עבור לתוכן

Assassin's Creed II השרת נפל לא ניתן לשחק

Featured Replies

פורסם

קנתי את המשחק דרך סטים , בכניסה למשחק מבקשמ רישוםמ לאתר Ubisoft השרת שלהם נפל\ בשידרוג ולא ניתן להפעיל את המשחק , דבר כזה עוד לא קרה לי שהיא אפשר לשחק במשחק שרכשתי כדין בגלל אתר שנפל .

פורסם

בגלל זה לא קונים AC2 למחשב או כל משחק אחר של UBISOFT למחשב...אפילו הם הבינו שזה רעיון גרוע וביטלו את ה DRM המוגבל הזה. הפיתרון הכי טוב זה להפעיל את הגנבה של המשחק על המשחק המקורי אבל ניראה לי שזה שקנית דרך STEAM ימנע ממך לעשות גם את זה :lol: גם אם תצליח להפעיל את המשחק כל נפילה של החיבור שלך/בעיה קטנה בתקשורת והמשחק יפסיק לעבוד.

פורסם

תוריד פרוץ וזהו.

קניתה הרי את המשחק.

פורסם

"Our technicians are rolling out fixes for our servers and they will be back online within one hour! Thank you all very much for your patience during this outage, it is much appreciated! Prepare to cap some chests and resume executing, stabaholic assassins!"

פורסם אתמול,תוקן.

חבל שאתם לא סובלניים ומחפשים פתרונות.

ובכללי אסור לדבר על תוכן פיראטי.

פורסם

ברגע שהבנאדם שילם על המשחק הורדה ושימוש באותו תוכן אינו פיראטי :)

וזאת ע"פ ההשקפה של האבירים הלבנים. לא תרצה לשמוע את הדעה שלי.

פורסם

זה לא רק הנפילות שרתים שלהם, יש גם מלא בעיות בחיבור בארץ, בעיות בשרתים בחו"ל שעוברים בהם בדרך, בעיות חיבור קטנות שבמשחקים כמו COD אפילו לא יעיפו אותך משרת MP. במנגנון ה DRM של המשחק הזה כל בעיה כזו תגרום לזה שהמשחק יפסיק לעבוד ובגלל זה עדיף לבטל אותו :nixweiss:

פורסם

ברגע שהבנאדם שילם על המשחק הורדה ושימוש באותו תוכן אינו פיראטי :)

וזאת ע"פ ההשקפה של האבירים הלבנים. לא תרצה לשמוע את הדעה שלי.

לא ציינתי שקניה + הורדה היא פיראטיות.

ציינתי שאסור לדבר על תוכן פיראטי בפורום כאחד החוקים,שצריך לכבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים