פורסם 2011 בינואר 3014 שנים שלום רב אני מנהל בית ספר וקניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 64bit ואני משתמש בתוכנת "אסיף" שעובדת על 32bit , מה אני אעשה במצב זה? האם ניתן להתקין win xp על הווינדוס הקיים ?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים התוכנה לא עובדת בוודאות במערכת ההפעלה הקיימת?אם כן תרים VM עם מערכת תואמת ותריץ אותה משם.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר מה זה vm???ז"א להתקין ווינדוז מחדש !!! לא הבנתי , אתה יכול לפרט בבקשהתודה
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים בוא נאמר ככה - הדבר הראשון, כפי שmulticore אמר - ניסית להריץ את התוכנה וראית שהיא לא עובדת? אולי בכלל אין לך בעיה?אם התוכנה לא עובדת, הדבר הראשון שהייתי מנסה זה להריץ אותה במצב תאימות (לחיצה עם כפתור ימני על קובץ ההפעלה של התוכנה --> מאפיינים/properties --> תאימות/compatibility ושם לבחור Windows XP).אם גם זה לא עובד, הפתרון, כפי שאמר multicore הוא התקנת XP במכונה וירטואלית. בWindows 7 יש אפשרות מאוד נוחה לעשות זאת - נקראת XP Mode, באמצעות תוכנת Virtual PC של מיקרוסופט, להורדה מכאן:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר יש לי windows home 7 premium 64bit אז לא נותן לי להוריד גירסת Virtual PC אני מקבל הודעה זו :You are not eligible to download Windows XP Mode. You must have Windows 7 Professional, Enterprise, or Ultimate to run Windows XP Mode. To upgrade visit האם יש דרך אחרת
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים אתה לא חייב XP mode כדי להריץ VM עם XP.חוץ מזה בכלל לא כתבת אם בדקת שהתוכנה בוודאות לא עובדת במערכת ההפעלה הנוכחית שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.