עבור לתוכן

מעבד תומך WIN64

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM :/

אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם..

משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT?

ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה?

הנה תמונה של המעבד

55860038.jpg

תודה מראש

פורסם

כמובן שהמעבד שלך תומך במערכת 64bit, ואם תוסיף 2GB זכרון בהחלט תקבל שיפור כללי מורגש.

תצטרך לבדוק קודם אם הנייד שלך תומך ב- 4GB (לפי המעבד, אני מאמין שכן), איזה דגם של נייד זה ?

עוד תבדוק אם יש לך 2 סלוטים של זיכרון, והאם ה- 2GB שברשותך תופסים סלוט אחד או שתיים.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

זה מחשב של דל inspiron 6400, האמת שחשבתי שההגבלה של הRAM מגיעה רק מהמעבד

מה יכול עוד להגביל את כמות הRAM שלי?

המחשב עצמו הגיע עם ג'יגה אחד (2X 512) ואני שידרגתי בעצמי ל 2X 1GB.

פורסם

למה אתה צריך WIN64?

אם רק בגלל הזיכרון - עזוב - 64 עם 4 ג"ב זיכרון מתפקד פחות טוב מאשר 32 עם 3.5 ג"ב. מתחיל להיות יעיל רק בנפחים גבוהים יותר (במחשב הביתי אני עובד עם 8 ג"ב זיכרון).

פורסם
  • מחבר

גם אני דיי מבולבל כי גם אני ראיתי מקומות שאומרים 2G וכאלו של 4G, לך תדע מה הנכון..

G.SKILL עדיפים על קינגסטון? (באותו תדר של 667)

וקרוסייר טובים יותר משניהם נכון?

אגב, אם אני לא מוצא 667 ואני קונה 1066או1333 זה יעבוד רגיל? (אני יודע שהוא יעבוד כ667 אבל יש השפעה נוספת?)

תשמע, אני עובד לפעמים עם הרבה תוכנות בו זמנית ואני גם עובד לפעמים עם פוטושופ ומשחקים כבדים, הצוואר בקבוק שלי זה הראם.

אם כל הסיפור כדי לעבור ל8G זה כ500 שקל, אני לא חושב פעמיים רק השאלה היא האם המחשב יקלוט אותו (ולמה שלא יקלוט? :( )

פורסם

...אני לא חושב פעמיים רק השאלה היא האם המחשב יקלוט אותו (ולמה שלא יקלוט? :( )

ליתר בטחון תבדוק ב - http://www.crucial.com/

פורסם
  • מחבר

זה מה שקיבלתי

http://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=Inspiron%206400

ואחרי שעשיתי לו זיהוי (הורדת תוכנה ששולחת את הפרטים של המחשב) הוא אמר שאני במקסימום זיכרון האפשרי 2G.

אבל אני חושב שהוא פשוט מסתכל על בסיס נתונים של חברת דל, אז זה כמו לקבל תשובה מהצוות שלהם שאומר שאי אפשר כשחברי פורום אחרים בעולם אומרים שכן (לך תבין)

אני חושב לעשות דבר כזה, תגידו לי אם זה רעיון טוב:

אני אלך לחנות ואגיד לו אם הוא מוכן לבדוק יחד איתי אם המחשב שלי קולט 4G (יקלוט 3.5G אבל בסדר..)

אם הוא קלט, אז סימן שאין באמת מגבלה כמו שדל אומרים ואני יכול לשים 8G כללי.

מה אתם אומרים?

פורסם

אם הוא יסכים לעשות לך "מערוף" ת'פדל - אבל אני לא הייתי בונה על זה

אם יש לך איזה מכר שטכנאי במעבדת מחשבים הייתי נותן לו

רב הסיכויים שאף אחד שלא מכיר אותך יבצע את זה...

פורסם

לא מומלץ :nono:

יצא לי לשדרג בדיוק את המחשב הזה והסתמכתי על תגובות המשתמשים שדרגתי ל-4 (2*2) אבל הוא לא מזהה יותר מ-3.25 עידכנתי את הביוס וזה גם לא פתר את הבעיה וכמובן שהיה עליו מ"ע X64

פורסם

הצ'יפסט במחשב הזה לא תומך ב4GB זיכרון. כתלות בBIOS (שמשתנה מיצרן ליצרן) הוא יכול להיות מוגבל בפועל ל3GB או ל3.25GB, אבל בכל מקרה לא ינצל 4GB מלא. מערכת הפעלה 64ביט תהיה חסרת תועלת על מחשב כזה.

פורסם
  • מחבר

חבל שלא ראיתם את האשכול אתמול חחחח

הלכתי היום ועשו לי בדיקה, מצאו שהוא קלט 4GB אז אמרתי לו שישים לי 4G של קינגסטון.

שם לי ויש לי באמת 3.25 עכשיו.

כשהסתכלתי בביוס, רשום שיש לי 4GB אבל רק 3.25 כי זה מנוצל ע"י המערכת או משהו כזה..

אז אתם אומרים שגם אם אני אשים 64 ביט, זה לא משנה כי עדיין יהיה לי רק 3.25GB?

יש לי דרך לבדוק מבלי לפררמט? (לכו תדעו מה יקרה, מלפני כמה ימים לא היה אפשר לשים 4GB..)

*אגב,

כשקיבלתי את המחשב חזרה, הוא חזר מבלי הסיסמה ששמתי לWIN7 שלי.

איך הוא עשה את זה ???

פורסם

יש לי דרך לבדוק מבלי לפררמט? (לכו תדעו מה יקרה, מלפני כמה ימים לא היה אפשר לשים 4GB..)

אין מה לבדוק. אני מכיר את המחשבים האלה. זו עובדה מוגמרת.

פורסם

חבל שלא ראיתם את האשכול אתמול חחחח

הלכתי היום ועשו לי בדיקה, מצאו שהוא קלט 4GB אז אמרתי לו שישים לי 4G של קינגסטון.

שם לי ויש לי באמת 3.25 עכשיו.

כשהסתכלתי בביוס, רשום שיש לי 4GB אבל רק 3.25 כי זה מנוצל ע"י המערכת או משהו כזה..

*אגב,

כשקיבלתי את המחשב חזרה, הוא חזר מבלי הסיסמה ששמתי לWIN7 שלי.

איך הוא עשה את זה ???

למה חבל ? יש לך עוד 1GB+ אתה לא מרגיש הבדל ?

יש מספר דרכים להסיר את הסיסמה של WIN7, מעניין למה הוא הסיר את הסיסמה מבלי לדבר איתך קודם, זה לא נהוג...

פורסם
  • מחבר

בהחלט יש שיפור, עכשיו המחשב "קל" יותר ואני יכול להמשיך להריץ דברים יחד טוב יותר.

אגב, לגבי הסיסמה..

באמת שזה לא בסדר מצידו, אחרי הכל לא סתם יש שם סיסמה :/

אני ממש מסוקרן לגבי איך הוא הוריד את הסיסמה וכל השאר הדברים הם ללא שינוי, חוץ מדבר אחד.

החץ שנמצא ליד השעון שבו רואים את כל התוכניות שפועלות רקע נעלם וכל התוכניות פזורות לאורך השורת משימות.

מישהו יכול לגלות לי איך הוא עשה את זה? אני ממש מסוקרן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים