עבור לתוכן

הצעה ללוח אם LGA1156 בעיקר לOC בתציב של 700-1000

Featured Replies

פורסם

מחפש לוח אם חדש שיתאים לדברים הבאים

1.LGA1156

2.תמיכה בSLI וCF

3.הדבר הכי חשוב שיהיה מיועד לOC

4.אני צריך שיהיה לו תמיכה ב:

SATA II 6GB

USB3

זה בקטנה אבל אני צריך

5.זה חשוב אני צריך יהיה לו חיבורי SATA מהירים תומכי RAID0 לפחות 4

חשבתי על שתי אפשרויות:

Asus Rapage III Formula

Vs

GigaByte GA-P55-UD5

שאני לא יודע איך הוא בOC

והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל

800-1000

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

תוסיף לכותרת את הדרישות העיקריות והתקציב.

1. אין כזה דבר חיבורי SATA מהירים ולא מהירים. SATA הוא התקן שמגדיר את רוחב הפס בין הכונן הקשיח והבקר. קצב העברת הנתונים של הכוננים קשיחים רגילים (לא SSD ולא דגמי הביצועים בסל"ד גבוה מ-7200) נעים סביב מגבלת רוחב הפס של תקן ה-SATA 1.5Gb/s (מה שמכונה SATA 1) כך שגם אם תחבר אותם לחיבור SATA 6Gb/s (מה שמכונה SATA 3) לא תקבל שום שיפור בקצב ההעברת הנתונים.

2. אתה בטוח שאתה חייב לוח שיאפשר לך להשתמש במערך מרובה כרטיסים גרפיים? האם זה משהו שקיים אצלך כבר עכשיו או שאתה מתכוון להשתמש בו כבר מההתחלה? או שזה יותר בבחינת לקנות כדי שיהיה?

3. אתה יכול להסתפק בלוח GA-P55A-UD4 שלא יגביל אותך ב-OC במגבלות קירור אוויר ומים (או ב-GA-P55A-UD3 אם תוותר על הרעיון של תמיכה במערך מרובה כרטיסים). לאיזה מעבד אתה בכלל מתכוון לבצע OC?

4. למיטב ידיעתי ה-Asus Rapage III Formula הוא לוח לתושבת 1366 ולכן לא מתאים כי לא עונה על הדרישה שלך לתושבת.

והשאלה האחרונה מה הקטע מבחינת זה שלUD6 יש 6 חיבורים והוא רק דואל צ'אנל

הלוח תומך בנפח זכרון מרבי גדול יותר מלוח דומה שמכיל רק 4 חריצי זכרון. וזה לא נכון להגיד "רק" Dual Channel. ברוב היישומים בטח של משתמש ביתי, אין שום הבדל ביצועים מורגש עבור נפח זכרון זהה שעובד בתצורת ערוץ בודד, כפול או משולש.

פורסם
  • מחבר

1.חח התקוונתי SATA 6Gb/s בשביל SSD

2.עכשיו אני בהזמנה GTX560 TI אבל דחיתי שירדו קצת המחירים זה חשוב שיהיה SLI כי זה בתכנון עתידני רק אין תקציב מלא כרגע ;)

3.Core I5 750 שעם הלוח שלי(שהוא על הפנים לדעתי מהרבה בחינות) הגעתי על קירור אוויר ל 3.8GHz

4.לפי מיטב ידעתי אתה צודק ואני התבלתי לא RAMPAGE אלה MAXIMUS

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=11270

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0ODEkxv4cmlXkqmr&templete=2

ולא הבנתי מה צריך לערוך בכותרת

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום אחרת הדיון יינעל.

תוסיף לכותרת את הדרישות העיקריות והתקציב.

פורסם

1. במעבדים האלה מגבלת ה-OC על קירור האוויר היא 4Hz~, מה שאומר שכבר עם הלוח שלך הגעת כנראה לגבול יכולת ה-OC של המערכת שלך (קירור, זכרונות וכו') עם המעבד הזה. גם בהנחה שהלוח הוא זה שמגביל ושאפשר לסחוט באופן תיאורטי עוד 200-300Mhz האם זה שווה לך את החלפת הלוח?

2. אני חושב שמערך מרובה כרטיסים הוא די מיותר, אלא אם כן אתה יודע שאתה חייב אותו או מתכנן אותו מראש. כל כרטיס גרפי יתיישן וכשזה קורה יותר חכם לדעתי להחליף אותו לכרטיס עדכני במקום להוסיף לו עוד כרטיס זהה "מיושן". גם ככה אפשר לקבל היום ברזולוציות גבוהות (על מסך בודד) חווית משחק מלאה עם כרטיס בודד. זה עוד לפני שמזכירים את צריכת האנרגיה הגבוהה יותר (אולי יהיה צורך להחליף גם ספק כוח) ואת פליטת החום הגבוהה יותר של המערכת. לכן לדעתי להשקיע סכום כסף גבוה בלוח כזה רק כדי שתהיה את האפשרות התיאורטית להוסיף כרטיס מסך זה מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים