פורסם 2011 בינואר 2914 שנים קיימת סבירות שבזק לא יוכלו לספק 8 אלא יתקעו ב-5 כמו שהיה אצליעברתי לפני כשנה להוט 12 מגה ואני מאוד מרוצה, הבעייה שאני רוצה חיבור מהיר יותר ועכשיו הוט נתקעו על 12 דיברתי איתם לפני כמה ימים והם לא מוכנים לתת 16 אמרתי להם שבזק NGN נותנים יותר. זה לא עשה עליהם רושם ו-NGN טרם הגיע.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים בהוט ביטלו את כל החבילות חוץ מ12 מגבייט ו100 מגבייט ללקוחות הפרטייםלמשתמש הממוצע 12 הוא מעל ומעבר, ולמשתמש המקצועי שבאמת צריך את זה לצורכי עבודה יסכים למחירים המטורפים של ה100 מגבייטממש שהבנתי בשביל יותר מ12 מגבייט כבר צריך להחליף מודמים
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים הם יצטרכו למצוא פיתרון מאחר ובזק מציעים מגוון רחב של חבילות בטווח שבין 12 - 100היתכן שהוט הגיעו לקצה היכולת של הרשת ?
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים הם יצטרכו למצוא פיתרון מאחר ובזק מציעים מגוון רחב של חבילות בטווח שבין 12 - 100היתכן שהוט הגיעו לקצה היכולת של הרשת ?אה הם מציעים 100 מגבייט נראה לך שהם תקועים איפשהו?פשוט הם ראו שאף אחד לא מעוניין בחבילות של מעל 12 וזה לא רווחי להם בכללאז כדי לחסוך כסף הם ביטלו אותם,ותאמין לי שאם הייתה להם בעיה עם 16-90 מגבייט הם לא היו מציעים 100 בכללאהה ועוד כמה חודשים הוט מצטרפת בתור ספקית+תשתיתיהיה פה תחרות מענינת
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים אם הם מציעים 100 בלבד במחיר לא ריאלי, פי שניים מהמתחרים, אז כאילו שלא הציעו בכלל.נראה כאילו יש להם יכולת קטנה מאוד לתת קצבים ממש גבוהים לכן המחיר לא ריאלי.בכוונה שלא יקחו.
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים לא יודע לפני כמה שנים התחילו עם הפריסה של הרשת הזאת אבל עצם העובדה שעדיין הרשת הזאת לא קיימת בכל אזור השרון טיפה מצחיקה..
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים לי אמרו שאני אהיה מחובר בסוף 2009, אבל אני גר במושב קטן, יש ערים גדולות שעדיין לא מחוברות בצורה מלאה... עד מתי אני אמשיך לשלם מחיר מופקע ל 8Mb רק בגלל שאני לא מחבב את החברה המתחרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.