עבור לתוכן

איזה תחום ללמוד במחשבים פרטים למטה !

Featured Replies

פורסם

^

roflmfao.gif

תודה על הצחוק של הבוקר. מקווה שאתה לא רציני :lol:

• תגובות 47
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אני נרשמתי לפני שנים ונשארתי עם אותו שם לא יודע מדוע , אבל נשארתי עם אותו שם .זה לא נותן לכם לצחוק עלי (לא כל שנה משנים את השם ) .

כן אני נולדתי בשנת 91 ואני נולדתי ביולי ( יש לכם בעיה עם זה ) .

יש לי תעודה בגרות מושלמת ומלאה ומושלמת ואפילו הלכתי לכמה אוניברסטאות ואפילו התקבלתי שם אבל אני לא רוצה לאבד 4 שנים כדי ללמוד מדעי מחשבים באוניברסיטה . שבכל אוניברסיטה ישבתי עם היעוץ והוא פשוט אמר לי אם אתה רוצה ללמוד רק מחשבים אצלנו אין דבר כזה אלא שאתה חייב ללמוד גם הרבה הרבה מטמטיקה . אין רק מחשבים ושאר הדברים ללמוד , הכי חשוב זה מטמטיקה ושאר הדברים אחרי זה חשובים . אז הם לא המליצו לי .

בינתיים יש לי קצת כסף שאני אוכל ללמוד . 24.000 ש"ח . אני לא מחכה למשכורת של 20 אלף שייח או של 30 אלף ש"ח . אני רוצה לראות במה עובדים המתכנתים איך עובדים מה התוכנות שהם עושים מה הם לומדים מה הכי חשוב בתחום התכנות והבעיות שאתה פוגש ופתרונן . (אין לי כוח להתחיל ללמוד לבד תיכנות ) .

השאלה שלי היא האם פיתוח תוכנה = תיכנות ?

תקנו אותי אם אני טועה .

ולא עניתם על השאלה שלי האם ללמוד תיכנות זה יעזור לי בלבנות אתרים וגם לסדר אותם ...

אני לא הולך לצבא כי יש לי בעיה ברגל .

פורסם

בשביל לבנות אתרים אתה צריך לדעת Javascript, HTML ו-PHP. כמובן ש-PHP לא בא לבד ולכן אתה צריך גם ללמוד SQL. אלו הם הכלים הבאמת באמת בסיסיים שדרושים לפיתוח אתר.

לא, ללמוד תכנות לא יעזור לך בזה בכלל. לא, פיתוח תוכנה זה לא תכנות.

אתה נשמע כל כך לא סגור על עצמך שבמקומך הייתי לוקח את ה-24,000 האלה וטס לתאילנד.

פורסם

SQL = DB driven apps

וגם אז אם אתה לא מחפש RDBMS יש פתרונות יותר טובים (NoSQL,couchDB)

פורסם
  • מחבר

אני בינתיים במקום לאבד את הזמן אני אתחיל בלימודי בניית אתרים . כי אחרי 3 שבועות או חודש אני יתחיל ללמוד פיתוח תוכנה .

זה לא מתנגש אחד בשני . נכון . אני אפילו קראתי קצת ממדריך על ה JavaScript ויש קצת קשר בין ה JavaScript שזה JS לקצת JAVA שזה מה שאני הולך ללמוד בפיתוח תוכנה , כתוב שם מי שיודע JAVA יהיה יותר קל לו לקרוא על המדריך הזה ואמר שיש איזהשהוא קשר .

עכשיו אין לי מה לעשות גם ככה בשבועים הקרובים אני אלמד ממדריכים באינטרנט .

שפת ה HTML אני מכיר אותה מזמן . אבל צריך קצת לחזור עליה קצת .

אבל איזו שפה בניית אתרים באה אחרי זה בקלות .

אז תעשו לי קצת סדר באיזה שפת בניית אתרים ללמוד עכשיו ואחרי השפה ואחרי ואחרי .

מהכי הקל לקשה .

תודה לכם .

פורסם
[tt]

The Java- prefix suggests that JavaScript is somehow related to Java, that it is a subset or less capable version of Java. It seems that the name was intentionally selected to create confusion, and from confusion comes misunderstanding. JavaScript is not interpreted Java. Java is interpreted Java. JavaScript is a different language.

JavaScript has a syntactic similarity to Java, much as Java has to C. But it is no more a subset of Java than Java is a subset of C. It is better than Java in the applications that Java (fka Oak) was originally intended for.

JavaScript was not developed at Sun Microsystems, the home of Java. JavaScript was developed at Netscape. It was originally called LiveScript, but that name wasn't confusing enough

[/tt]

ידע בג'אווה יעזור לך ללמוד JS בדיוק כמו ידע בכל שפה אחרת (כמו CPP) משום שיהיו לך כבר כלים בסיסיים והבנה כללית בתכנות ובמבנה של תוכנות ובגלל שיש לך מושג (לפחות בסיסי) ב-OOP

Javascript זה לא תת-שפה של ג'אווה, זאת שפה אחרת שעל מנת לעבוד איתה ברמות הגבוהות עדיין תדרוש ממך הבנה תאורתית מסוימת בבניית תוכנה וידע מתקדם ב-OOP.

אם אתה רוצה להתחיל ממשהו בסיסי שיש עליו הרבה חומר טוב (גם בעברית) - תתחיל דווקא עם php.

פורסם

ועוד משהו - הOOP בJS שונה מסוג הOOP בJava - הוא מבוסס Prototype, בניגוד לקלאסים של ג'אווה.

ועוד משהו קטן, ששמעתי לא מזמן:

Java is to Javascript what Car is to carpet

פורסם

בשביל לבנות אתרים אתה צריך לדעת Javascript, HTML ו-PHP. כמובן ש-PHP לא בא לבד ולכן אתה צריך גם ללמוד SQL. אלו הם הכלים הבאמת באמת בסיסיים שדרושים לפיתוח אתר.

לא, ללמוד תכנות לא יעזור לך בזה בכלל. לא, פיתוח תוכנה זה לא תכנות.

אתה נשמע כל כך לא סגור על עצמך שבמקומך הייתי לוקח את ה-24,000 האלה וטס לתאילנד.

לטוס לתיאלנד, גיחה ללאוס, כמה חודשים בהודו ועדיין ישאר לו עודף ^______^ ואני בטוח שעל הדרך הוא יחליף כיוון עתיד

פורסם

יש לי תעודה בגרות מושלמת ומלאה ומושלמת ואפילו הלכתי לכמה אוניברסטאות ואפילו התקבלתי שם אבל אני לא רוצה לאבד 4 שנים כדי ללמוד מדעי מחשבים באוניברסיטה . שבכל אוניברסיטה ישבתי עם היעוץ והוא פשוט אמר לי אם אתה רוצה ללמוד רק מחשבים אצלנו אין דבר כזה אלא שאתה חייב ללמוד גם הרבה הרבה מטמטיקה . אין רק מחשבים ושאר הדברים ללמוד , הכי חשוב זה מטמטיקה ושאר הדברים אחרי זה חשובים . אז הם לא המליצו לי .

היי,

רק רציתי לגרום לך להבין משהו, אני בטוח שלא התקבלת.

למה? כי היית בייעוץ ואחרי זה ויתרת כשהבנת כמה מתימטיקה (ולא מטמטיקה) צריך ללמוד.

למעשה מה שהיית צריך לעשות זה להרשם, לחכות כמה חודשים לתשובה (אף פעם לא הבנתי למה כמה חודשים ולא שבוע- שבועיים אבל ככה זה) ואז היית מקבל תשובה אם התקבלת או לא. מה שכן אמרו לך כנראה זה שלקחו את נתוני הקבלה שלך (ולא אמרת שעשית פסיכומטרי דרך אגב, שזה תנאי מקדים) השוו אותם לכאלה של שנים קודמות ואז אמרו לך שכנראה תתקבל.

פורסם
  • מחבר

אני התקבלתי למכללות האלו .( חיכיתי כמה חודשיים והתקבלתי ) .

מה זה OOP ?

ומה זה CCP ?

מה שפת בניית האתרים הכי קלה ומה שפת בניית אתרים הכי קשה ?

אם אתם יכולים לסדר את שפות בניית האתרים מהקל לקשה .

פורסם

שפת בניית האתרים הכי קשה היא ROM-BASIC של מחשבי IBM Jr משנות ה-80. בחיאת, אפילו גרפיקת ASCII בלתי אפשרי לעשות עם השפה הזאת.

מצטער, אבל זה הייתי חייב לשחרר קצת קיטור.

תראה - זה לגיטימי לחלוטין לא לדעת כלום במחשבים ולרצות להיות מתכנת - אבל במקרה כזה אני חושב שראוי להתחיל מהבסיס.

במקרה שלך בהחלט לא הייתי ממליץ לך על קורס-בזק במכללה כמו HackerU, הקורסים האלו לרוב מיועדים לבעלי ידע מוקדם או לאקדמאים שמעוניינים בהסבה להשתלב במהירות בשוק העבודה בתחום.

אתה צעיר, זמנך בידך (לא עושה צבא) ואם הנושא מעניין אותך ואתה גם רוצה להתפרנס ממנו בכבוד, ראוי שתשקול ללמוד אותו באופן יסודי.

לכן אני בהחלט ממליץ לך לשקול בכובד ראש לימודים אקדמאיים בתחום כאשר עומדות בפניך מספר אפשרויות --

תואר במחשבים BA- מדובר בתואר שמתרכז בעיקר באספקטים המקצועיים וכולל הרבה שעות של "תכלס" לעומת מעט שעות מתמטיקה (וגם זה ברמה יחסית קלה). מדובר בתואר יותר קליל ואחוזי הכשלון יחסית נמוכים. התואר הזה יכול לבוא במגוון טעמים - "מנהל במגמת מחשבים", "מחשבים ותקשורת" וכו'. רשמית - מדובר ב-BA כללי.

תואר במחשבים BTech/BSc - רשמית אין הבדל בין התארים, למעשה תואר BSc יותר "תאורטי", אבל זה מאוד תלוי מכללה. תואר רציני במחשבים שיזכה אותך בסוף ב-BSc המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוה יכלול הרבה מתמטיקה - חדו"א, בדידה, אלגברה לינארית וכו'. כתלות במסלול הספציפי הוא יכלול קורסים בתכנות החל מהשנה הראשונה או השניה, אולם המשקל זה אילו לא יהיה גדול מאוד. קורסים "מקצועיים" כגון קורס DB, תקשורת וכו' יתמקדו לרוב באספקטים התאורתיים ויכללו אלמנטים מעולם המתמטיקה.

אם אתה יכול לעמוד במתמטיקה ובכלל בעומס הגדול יותר של BSc זהו המסלול המומלץ יותר אם אתה חושב על הטווח הארוך.

בנתיים ---

אתה יכול ללמוד php ו/או javascript ולהתחיל פרויקטים קטנים.

במקביל אולי לקחת קורס באו"פ בחדו"א או אלגברה לינארית על מנת להחשף לתחום המתמטיקה מבלי לשים יותר מדי על קרן הצבי.

פורסם

אני התקבלתי למכללות האלו .( חיכיתי כמה חודשיים והתקבלתי ) .

מה זה OOP ?

ומה זה CCP ?

מה שפת בניית האתרים הכי קלה ומה שפת בניית אתרים הכי קשה ?

אם אתם יכולים לסדר את שפות בניית האתרים מהקל לקשה .

מה זה OOP? מה זה CPP? אתה רציני? איך אתה מצפה לבנות אתר אם אתה לא יודע להשתמש בגוגל?

פורסם

זה מה שאני אמרתי..... :-\

פורסם

חבר, צא מהסרט.

תכנות זה דרך חיים - או שיש את זה בדם או שאין. :silly:

פורסם

תכנות זה דרך חיים - או שיש את זה בדם או שאין. :silly:

אתה מגזים - יש אנשים שהתחילו BSc במחשבים בלי ידע מוקדם והתברגו לא רע אחר כך בשוק.

לטוס לתיאלנד, גיחה ללאוס, כמה חודשים בהודו ועדיין ישאר לו עודף ^______^ ואני בטוח שעל הדרך הוא יחליף כיוון עתיד

אבל אני בהחלט חושב שלפני כן זה יהיה רעיון טוב, אתה ממש לא מגובש, קח הפסקה ותחזור לכאן אחרי שהמחשבות יסתדרו לך יותר טוב בראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים