פורסם 2011 בינואר 3014 שנים סרט מדהים המספר על מתפס הרים שנופל לסדק באדמה ונמחצת לו היד ועל המאבק שלו בסיוט שנמשך 127 שעות.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים סרט מדהים המספר על מתפס הרים שנופל לסדק באדמה ונמחצת לו היד ועל המאבק שלו בסיוט שנמשך 127 שעות. הסרט על הבחור שהתארח בג'יי לנו ?
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים הסרט על הבחור שהתארח בג'יי לנו (זה שחתך לעצמו את היד כדי להשתחרר) ?בגלל אידיוטים כמוך כבר לא מתחשק לראות את הסרט..... (היה עוד אחד לפניך)
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים ראיתי את הטריילר ואני מוותרמזכיר את הסרט שהזוג נתקע בלב ים ובקיצור את כל הסרטים האלה ה"מלחיצים" ששום דבר מעניין לא קורה בהם חוץ מבניית מתח לשום דברבקיצור סרט שסתם ארוך בלי סיבה מיוחדת..
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים בגלל אידיוטים כמוך כבר לא מתחשק לראות את הסרט..... (היה עוד אחד לפניך)דבר ראשון, הוא התארח אצל ג'יי לנו וסיפר את הסיפור שלו (לפני 3 חודשים)...דבר שני, אם היית מגיב כמו בנאדם הייתי אולי היה איכפת לי איך הרסתי לך את החיים...
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים אז אני אגיב כמו בן אדם: אנא ערוך את התגובה שלך כדי למנוע ספויילרים.חחח. פתאום אני מבין שהבחור שהגיב לך חטא יותר ממך. הזוי.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים אז אני אגיב כמו בן אדם: אנא ערוך את התגובה שלך כדי למנוע ספויילרים.כמובן שערכתי אותה, עוד לפני שהגבתי. כרגע יש רק את הציטוט שאין לי עליו שליטה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.