עבור לתוכן

איזה תחום ללמוד במחשבים פרטים למטה !

Featured Replies

פורסם

אין מדריך לפתיחת חברת השכרת שרתים, כמו שאין מדריך לפתיחת חברת השכרת רכב.

אתה תצטרך למצוא תשובות לכל השאלות הקטנות שיש לך (שיכולות להיענות ע"י: חיפוש ספציפי לשאלה, ידע מעשי - עבודה בתחום).

רבים, וטובים ממך ניסו לפתוח חברות שרתים ולא צלחו את השנה הראשונה. חפש תחום אחר.

• תגובות 47
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מדריך לפתיחת חברת השכרת שרתים, כמו שאין מדריך לפתיחת חברת השכרת רכב. שום חברה

הכל StreetSmart ומזל. בודדים עולים על רעיון חדש והולך להם בלי ניסיון, לא חברת ארוח שרתים.

פורסם

ל SumMeR69 אתה יכול אולי בקצרה להסביר מה ההוצאות שכרוכות אירוח אתרים וגם איכסון אתרים ?

שרת עולה כ 3000$ למקם בחווה אני לא יודע . אבל אני לא יכול לשים את השרת במשרד ? או שאני חייב למקם אותו בחווה השרתיים .

תקנו אותי אם אני טועה .

על מה אני צריך להוציא עוד ?

תודה

אין לי מושג! GOOGLE IT! :pissed:

ולא אתה לא יכול לשים את המחשב במשרד. מה נראה לך שעל חיבור 5 מגה א-סימטרי של 012 אפשר לארח את ynet?!

אני לא יודע כי אני לא בדקתי. תתקשר לחברות שברשותם חוות שרתים שמחוברת לצומת האינטרנט העולמית (בזק בינ"ל, נטוויזין, וכו') ותבקש מהם הצעת מחיר.

וכמו שרבים וטובים אמרו לך, באמת שאין לך צ'אנס.

תראה - http://www.google.co.il/search?q=%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F+%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

תסתכל על המחירים, נראה לך שאתה בכלל פקטור בתחרות הזאת?

לא מדובר כאן ב"יאללה בוא נקנה מחבת ונתחיל למכור שקשוקה"

פורסם

אני דיי בקטע הזה (יותר נכון הייתי)

תחפש ב-HOSTS חברת איחסון דיי מתחילה או שלפעמים בפורום דרושים שמה הם מחפשים טכנאים

אם אתה לא רואה פשוט תפנה לבעל החברה (בכל חברה רצינית מין הסתם לא יסכים)

ותגיד לו שאתה רוצה להיות אצלו טכנאי בלי שום תמורה בתנאי שהוא יילמד אותך (איך להתקין שרתים, לסדר בעיות והכל)

אני מאמין שרוב האנשים יסכימו מכיוון שטכנאים בדרך כלל לוקחים כסף אבל בתמורה לזה שהוא יילמד אותך אל תיקח לו כסף (אם תיקח הוא פשוט לא יסכים)

וככה תלמד.. ככה אני לפחות למדתי

בקשר לזה שאתה רוצה לפתוח חברה

אני לא מציע לך בתור אחד שהיה שמה.. התחרות מאוד מאוד גדולה אם אתה באמת לא אחד רציני שמבין בתחום עם וותק של כמה שנים

ובמינימום יש לך שרת ייעודי ולא איזה רסיילר מעפן.. אתה לא תצליח

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני קודם כול לא טכנאי של השרתיים .

איך אני אומר לו שאני יכול לעבוד אצלך אם אני לא מבין בזה ( כלום ).

אני חושב שהוא ירצה ללמד אותי אבל מה אני אתן לו בתמורה אם אני לא כל כך מבין בשרתיים ובדברים שאני אף פעם לא התעסקתי . ?

אלא שעד שאתחיל ללמוד ממנו משהו אז אוכל לעזור לו .

פורסם

השוק הזה רווי ומלא חברות וותיקות ומיומנות.

יש לי חבר שמחזיק שירות hosting קטן, לציין שיש לו ניסיון של שנים רבות כטכנאי מחשבים, הנדסאי מחשבים ורשתות וכו'.

זה הרבה כאב ראש ומעט הכנסה (זאת לא העבודה העיקרית שלו). זה לא רק רכישת הציוד - זה גם התקשורת (שהיא ממש לא חיבור ADSL ביתי רגיל) ועלויות החשמל (לא טריוויאלי בכלל) והתחזוקה של הציוד. מאחר שחוזה שירות רציני מאוד יקר ויחסל לך את כל הרווח (אם בכלל) אתה צריך להיות מסוגל לטפל במהירות בכל בעיית חומרה או תוכנה (לרוב במערכות מבוססות לינוקס) שתצוץ.

תלמד ניהול רשתות (או שתעבוד בזה בצבא אם תהיה בר-מזל), תתחיל לצבור ניסיון כעובד זוטר (ועדיין תעשה יותר כסף מאשר משירות hosting קטן) ותראה לאן הרוח נושבת - לאחר שתצבור קצת ניסיון, ידע וקשרים תצא מוכן לפרויקט ה-start-up שלך.

פורסם

כן אבל אני קודם כול לא טכנאי של השרתיים .

איך אני אומר לו שאני יכול לעבוד אצלך אם אני לא מבין בזה ( כלום ).

אני חושב שהוא ירצה ללמד אותי אבל מה אני אתן לו בתמורה אם אני לא כל כך מבין בשרתיים ובדברים שאני אף פעם לא התעסקתי . ?

אלא שעד שאתחיל ללמוד ממנו משהו אז אוכל לעזור לו .

כל הטכנאים היום לוקחים כסף

אני מדבר על יותר תומך טכני..

לא כל בעל עסק מטפל בכל הלקוחות שלו.. זה מלא עבודה אז הוא שוכר אנשיםם (טנכאים) שיעשו את העבודה במקומו ומשלם להם בתמורה לזה כסף

תבוא אל בעל עסק אחד שלח לו אימייל תגיד לו שלום קוראים לי ככה וככה בן ככה וככה

אני רוצה ללמוד על הוסטינג, פתיחת שרתים ותיקון דברים בשרת

אני רוצה לעשות איתך עסקה אתה תלמד אותי איך לסדר\להתקין שרתים ותיתן לי כמובן לעבוד בחברה שלך בתור תומך (אחרי שהוא יילמד אותך)

ובתמורה אני לא אקח לך כסף על התמיכה שאני אתן ללקוחות שלך

הבנתה?

ככה תצבור ניסיון.. אחרי שאתה מרגיש שאתה כן מבין בתחום, בעבור לחברה אחרת שפה כבר כן יש לך ניסיון והבעלים לא ייצטרך ללמד אותך ואולי אפילו תקבל על זה כסף.. תבין איך העסק עובד תעבוד לפחות ב-3 חברות שונות לפני שאתה פותח חברה משלך..

פורסם
  • מחבר

תודה ל fungiman ול Texture על ההודעה שלהם .

אני קודם כול אשלח מייל לבעל העסק שמתעסק בנושא הזה ואני אראה מה הוא יגיד לי .

ואני גם אם הכול ילך לי בסדר אלך ואלמד ניהול שרתיים כמו שאמר fungiman .( הה .אני לא הולך לצבא יש לי בעיה ).

מה כרוך בלימודי ניהול שרתיים ? אם אני בעתיד לא ארצה או שאטלבט בפתיחת עסק של אירוח דומינים ואיחסון .

מה אני יכול לעשות או לעבוד עוד עם זה ?

אני אעדכן אותכם .

פורסם

לא מבין בתארים וזה

אבל אין לך מה ללכת לעשות תואר בזה

יש היום ילדים בני 15 שמנהלים חברות איחסון עם שרתים ייעודים וכל העסק..

זה פשוט ניסיון

פורסם
  • מחבר

תראו אני בטוח שאלמד מהאינטרנט מפה ושם על איחסון אתרים וגם על אירוח אתרים אבל אני לא אהיה כל כך בטוח בעצמי בפתיחת עסק באינטרנט של איחסון ואירוח אתרים . אני לפני 3 שבועות היתי בראיון אם אני מתאים ללימודי תיכנות והם אמרו שכן .

אז אולי אחרי שאלמד תיכנות וגם אלמד מהאינטרנט יותר על אירוח ואיחסון אתרים , אני אהיה יותר בטוח בעצמי ואז אוכל לפתוח חברת אינטרנט עם איחסון ואירוח אתרים וגם מי שרוצה איזושהיא תוכנה אני אעשה לו .

אבל השאלה שלי היא האם התיכנות יעזור לי במשהו באירוח ואיחסון אתרים ?

אני יודע שהתיכנות קשור באיזהשהוא שפה לבנית אתרים ולסידורי האתר ולארגונו . תקנו אותי אם אני טועה .

האם כדי לחשוב על זה או שלא כדי ?

פורסם

בשביל לבנות אתרים ולסדר אותם יש כל מיני "שפות"

תתחיל עם הבסיס - HTML, javascrip...

תמשיך לASP, PHP

יש אינספור מדריכים באינטרנט שאתה יכול לחפש ב.... - GOOGLE

יש המון המון כלים שבעזרתם אפשר לעצב אתרי WEB

אתה יכול ללמוד את זה לבד, לדעתי אין צורך בקורס בשביל זה.

איפה אתה הולך ללמוד תכנות? אתה עושה קורס? תואר? הנדסת תוכנה? מדעי המחשב?

בהנדסת תוכנה לפי מה שאני יודע נוגעים טיפה בבניית אתרים, ואולי גם בקורס dotnet, לא נראה לי שבמדעי המחשב מתקרבים לזה בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני הולך לללמוד קורס פיתוח תוכנה ב HACKERU .

אני הולך ללמוד JAVA ו NET. ועוד שפות .

אני אומר שזה כדי .

הנה הקישור :

http://www.hackeru.co.il/course_2_קורס_מפתחי_תוכנה.html

ותגידו לי אם זה כדי או לא ואם זה איכשהוא קשור למה שדיברנו .

פורסם

בן כמה אתה?

פורסם

אני לא מבין, אתה טוען שאתה רוצה לעסוק בתחום השרתים ו-web hosting אז אתה לוקח קורס (ב-24K לא פחות) ב-JAVA ו-dotNET?

בשביל התחום שהבעת בו עניין אתה צריך ידע (בדיוק כמו שנכתב לך בהודעה לפני כן) ב-javascript, php, HTML, mysql אתה צריך להכיר תפעול וקינפוג מערכות הפעלה היטב, ביחוד לינוקס שמאוד פופולרי היום בתחום, שימוש בשרתי ווב כגון apache וכו' וכו'.

אשתי web-developer וזה מה שהולך עכשיו בשוק.

איפה אתה הולך ללמוד תכנות? אתה עושה קורס? תואר? הנדסת תוכנה? מדעי המחשב?

בהנדסת תוכנה לפי מה שאני יודע נוגעים טיפה בבניית אתרים, ואולי גם בקורס dotnet, לא נראה לי שבמדעי המחשב מתקרבים לזה בכלל

לימודי תואר ראשון במדעי המחשב באוניברסיטה או מכללה רציניים (BSc) כוללים יחסית מעט מאוד שעות לימוד בתכנות "פרופר" וה-מ-ו-ן מתמטיקה וקורסים תאורתיים במדעי המחשב.

אז למה רוב משרות התכנות הבכירות במשק מאוישות על ידי בעלי BSc ו-MSc ???

ראשית - סיבה בנלית לחלוטין - כי חלקם בוגרי עתודה אקדמית במדעי המחשב, שזאת המקפצה מס' אחת בישראל למשרות תכנות בכירות ומכניסות (מחברים שלי - בוגרי עתודה אקדמאית מתחילים ב-20K לפחות מוצלחים שבהם ועד 30K ויותר למוכשרים, רובם התקדמו מהר למשרות של מפתחים בכירים, ראשי צוות ופרויקטים).

שנית - כי תואר ראשון במדעי המחשב אולי לא מלמד אותך לתכנת, אבל נותן לך את הכלים הדרושים ללמוד תכנות ולבנות מערכות ברמה גבוהה, משהו שלא תלמד ב-HackerU. זה רלוונטי במיוחד ברמות הגבוהות יותר בהן צריך גם לתכנן ולהגדיר מערכות ולא רק לבצע משימות יישומיות.

המשרות הבכירות שאינן מאוישות על ידי בעלי תואר, לרוב תפוסות על ידי בוגרי תפקידים צבאיים מסוימים.

מה אתה חושב - שסיר הבשר של הייטק רק מחכה כל אחד שיבוא וינגוס ממנו חתיכה? אם זה היה כל כך פשוט כל אדם חסר השכלה היה עושה קורס של שנה במכללת סבבה-טק ומתחיל להרוויח משכורת "הייטק"! השוק מלא בבוגרי קורסים שלא מוצאים עבודה או מועסקים בג'ובים עלובים במשכורות של 5-6 ובלי שום אפשרות קידום או אפשרות לצבור ניסיון נורמלי כי הם מועסקים כתוכניתנים ברמה של ג'אנק.

אם אתה לפני צבא והנושא (והמשכורות) קוסמים לך - תכוון את מאמצך להתקבל למשרת מתכנת/איש-סיסטם בצבא ותברר מה לעליך לעשות על מנת לשפר את הסיכויים שלך להגיע לשם. במקביל תשקיע בהשגת בגרות מושלמת ככל הניתן ותברר אולי על מסלול עתודה אקדמית.

פורסם

בן כמה אתה?

אני חש שהוא בן 19-20.

1. נרשם ב-2006 וקרא לעצמו ALEX15, מאז עברו בערך 4 שנים

2. נולד בשנת 91 ומאז עברו בערך 19 שנה. אני אהמר שוב שהוא בן 19 כי 2011 רק התחילה, אלא אם הוא יליד ינואר מה שלא נראה לי לפי האופי(מזלות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים