פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימהאו קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVIוחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאוורריםאו קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר?ומה יותר טוב...והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים אז תפרסם רק באחד, מקסימום יעבירו אותה. לפרסם הודעה כפולה זה בטח לא פתרון.[עריכה]תמיכה טכנית ומפרטים ? מה קורה לאנשים פה ?זה לא ברור שזה שייך לגראפיקה ותלת מימד ?*הועבר
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר לא חשוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה העבירו לי את ההודעה..אני ידע לפעם הבאהואכשיו מי שיודע שיענה לי בבקשה על מה ששאלתי
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים מחבר או קיי אחי ותגיד לי לאיזה כרטיס מסך של גי פורס אפשר להשוות אותו?ויש לי עוד שאלה אני מפעיל משחקים, חלקם עובדים לי טוב וחלקם עוליה רק עם קול ובלי המסךאתה יודע למה זה?
פורסם 2003 בנובמבר 1622 שנים יותר מ GF2 GTS ופחות מ GF3יש לוודו בעייה שהחברה פשטה את הרגל אז קשה להשיג דרייברים נורמליים, אבל נסה ב www.voodoofiles.com יש שם דרייברים שכל מני אנשים רציניים שיפרו או כתבו אחרי שהחברה פשטה את הרגל, אפשר לגרום לכרטיסים האלו לתפקד לא רע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.