עבור לתוכן

לוח-אם למעבד 2500K i5 למטרות משחקים תקציב בין 500 ל- 1000.

Featured Replies

פורסם

שלום.

איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות בהנחה שזה המחשב שאני קונה:

Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box

Kingston KVR1333D3N9/4G

Sapphire ATI Radeon HD5870 1024MB PCIe

Antec Sonata III 500W

חשבתי על: Gigabyte GA-P55-UD6.

יש המלצות למשהו יותר טוב, או יותר זול ומספיק טוב?

תודה לעוזרים.

פורסם

הלוח הבא יתאים:

‏P67A-UD3

פורסם

1. הלוח שציינת אינו מתאים למעבד. הלוח שבו בחרת מיועד לתושבת 1156 ואילו המעבד שלך הוא לתושבת 1155.

2. קרא את הדיון כאן על התקלה בערכות השבבים מסדרה 6 של אינטל. ההמלצה כרגע היא להמתין עם הקנייה עד שהמצב יתבהר.

3. מה השימושים המרכזיים במערכת (אם מתוכנן OC אז באיזו דרגה, אם השימושים הם משחקים אז באיזו רזולוציה)? מה התקציב ללוח או למעבד, לוח-אם וזכרון?

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה עניינית. כותרת עניינית היא כותרת שמתמצתת את השאלה שלך במשפט. לדוגמה, מכיוון שאתה מחפש לוח למפרט קיים ולשימושים מסוימים, כותרת מתאימה תהיה "לוח-אם למעבד 2500K למטרות X תקציב Y".

פורסם

התקלה היא בלוחות P67 כמו שאני הבנתי, השאלה האים כל הלוחות של כל החברות כגון אסוס וג'יגה בייט כולם עים בעיות?

צריך להחזיר את כולם לחנות?

פורסם

כרגע המידע הוא שכל ערכות השבבים מסדרה 6 סובלות מהבעיה האפשרית הזאת. ערכות השבבים מיוצרות על-ידי Intel ולא על-ידי יצרניות הלוחות שרק משתמשות בהן ולכן הבעיה האפשרית קיימת בכל הלוחות המבוססים על ערכות השבבים האלה.

אין טעם להחזיר או להחליף את הלוח מכיוון שאין כרגע לוחות שבהם התקלה תוקנה. בדיוק מכאן נובעת ההמלצה להמתין מספר שבועות עד שהתמונה תתבהר יותר לגבי המועד שבו צפויים לצאת לוחות תקינים ומהי מדיניות ההחלפה. פרטים עדכניים יותר בנושא ניתן למצוא בסטיקי שנפתח בפורום כאן בדיוק לשם כך.

פותח הדיון, אם אתה עדיין מתכוון לקנות עכשיו לוח, אז GA-P67A-UD3 יהיה באמת בחירה טובה. יאפשר לך לבצע OC מרבי במגבלות קירור האוויר, ומעבר לכך מכיל את כל מה שמשתמש צריך.

אם אתה מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות, אז אתה בכלל יכול להוזיל משמעותית את המערכת על-ידי ביסוסה על מעבד Athlon IIx4/Phenom IIx4 מכיוון שברזולוציות גבוהות הרכיב בעל החשיבות העיקרית הוא הכרטיס הגרפי ולא המעבד.

פורסם

http://hwzone.co.il/news/134418

לפי הקישור כאן מהאתר הבנתי שהבעיה היא בערכת שבבים P67 כלומר H67 ללא תקלות.

פורסם

לא, הפגם הוא בכל משפחת ה-Cougar Point, ללא יוצא מן הכלל, נכון לעכשיו גם בניידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים