עבור לתוכן

צריך עזרה שקשורה למעשה פלילי.

Featured Replies

פורסם

לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול.

יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה

את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא

שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2

ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1,

ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני.

מה אני עושה ??

איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם?

כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות, סך הכל ללא מנעולים אני לא יכול לקשור את האופניים בבית ספר

ואד ההליכה לבית הספר היא 30 דקות כל יום , והנסיעה באוטובוס זה עוד 10 שקלים ליום לכל פעם שאין לי את המנעול.

פורסם

אני מצטער שאני לא יכול לעזור לך כעת. אני מטפל בחקירת פיגוע התופת בבתי הכנסת בטורקיה. אנחנו כעת במצוד ענק אחרי בן לאדן ואנחנו קרובים יותר מתמיד.

היות והפרס הענק על בן לאדן הוא יותר מ-50 מיליון דולר, אני מבטיח לך לקנות שני מנעולים חדשים לך ולאחיך.

פורסם

הכותרת שלך קצת מרתיעה :)

בכל מקרה, למה ועד הבית נלחם בכם? למה הקשיחות?

לא עדיף לך לקנות כבר מנעול במקום כל יום שאתה משלם נסיעות? כמה כבר עולה מנעול?

(מקסימום הועד יחליט לשתף פעולה תקבל את הכסף חזרה- לא אז בכל מקרה תצטרך לקנות מנעול לא?)

(למה יש לי הרבה שאלות)

פורסם
  • מחבר

וואי קרעת אותי מצחוק- או שלא

תגובות רציניות בבקשה.

פורסם

אני מצטער שאני לא יכול לעזור לך כעת. אני מטפל בחקירת פיגוע התופת בבתי הכנסת בטורקיה. אנחנו כעת במצוד ענק אחרי בן לאדן ואנחנו קרובים יותר מתמיד.

היות והפרס הענק על בן לאדן הוא יותר מ-50 מיליון דולר, אני מבטיח לך לקנות שני מנעולים חדשים לך ולאחיך.

זה אמור להיות מצחיק?...

תלך לישון חמוד...

DSTORM

התמונה שלך לא רואים אותה...

פורסם

מה אתה רוצה להתחיל להלחם בשביל איזה מנעול מסכן

אם כ"כ משעמם לך בחיים או להורים שלך לכו תתבעו אותם בבית דין לתביעות קטנות

פורסם

זה אמור להיות מצחיק?...

תלך לישון חמוד...

DSTORM

התמונה שלך לא רואים אותה...

:lol:

פורסם
  • מחבר

זה מנעולים של 300 שקל, אתה יכול לקנות בזה זיכרון חדש 3200 256 מגה.

פורסם

תביעה עולה בערך 90 שקל אם אני לא טועה.......אם תזכה תקבל גם אותם , אם תפסיד אתה תצטרך לשלם עוד כסף..........

תחשוב :)

פורסם

ניסית לדבר איתם? במקרה וניסית, תלך לעורך דין ותבקש ממנו לשלוח להם איזה מכתב אזהרה שם הם לא ישלמו אז הם יוזמנו לבית משפט... זה בטח יבהיל אותם

*רק תוודא שהמכתב של העורך דין לא יעלה יותר מהמנעול עצמו :P

פורסם

ניסית לדבר איתם? במקרה וניסית, תלך לעורך דין ותבקש ממנו לשלוח להם איזה מכתב אזהרה שם הם לא ישלמו אז הם יוזמנו לבית משפט... זה בטח יבהיל אותם

*רק תוודא שהמכתב של העורך דין לא יעלה יותר מהמנעול עצמו :P

בהחלט דבר איתם שנית ותמר להם שעם הם לא ישלמו לך את הכסף אז הם כבר ישמעו מהעורך דין שלך ועם גם זה לא יעזור אז תלך לעורך דין רצוי אולי עם ההורים שלך אולי מכירים מישהו ופשוט שיוציא מכתב רשמי וישלח להם אני מאמין שאחרי משפט כזה הם ישלמו לך אני לא חושב שהם יחפשו למצוא את עצמם בבית משפט.

פורסם

עורך דין שמורך דין.

עזוב ת'שטויות האלה, כמה שני המנעולים האלה ביחד עולים? 600 שקל? כמה עולה דמי ועד בית? 150 שקל בחודש (אני מנחש פה בענק.. בחיים שלי לא חייתי בבלוק)? קחו את הזיכוי שהם נותנים לכם על מנעול אחד ואל תשלמו דמי ועד בית עד שזה לא יחזיר את המחיר של השני.

זה מה שאנחנו עשינו פה פעם עם הרבה שטויות אחרות של הועד מושב המטומטם הזה, סמוך עליי שממש לא יהיה להם כח להתעסק איתך והם פשוט יעברו על זה בשתיקה.

פורסם

עורך דין שמורך דין.

עזוב ת'שטויות האלה, כמה שני המנעולים האלה ביחד עולים? 600 שקל? כמה עולה דמי ועד בית? 150 שקל בחודש (אני מנחש פה בענק.. בחיים שלי לא חייתי בבלוק)? קחו את הזיכוי שהם נותנים לכם על מנעול אחד ואל תשלמו דמי ועד בית עד שזה לא יחזיר את המחיר של השני.

זה מה שאנחנו עשינו פה פעם עם הרבה שטויות אחרות של הועד מושב המטומטם הזה, סמוך עליי שממש לא יהיה להם כח להתעסק איתך והם פשוט יעברו על זה בשתיקה.

אהבתי .. פרקטיקה לשמה

אבל.. ועד הבית יוכל להתלונן עליו לרשות הדיור שהוא לא רוצה לשלם ויכולים ללכת איתו בהליכים

פורסם

אהבתי .. פרקטיקה לשמה

אבל.. ועד הבית יוכל להתלונן עליו לרשות הדיור שהוא לא רוצה לשלם ויכולים ללכת איתו בהליכים

שיתלוננו, סמוך עליי שזה לא יגיע לשם. אני מוכן לחתום על זה. חוץ מזה, קצת צעקות, איומים, והכל מסתדר והם אפילו נותנים פיצוי.

פורסם

באמת, השלום בית עדיף מאיזה 300 שקל (עלובים). אם אתה לא יכול לפתור את זה בהדיינות, פשוט תסביר להם ככה: "תראו, עקב האירוע עם הגנן המנעולים (שניהם) של האופניים שלי הוצאו מכלל שימוש. לכן, עליי לשלם כ-600 ש"ח על מנת לממן לעצמי זוג חדש של מנעולים, ואני מבקש את השתתפותו המלאה של וועד הבית בתשלום." אם הם לא נעתרים לבקשתך אז תעשה בדיוק מה שמישה אמר. אנשים לא רצים כל כך מהר לבית משפט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים