פורסם 2011 בפברואר 114 שנים שלוםיש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1.ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות.שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroupכיצד ניתן לפתור את הבעיה?תודה לעוזרים
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים מחבר הבעיה התגלתה כיותר הזויה ממה שחשבתי.במחשב 1 ישנם כוננים שהגדרתי בעבר עם שיתוף ומחשב מספר 2 יכול לגשת אליהם.הגדרתי שיתוף במחשב 1 על כונן נוסף אבל מחשב 2 לא יכול לגשת אליו.לכן ניסיתי לבטל את כל השיתופים ולהגדיר מחדש. התוצאה היא אותו מצב: מה שהיה מוגדר בעבר (לפני שהתחילה הבעיה) עובד ומה שהוגדר עכשיו לא עובד.הערה: אני כן יכול לגשת ממחשב 1 לספריה Users שבמחשב 2.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים תנסה את זה למרות שרשמת שיש הרשאה לeveryone לא בטוח שיש הגדרה מלאה ותקינה:אז תנסה את הלינק הזה:http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/03/09/Sharing-Files-Windows-XP-7.aspxגם לי הייתה אותה בעייה - והיא נפתרה ע"י הלינק הזה. כעיקרון אני מניחה שעד סעיף 19 עשית טוב. תנסה ממנו לבדוק את ההגדותבהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.