עבור לתוכן

intel i5 760 או AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ?

Featured Replies

פורסם

שלום!

השימושים העיקריים הם משחקים(לא חייב ברמה הגבוהה ביותר), פוטושופ (לא מקצוען,חובבן+) , סרטים, אינטרנט . (כל זה בהנחה שאני קונה כרטיס מסך GTX460 או 5770 או 6870)

בנוסף, על איזה לוח אם תואם אתם ממליצים? (חייב שיהיה תומך USB3...)

תודה נשמות שלי.

פורסם

מה התקציב שלך למעבד ולוח אם?

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש ולכן לא פירטתי את זה למחיר פר רכיב

אבל אם זה עוזר לך להבין אז בסהכ מחיר של כל המחשב כ3500 (כאשר רוצה כרטיס מסך בסביבות ה1000, מארז+ספק איכותי בסביבות ה500 לפי מה שאני מבין, דיסק קשיח בסביבות ה270, מאוורר כלשהו סביבות ה100, צורב.) : ???

מה שמותיר כ 1500 ללוח האם ולמעבד...

פורסם

בגלל שזה בערך תמיד יש חריגה מה עים מסך מקלדת מארז רמקולים ועוד,

ההצעה שלי:

‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz

750 ש"ח

‏M4N68T-M V2 AM3, nForce 630a, DDR3 1333

315 ש"ח

‏2GB Kingston X 2

240ש"ח

סה"כ

1305 ש"ח‎

פורסם

קודם כל זה לא ה760,זה ה2500K,המעבד החדש שלי אינטל שנחשב ליורש של ה760.

בכל מקרה אתה נכנס פה לוויכוח מתי המעבד יהיה צוואר בקבוק לגיימינג-בהתחשב לכ"מ שאתה לוקח אני לא חושב שזה יקרה בשנים הקרובות ולכן מעבד AMD יהיה יותר משתלם פה:

AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1

₪732

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927

Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1

₪543

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870

Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

₪223

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1498

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

יש לך פה לוח אם תומך USB3 וSATA3,מעבד בעל מכפלה פתוחה (מומלץ להוסיף קירור מתאים) ו4GB זיכרון (אפשר לקנות סטיק אחד של 4GB באותו מחיר,זה בחירה שלך)

לוח

פורסם
  • מחבר

אני אלך על הAMD .

לגבי הלוח אם: אתה הצעת Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET ואני שמעתי על דגם אחר Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET שעולה 200 שקל פחות . מה ההבדל בין הדגמים?

פורסם

אני אלך על הAMD .

לגבי הלוח אם: אתה הצעת Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET ואני שמעתי על דגם אחר Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET שעולה 200 שקל פחות . מה ההבדל בין הדגמים?

רק חוסר התמיכה בUSB3 ובSATA3.

לוח מומלץ מאוד אם אתה לא צריך את הUSB3.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

תמחק את סימני השאלה המיותרים, תוסיף את תמצית השימושים ותקציב אם ישנו.

פורסם
  • מחבר

ערכתי כמו שביקשת.

לגבי לוח האם אני חייב USB3. לדעתך כדאי לי לקחת את לוח האם שהמלצת עליו? Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1

אין משהו שהוא ממש טוב אבל קצת זול יותר? (אם לא אז לא נורא אני אשרוד את זה...)

תודה

פורסם

1. באיזה רזולוציה אתה משחק (כלומר מה הרזולוציה של התקן התצוגה שאליו מחוברת המערכת)?

2. האם מתוכנן OC?

3. מה הדרישות שלך מהלוח? בדרישות הכוונה לכמות וסוג חיבורים.

לגבי USB 3.0 רק אתה יכול לענות עד כמה זה נחוץ לך. זה בעיקר נחוץ אם אתה נוהג להעביר מידע אל מהתקני אחסון חיצוניים (כונן קשיח, החסן נייד) ואליהם. אני באופן אישי חושב שיש היגיון רב לקנות לוח שכן מציע את תמיכה כזאת, אך זה מאוד תלוי במשתמש.

4. התקציב של 1500 ש"ח זה תקציב למעבד ולוח-אם בלבד, או למעבד, לוח-אם וזכרון?

פורסם
  • מחבר

1) מסך מחשב LG W2253TQ LCD - רזולוציה מקס' 1920x1080 - זה המסך שלי - אני מקווה שעניתי לך על השאלה

2)אם היה לי מושג מה זה OC הייתי יכול לענות לך בצורה מכובדת. אבל אין לי... :kopfpatsch: אם תוכל להסביר אני אודה לך

3)אני חייב USB3 . קניתי טרה בייט חיצוני תומך בUSB3 וחבל לא לנצל אותו....

4)נגיד רק למעבד וללוח אם.

מבחינתי יש חשיבות רבה ליחס עלות תועלת. ז"א בהנחה שאני לוקח את הAMD שכלולם פה המליצו לי עליו, אז חשוב לי שבכסף שנשאר אני אקנה לוח אם טוב שתומך USB3 והבנתי שעדיף שיהיה אחד שניתן יהיה להוסיף שם עוד כרטיס מסך במקרה של שדרוג עתידי.

אם תוכל, תציע לי 2 דגמים של לוח אם, ותכתוב לי מה ההבדלים ומה אתה ממליץ לי לקחת מהם.

תודה רבה לכולם. אני ממש מעריך את העזרה :yelclap:

פורסם

1. ברזולוציה כזאת הרכיב החשוב יותר במשחקים הוא הכרטיס הגרפי.

2. OC = אוברקלוק. העלאת תדר השעון של רכיב (מעבד, כרטיס גרפי) לתדר הגבוה מזה שקבע לו היצרן כדי להפיק ממנו יותר. מכיוון שאינך יודע מה זה אני מניח שאתה לא מתכנן משהו כזה.

מבחינת מעבדים יש לך שתי אפשרויות. Athlon IIx4 או Phenom IIx4. מכיוון שכנראה אינך מתכנן OC אני חושב שמבעד כמו ה-Athlon IIx4 640/645 יהיה המעבד המשתלם ביותר למערכת שעיקרה הוא משחקים.

בקשר ללוחות אם, אני לא חושב שאתה צריך לחפש לוח-אם שמאפשר תמיכה במערך מרובה כרטיסי מסך (אם לזה התכוונת בהודעה האחרונה שלך). זה מיותר. אני מציע את הלוח הבא:

GA-880GMA-UD2H - לוח שמכיל גם שבב גרפי מובנה שיוכל לשמש לך כגיבוי במקרה של תקלה בכרטיס הגרפי או שיאשר לך בעתיד להסב את המערכת ל-HTPC.

גם הלוח GA-870A-UD3 יהיה בסדר, אינו מכיל שבב גרפי מובנה.

אם יש לך דרישה לחיבור מסוים מהלוח, עבור על המפרטים שלהם וודא שהמפרט עונה על הדרישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים