עבור לתוכן

WIN7 - אפשרות לפתוח פורטים לתוכנות כלשהן? איפה?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך...

יש קשר למודם? זה מחשב של בן דוד שלי ויש לו מודם TP LINK.

השאלה היא בעקרון להפעיל אי מיול.

תודה :)

פורסם

מה זה "לפתוח פורטים"?

אם אתה מדבר על port forwarding אין שום קשר למערכת ההפעלה. הכל נעשה מהממשק של הציוד קצה.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שדרך הפיירוואל של 7, אתה לא פותח פורטים אלא רק דרך המוצר עצמו? כלומר המודם האחלוטי שיש לבן דוד שלי?

זה אומר שאני צריך להכנס להגדרות של המכשיר אם ככה.

פורסם

ה FW בWindos 7 עובד בדיוק לפי אותו עיקרון כמו לפני זה. אם הוא מופעל הכל נמחסם מעבר למה שאתה קובע לו בחוקים.

שוב אני מציין שאין שום קשר בין תפעול הFW להגדרות NAT בציוד קצה שמחר לאינטרנט ואין דבר כזה "מודם אלחוטי".

פורסם
  • מחבר

אה אוקי

הבנתי את הסיפור, תודה :)

פורסם

cmd->ipconfig->enter שם איפה שרשום default gateway תרשום את הערכים בדפדפן(כתובת)

לאחר מכן תכנס לאימיול ותרשום את הפורטים בהעדפות->חיבור לדוגמא:

TCP 13901

UDP 17183

תחזור לדפדפן

תכנס לNAT

תרשום את הערכים:

TCP 13901

UDP 17183

External Port Start 13901

External Port End 17183

Protocol TCP/UDP

Internal Port Start 13901

Internal Port End 17183

Server IP Address פה תרשום את הכתובת IP של המחשב שלך.

ההסבר קצת מסורבל, אים יש לך בעיה איפה שהוא תעלה תמונה של NAT אני יעזור לך לפתוח פורטים.

פורסם

לא פותחים פורטים. שום דבר לא סגור. :s07:

סגור ועוד איך. כמו שאמרת - הFW של Win7 מתנהג בדיוק כמו זה של ויסטה וXP SP2 במובן זה - פורטים לא סטנדרטיים שלא פתחת יהיו סגורים.

פורסם

אני הבנתי שכן. :nixweiss:

זאת אומרת שדרך הפיירוואל של 7,

פורסם
  • מחבר

הכוונה והשאלה שלי היתה בנוגע לחסימה של פורט ככל הנראה של האימיול, בן דוד שלי משתמש במודם של TP LINK פשוט ורגיל, וכשהוא מתחבר לאימיול (יש פיירוואל של וינדוס 7 שעובד, הוא לא מבוטל) אז הוא מקבל מזהה נמוך, הוא פשוט רוצה לפתוח את הפורטים, הכוונה היתה אם עושים את זה דרך הוינדוס, או דרך המודם?

פורסם

קודם תנסה דרך הווינדוס "לוח בקרה"->"חומת האש של ווינדוס"->"אפשר לתוכנית או לתוכנה לעבור דרך חומת האש של ווינדוס"

בחלון "שנה הגדרות"->"התרת תוכנית נוספת"->בחלון שניפתח תבחר באיקון של אימיול אים עדיין יש בעיה צריך לפתוח פורטים בראוטר.

פורסם

אני לא מכיר מודמים של TP-Link. נתבים של TP-Link אולי כן.

אם יש נתב - צריך להפנות בנתב את הפורט הרלוונטי לכתובת הIP הפנימית של המחשב. ואח"כ לוודא שהפורט (לחילופין התוכנה) מוגדרים ברשימת החריגים של Windows כדי שלא יחסום תעבורה. יש תוכנות שעושות את זה לבד עבורך.

אם אין נתב - רק החלק השני רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

סליחה - הכוונה היא לנתב, טעיתי.

אני אבדוק אצלו את זה במחשב ואודיע אם זה מסתדר

תודה לכם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים