פורסם 2011 בינואר 2914 שנים שלום, יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם.. משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT? ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה? הנה תמונה של המעבד תודה מראש
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים כמובן שהמעבד שלך תומך במערכת 64bit, ואם תוסיף 2GB זכרון בהחלט תקבל שיפור כללי מורגש.תצטרך לבדוק קודם אם הנייד שלך תומך ב- 4GB (לפי המעבד, אני מאמין שכן), איזה דגם של נייד זה ?עוד תבדוק אם יש לך 2 סלוטים של זיכרון, והאם ה- 2GB שברשותך תופסים סלוט אחד או שתיים.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים מחבר תודה על העזרה.זה מחשב של דל inspiron 6400, האמת שחשבתי שההגבלה של הRAM מגיעה רק מהמעבדמה יכול עוד להגביל את כמות הRAM שלי?המחשב עצמו הגיע עם ג'יגה אחד (2X 512) ואני שידרגתי בעצמי ל 2X 1GB.
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים לפי האתר של דל, הנייד שלך תומך בעד 2GB זכרון.http://support.dell.com/support/edocs/systems/ins6400/en/om/specs.htm#wp1054574אך לפי משתמשים שונים ברשת הנייד תומך ב- 4GB זכרון (2x2GB), מה שכן אתה צריך זכרון 667Mhz.למשל -http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1118
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים למה אתה צריך WIN64?אם רק בגלל הזיכרון - עזוב - 64 עם 4 ג"ב זיכרון מתפקד פחות טוב מאשר 32 עם 3.5 ג"ב. מתחיל להיות יעיל רק בנפחים גבוהים יותר (במחשב הביתי אני עובד עם 8 ג"ב זיכרון).
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר גם אני דיי מבולבל כי גם אני ראיתי מקומות שאומרים 2G וכאלו של 4G, לך תדע מה הנכון.. G.SKILL עדיפים על קינגסטון? (באותו תדר של 667) וקרוסייר טובים יותר משניהם נכון? אגב, אם אני לא מוצא 667 ואני קונה 1066או1333 זה יעבוד רגיל? (אני יודע שהוא יעבוד כ667 אבל יש השפעה נוספת?) תשמע, אני עובד לפעמים עם הרבה תוכנות בו זמנית ואני גם עובד לפעמים עם פוטושופ ומשחקים כבדים, הצוואר בקבוק שלי זה הראם. אם כל הסיפור כדי לעבור ל8G זה כ500 שקל, אני לא חושב פעמיים רק השאלה היא האם המחשב יקלוט אותו (ולמה שלא יקלוט? )
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים ...אני לא חושב פעמיים רק השאלה היא האם המחשב יקלוט אותו (ולמה שלא יקלוט? ) ליתר בטחון תבדוק ב - http://www.crucial.com/
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים מחבר זה מה שקיבלתיhttp://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=Inspiron%206400ואחרי שעשיתי לו זיהוי (הורדת תוכנה ששולחת את הפרטים של המחשב) הוא אמר שאני במקסימום זיכרון האפשרי 2G.אבל אני חושב שהוא פשוט מסתכל על בסיס נתונים של חברת דל, אז זה כמו לקבל תשובה מהצוות שלהם שאומר שאי אפשר כשחברי פורום אחרים בעולם אומרים שכן (לך תבין)אני חושב לעשות דבר כזה, תגידו לי אם זה רעיון טוב:אני אלך לחנות ואגיד לו אם הוא מוכן לבדוק יחד איתי אם המחשב שלי קולט 4G (יקלוט 3.5G אבל בסדר..)אם הוא קלט, אז סימן שאין באמת מגבלה כמו שדל אומרים ואני יכול לשים 8G כללי.מה אתם אומרים?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים אם הוא יסכים לעשות לך "מערוף" ת'פדל - אבל אני לא הייתי בונה על זהאם יש לך איזה מכר שטכנאי במעבדת מחשבים הייתי נותן לורב הסיכויים שאף אחד שלא מכיר אותך יבצע את זה...
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים לא מומלץ יצא לי לשדרג בדיוק את המחשב הזה והסתמכתי על תגובות המשתמשים שדרגתי ל-4 (2*2) אבל הוא לא מזהה יותר מ-3.25 עידכנתי את הביוס וזה גם לא פתר את הבעיה וכמובן שהיה עליו מ"ע X64
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים הצ'יפסט במחשב הזה לא תומך ב4GB זיכרון. כתלות בBIOS (שמשתנה מיצרן ליצרן) הוא יכול להיות מוגבל בפועל ל3GB או ל3.25GB, אבל בכל מקרה לא ינצל 4GB מלא. מערכת הפעלה 64ביט תהיה חסרת תועלת על מחשב כזה.
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים מחבר חבל שלא ראיתם את האשכול אתמול חחחחהלכתי היום ועשו לי בדיקה, מצאו שהוא קלט 4GB אז אמרתי לו שישים לי 4G של קינגסטון.שם לי ויש לי באמת 3.25 עכשיו.כשהסתכלתי בביוס, רשום שיש לי 4GB אבל רק 3.25 כי זה מנוצל ע"י המערכת או משהו כזה..אז אתם אומרים שגם אם אני אשים 64 ביט, זה לא משנה כי עדיין יהיה לי רק 3.25GB?יש לי דרך לבדוק מבלי לפררמט? (לכו תדעו מה יקרה, מלפני כמה ימים לא היה אפשר לשים 4GB..)*אגב, כשקיבלתי את המחשב חזרה, הוא חזר מבלי הסיסמה ששמתי לWIN7 שלי.איך הוא עשה את זה ???
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים אז אתם אומרים שגם אם אני אשים 64 ביט, זה לא משנה כי עדיין יהיה לי רק 3.25GB?יש לי דרך לבדוק מבלי לפררמט? (לכו תדעו מה יקרה, מלפני כמה ימים לא היה אפשר לשים 4GB..)אין מה לבדוק. אני מכיר את המחשבים האלה. זו עובדה מוגמרת.
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים חבל שלא ראיתם את האשכול אתמול חחחחהלכתי היום ועשו לי בדיקה, מצאו שהוא קלט 4GB אז אמרתי לו שישים לי 4G של קינגסטון.שם לי ויש לי באמת 3.25 עכשיו.כשהסתכלתי בביוס, רשום שיש לי 4GB אבל רק 3.25 כי זה מנוצל ע"י המערכת או משהו כזה..אז אתם אומרים שגם אם אני אשים 64 ביט, זה לא משנה כי עדיין יהיה לי רק 3.25GB?יש לי דרך לבדוק מבלי לפררמט? (לכו תדעו מה יקרה, מלפני כמה ימים לא היה אפשר לשים 4GB..)*אגב, כשקיבלתי את המחשב חזרה, הוא חזר מבלי הסיסמה ששמתי לWIN7 שלי.איך הוא עשה את זה ???למה חבל ? יש לך עוד 1GB+ אתה לא מרגיש הבדל ?יש מספר דרכים להסיר את הסיסמה של WIN7, מעניין למה הוא הסיר את הסיסמה מבלי לדבר איתך קודם, זה לא נהוג...
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים מחבר בהחלט יש שיפור, עכשיו המחשב "קל" יותר ואני יכול להמשיך להריץ דברים יחד טוב יותר. אגב, לגבי הסיסמה.. באמת שזה לא בסדר מצידו, אחרי הכל לא סתם יש שם סיסמה אני ממש מסוקרן לגבי איך הוא הוריד את הסיסמה וכל השאר הדברים הם ללא שינוי, חוץ מדבר אחד. החץ שנמצא ליד השעון שבו רואים את כל התוכניות שפועלות רקע נעלם וכל התוכניות פזורות לאורך השורת משימות. מישהו יכול לגלות לי איך הוא עשה את זה? אני ממש מסוקרן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.