחבר
:silly: .... ;D
פורסם

ה PING בשרת דרך תל אביב הוא 523ms וה PING מהשרת של רמאללה הוא 21ms זה לא מספיק לא בסדר?!

הייתי בטוח שתל אביב נמצאת בישראל ולא באוסטרליה.

אתה משווה שני תוכנות שונות. לפי דעתי הפינג נמוך כי ברגע שהספק שירות שלך רואה שאתה רוצה לעשות הורדה גדולה הוא לא נותן לך פינג טוב כי זה לא כזה חשוב. גם ככה רוב הספקים די מרמים בspeed test והבדיקה יכולה לבדוק מקסימום שאין תקלה. היא גם מזייפת על מעבדי single core חלשים (קרה לי משהו מצחיק פעם שהיה לי 4 מגה והורדתי ב15 ;) ) .

גם ככה אין מה לבדוק פינג בארץ כי לרוב לא תקבל תוצאה גבוהה מ30 . אני חושב שאני מקבל 20 מקסימום לכל שרת בארץ. עדיין יש שרתים שמסננים פינג והם אולי יענו לך פעם אחת אם בכלל.

הפינג לרוב מתדרדר באופן דרסטי כשבודקים אתרים בחו"ל כי אז יש עומסים ובלגאנים. וגם נכנס המרחק הפיזי שמעלה את הפינג באופן תאורתי ב 10 מילי על כל 1000 ק"מ (בפועל זה יותר כי יש עוד כמה דברים חוץ ממהירות האור בדרך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים