עבור לתוכן

איזה תחום ללמוד במחשבים פרטים למטה !

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לפתוח חברה אינטרנט של אירוח אתרים ,איכסון אתרים .

אני הולך ללמוד בתחום המחשבים ,אבל לא יודע איזה תחום ללמוד בשביל להקים חברה אינטרנט (אירוח אתרים ,איכסון אתרים) .

אני אולי אלך ללמוד תיכנות אבל האם זה יעזור לי או שיותר טוב שאם אני רוצה להקים חברה אינטרנט שמתמחה ב (אירוח אתרים ,איכסון אתרים)

אני צריך ללמוד משהו אחר בתחום האינטרנט . בבקשה תנו לי כיוון.

• תגובות 47
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין כאן אף אחד שיודע ?

מישהו .

פורסם

קודם כל תרשה לי להפנות אותך לפורום HOSTS ש"קצת" יותר מתמחה בנושא מכאן.

שנית, לאיזה שוק אתה מתכוון ללכת? אם לשוק קטן, אתרים קטנים של ילדים מתלהבים, אתה אפילו לא יותר מדיי ניסיון, אפשר לקנות Reseller מאיזה חברה ותיקה ומנוסה וללמוד דרך התמיכה הטכנית וכמובן מדריכים שונים יותר.

פורסם

סורי שאני פורץ ככה,ואם אני רוצה ללמוד איך להיות מאלה שפותחים שרתים במשחקים כמו CS וכדומה?

פורסם

סורי שאני פורץ ככה,ואם אני רוצה ללמוד איך להיות מאלה שפותחים שרתים במשחקים כמו CS וכדומה?

לעשות את זה

http://www.tutorialecstrike.com/csserver_installation.html

רק על שרת?

:s05:

פורסם
  • מחבר

ל Cue .

אני לא ילד שמתלהב ואני לא רוצה לשגע אנשים שאם יארחו אתה האתר או יאכסנו את האתר שלהם אני לא אדע לתת להם תמיכה שאני אשגע אותם ואני לא אדע מה לעשות .

בשביל זה ביקשתי מהפורום מדריך או מדריכים בשביל לדעת איך זה עובד וגם אני מתכון להתחיל ללמוד בנושא הזה אבל אני לא יודע תחום זה קשור בשביל זה כתבתי וביקשתי שתגידו לי או שתעזרו לי .

אז עוד פעם אם אני רוצה לפתוח חברה אינטרנט שמתעסקת עם אירוח אתרים וגם איכסון אתרים מה הוא הכיון שאני אלך ואלמד אותו .

אם יש מדריכים או משהו שיכול לעזור אני אהיה שמח .

תודה .

פורסם

קודם כל הפנתי אותך לאתר שמתעסק בנושא יותר מכאן, רק מקריאת נושאים תוכל ללמוד הרבה יותר מכאן.

לא אמרתי שאתה ילד מתלהב, שאלתי לאיזה שוק פונה....

פורסם

"אני רוצה לפתוח חברה לאכסון אפשר בבקשה מדריכים"

:nixweiss:

פורסם

יש כל כך הרבה חברות שרתים בארץ... שאם תציע מחיר יותר זול מהן אתה פשוט תפסיד כסף, תחשוב על תחום אחר עם פחות תחרות גבר

פורסם

בגלל זה לדעתי אם כבר להתחיל, עדיף עם Reseller להתחיל מלמטה, לראות אם זה בשבילו בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני קודם כול חייב לצבור נסיון וגם אם אפסיד שנה שנתיים זה לא סיפור אבל בשביל זה יש מתחרות . אני אמרתי קודם אני לא כל כך מכיר את החומר את השרתיים את הסביבה בה אני אעבוד . עכשיו אני חייב לראות וללמוד כמה מדריכים כי אני לא כל כך מבין בזה . או שאולי תתנו לי שם של מקום שאני אלך אלמד אם אין מדריכים בזה .אני לא יכול להתחיל מלמטה אם אני לא מבין בתמיכה (אני לא רוצה כאב ראש ) אני מעדיף להיות מסודר וכמובן אחרי שתתנו כמה מדריכים או שם של מקום שאני אוכל ללמוד בו על האירוח ואיכסון אתרים אז אני אקים עסק ואראה שנה שנתיים אם הולך לי הולך אם לא אז מחליפים למשהו אחר .

פורסם

אלכס לאור הנושאים הקודמים שלך ורמת הידע שהפגנת קודם תסיים צבא ואז תלך תעבוד באחת מחברות אחסון האתרים בשכר נמוך של כ5-6 אלף ואז תפתח חברה משלך.

לא לומדים לבד איך לפתוח חברה בתחום טכנולוגי, זה לא לפתוח דוכן לימונדה בפינת הרחוב לפי המודל האמריקאי.

פורסם

מצאתי מדריך מצויין:

1. תקנה RESELLER מחברה כלשהי שתמצא בגוגל, רצוי במקדמה לשנתיים (סיפור של כמה אלפי דולרים, הרי לא אכפת לך להפסיד קצת)

2. תשכור כמה מתכנתים ומעצבים שיכינו לך אתר לחברות האכסון שלך (גם סיפור של כמה אלפים בודדים)

3. ? ? ??

4. PROFIT!!

עריכה:

לא רצית לפני שבועיים להיות טכנאי או משהו?

פורסם

אלכס נשמה, מה אתה רוצה להשכיר? איזה שירותים אתה רוצה לתת? כמה עולה בכלל שרת וכמה בכלל עולה למקם אותו בחווה אתה יודע?

אתה יודע בכלל איזה שרת אתה צריך?

קוראים לזה תוכנית עסקית. google it.

זה לא סתם לקנות שרת HP יד שלישית ולמכור כמה שרתי CS , יש הרבה הוצאות מעבר לזה.

פורסם
  • מחבר

איזה רמה הידע שהפגנתי קודם ?

אני לא מבין אתכם אתם לא רוצים לעזור למישהו שביקש עזרה . אני כולה ביקשתי מדריכים של שרתיים וכל מה שקשור במקצוע הזה .

כמה פעמים אני אמרתי ואומר לכם שיש לי איזהושהיא בעיה ואני לא הולך לצבא .

חיפשתי ב Google אבל לא מצאתי וחשבתי שאתם תעזרו לי כי אתם הרי אנשי מקצוע בטכנולוגיה .

מי שיכול להביא לי מדריכים בכל מה שדיברנו עליו .

ל SumMeR69 אתה יכול אולי בקצרה להסביר מה ההוצאות שכרוכות אירוח אתרים וגם איכסון אתרים ?

שרת עולה כ 3000$ למקם בחווה אני לא יודע . אבל אני לא יכול לשים את השרת במשרד ? או שאני חייב למקם אותו בחווה השרתיים .

תקנו אותי אם אני טועה .

על מה אני צריך להוציא עוד ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים