פורסם 2011 בינואר 3014 שנים אז ככהיש לי את הgigabyte gtx 460 oc הרגילוקיבלתי היום את הgigabyte gtx socיעני הגרסא היפה החדשהבקיצור לא משנה מה אני עושה הsli לא עובד ליוגם זה לא מראה לא בgpuz ולא במנהל התקנים של Nvidiaאפשרות שקשורה לsli בכלל...בביצועים הבנתי טוב מאוד שהsli פושט לא עובדוגם קיבלתי איזה ריסט ומסך כחול מישום מהקיצור לא מבין מה הולך פה עזרה בבקשהנ.בניסיתי להתקין דרייברים למחוק להחליף כל דבר אפשרי לא מצליח לחשוב על פתרון למה זה לא עובדיכול להיות שהם לא מתאימים ביחד?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים הפעלת את האפשרות SLI מהדרייברים של NV ?חיברת את הגשר בן הכרטיסים ?בדקת ששני הכרטיסים בכלל מזוהים ?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר שני הכרטיסים מזוהים...חיברתי את הגשר... (מה שאני מפחד זה שאולי הגשר דפוק מה שלא נראה לי למה לא הישתמשתי בו בחיים)ופה הבעיה שאין לי את האפשרות של הsli בלוח בקרה של נבידיה או בכלל אין לי פשוט את זה.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים תסיר את הדריבר של NV תמחק גם את התיקיה מC תעשה ריסטתעלה את המחשב כששני הכרטיסים מחוברים תתקין את הדריבר תעשה ריסט.אם זה לא עובד כנס לdevice manager תמצא את הכרטיס שלא מזוהה ותדאג שיזוהה
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר עשיתי לא עבד...וזה הקטע שהכרטיס מזוהההם רק לא מזוהים בתורsliאלא כל אחד בנפרד
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים נסה לאפס את ההגדרות של הלוח אםנסה להפוך בן הכרטיסיםבמיקרה אחרון יהיה אפשר לנסות לצרוב ביוס זהה על שניהם, המצב הפיך במצב של תקלה, אבל מצריך ידע מסויים בנושא...יש לך בסביבה מישהו עם לוח תומך SLI שתוכל לבדוק אצלו ?יש לי חשד קליל בגשר SLI שלך...
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר וואי אני עם אוברקלוק למעבד וזה עכשיו לאפס את ההגדרות של הלוח אם זה סרטן...כן חשבתי לנסות להפוך בין הכרטיסים (אני אנסה )ויכול להיות זה קשור לזה שעידכנתי ביוס לאחד הכרטיסים לא מזמן? כאילו רק עידכנתי ביוס של אותו ביוס פשוט עם אפשרות של מתח גבוהה יותרוזהו שאין לי מישהו באיזור עם לוח sli :\וגם לא יודע מימי אני יכול להשיג עכשיו גשר sli לבדיקה סעמק
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים אם אתה גר באיזור חדרה אתה מוזמן לבוא לקחת גשר SLI / להביא את הכרטיסים לבדוק אצלי...תשמור את ההגדרות הקיימות בביוס לפרופיל ( הלוחות מאפשרים את זה ) ואז תעשה LOAD DEFAULT...כמו שאמרנו, נסה להפוך בן הכרטיסים, נסה במקביל לעדכן ביוס ללוח אם ( גם אם לא מצויין תיקון לבעיה הספציפית )מוצא אחרון זה לנסות לצרוב ביוס זהה ( של האיטי מבניהם ) למהיר יותר...
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר חחח איזה חדרה אני גר בירושלים חחחחחחיש מצב שזה קשור לעדכון בביוס ללוח אם יעני עידכנתי לפני כמה חודשים את הביוסלתאריך 3.2אבל ראיתי שיש מאז עוד 2 עידכוניםובאחד מהם רשוםimproved NV graphic performance cards with leynfiled bla bla blaאבל לפי מה שאני מבין זה רק משפר ביצועים לא אומר שזה אמור לא לפעול בכלל סעמק חחחוכן אני אנסה מה שצריך אבל לא נראה לי שזה קשור לצריבת ביוס לכרטיס מסך ואם כן אז המצב חרא מזה הקקה הזה קונה 2 כרטיסים מאותה חברהואני צריך לעבור טרור בשביל שייפעלו כמו שצריכים מההתחלהורגע יש מצב שזה קשור לספק שלי אולי בדרך כלשהייש מצב הוא לא מחזיק את המערכת?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר אבל אני לא יודע איך לעדכן דרך הדוסעידכון הביוס של התאריך 3.2שאמרתי לך היה פשוט לעדכן דרך תוכנה במחשבככה רשום עליו"RevisionAMI BIOS"ועל ה2 גרסאות היותר חדשות רשוםRevisionAMI BIOS for DOS modeיש מצב שזה אותו דבר ואני יכול לעדכן גם אתזה דרך התוכנה במחשב?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים כנראה שכן, אני חושב שבתוך החבילה של הדוס קיים קובץ עדכון דרך דוס... פשוט תחלץ את הקבצים משם ותשתמש בתוכנה הישנה...
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר אחי תודה רבה רבה על העזרהעידכנתי ביוס ללוח אם הכל עובד...בקרוב בנצ'מרקים ותמונות של המערכת הסקסית שלי חחחח
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים שמח שעובד נשמח לתמונות תוכל לשים אותם בדיון הזה אם תרצה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436049.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.