פורסם 2011 בינואר 3114 שנים זה מה שמושך אותי תמיד לחזור לkings bounty ולפוקר.אני אוהב לשבת בערב עם סיגריה ביד אחת ולשחק משהו רגוע שמפעיל קצת את הראש.יש המלצות נוספות?
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר בעיה עם אסטרטגיה בזמן אמת. קצת לא רגוע.צריך משהו בתורות או משהו שזמן לא משחק תפקיד.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר heroes of might and magic 3נראה מתאים, למרות שמאוד ישן.את 5 לא כל כך אהבתי אבל זה ממש דומה ל KBאני אבדוק אותו.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים אי אפשר להשוות בין הירוס 3 ל-5בשלוש אני משחק בערך 11 שנים ב-5 שיחקתי שבועיים.המשחק משמש בשבילי בדיוק לאותו דבר כמו מה שאתה מחפש, לשרוף איזה ערב נחמד בסופש עם סיגריה ובירה כאשר פשוט לא בא סרטשיחקתי בזה 11 שנים ואני בטוח שגם עוד עשור אני אמשיך לשחק בזה
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים Age of Wonders: Shadow Magicהעברתי איתו לילות שלמים כאליו עברה דקה. תריץ ניסיון
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים Bejeweled 3הראשון והשני גם טובים.משחק מושלם לשבת יד אחת סיגריה יד שניה עכבר,מוזיקה ברקע ופשוט להרגע.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים בעיה עם אסטרטגיה בזמן אמת. קצת לא רגוע. צריך משהו בתורות או משהו שזמן לא משחק תפקיד. טוב, ואני חשבתי דווקא להציע את שולה המוקשים לפי הכותרת ואם כבר דברים מצחיקים, ראיתי פעם מישהו משחק Starcraft עם יד אחת, אבל כשחושבים על זה זה היה יותר עצוב ממצחיק. את Dragon Age אתה יכול לשחק לאט כפי שתרצה כי אפשר לעצור את המשחק באמצע קרב, אבל עם יותר מדי עצירות מיותרות הוא עלול לשעמם קצת. אבל תכל'ס זאת די התקלה, כי חוץ מ-CIV 2 ו-3 לא שיחקתי באף משחק רציני (יענו לא קלפים או משהו, או משחקים ממש ממש ישנים כמו sokoban, goblins או simon) שלא נועד ל-2 ידיים.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר אי אפשר להשוות בין הירוס 3 ל-5בשלוש אני משחק בערך 11 שנים ב-5 שיחקתי שבועיים.המשחק משמש בשבילי בדיוק לאותו דבר כמו מה שאתה מחפש, לשרוף איזה ערב נחמד בסופש עם סיגריה ובירה כאשר פשוט לא בא סרטשיחקתי בזה 11 שנים ואני בטוח שגם עוד עשור אני אמשיך לשחק בזהניסיתי והתייאשתי תוך 15 שניות.יותר מדי ישן בשבילי. רזולוציה קטנה מאוד וגרפיקה שאי אפשר להסתכל (לטעמי).צריך משהו קצת יותר מודרני.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים יפה שתוך 15 שניות אתה שולל משחק...ועוד איזה משחק : יצא לך להשתתף בקרב אחד לפחות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.