פורסם 2011 בפברואר 114 שנים אולי כדאי שתשאל טכנאי מהאזור שלך בעצם מה שאני אומר זה שאתה צריך טכנאי מהדרום
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים האם שמת לב איך קוראים לפותח התרד?ולענייננו לא נראה לי שחדשים עם תגובה אחת יודעים מה זה סטיקי ולאן לגשת אז הנה תשובה לענייןאדון טכנאי מהדרום יקר מה שאתה בעצם שואל זה-- איך אתה עושה אוברקלוק למעבד שלך. ובשביל זה יש פורום אוברקלוק שבתחילתו יש מדריכיםאבל לפני שתגש למלאכה בוא תאמר לנו למה אתה רוצה להמהיר את המעבד שלך? מה זה יתן לך? האם שווה לך לסכן את המעבד ובשביל מה?יש לך מעבד מאוד חלש ולסחוט אותו עשוי לא להניב את התוצאה הרצויה לך לכן בוא תתאר לנו את הבעיה שבגינה את רוצה להמהיר את המעבד אולי בכלל ימליצו לך לקנות מחשב חדש או להוסיף רק זכרון או לקנות כרטיס מסך חזק
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים מחבר אוקיי ויש מדריך כלשהו שאתה ממליץ לי לעיין בו לפני שאני מתחיל במלאכה???אמממ אני מחפש גם דגם של מעבד טוב יותר שהביצועים שלו יותר טובים מהמעבד שלי תן לי דגם של מעבד טוב...
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים כן..חפש בסטיקי ובמדור מדריכים..וכמו שציינו מה מטרת הOC במקרה שלך ? מה שאר המפרט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.