עבור לתוכן

החיפוש תמונות החדש של גוגל = זוועה

Featured Replies

פורסם

http://www.google.co.il/images?q=logitech+g25&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1920&bih=1007

סתכלו אך שזה נראה... לא רשום גודל תמונה, רק אם מצביעים עליה, נכנסים לתמונה, סוגרים אותה ? הוא משאיר אותנו בתוך האתר שהיא לקוחה ממנו... התמונות בנוסף גם עולות לאט...

יש אפשרות להחזיר למצב הישן אך שהוא ? או שצריך לחכות להחלטה של אדון גוגל ?

פורסם

מסכים :s07:

פורסם

:hizuk:

הפתרון שהייתי מציע למי שיש FFOX, לא יודע לגבי כרום.

זה להתקין סקריפט שנותן לך קישור ישיר לתמונה. אבל שמתאים לgreacemonkey

פורסם

אכן - הם פשוט הצליחו להרוס את Images.

פורסם

**לא משנה**

פורסם

יש בTOOLBAR בצד אפשרות להציג גדלים

פורסם

על מה אתם מדברים? זה יותר טוב פי כמה ממה שהיה מקודם, אתה רק שם את העכבר על התמונה היא נהיית יותר גדולה, אהבת? אתה לוחץ על הקישור וזה מביא אותך לתמונה וברקע האתר, אם לא אהבת אתה פשוט סוגר את הטאב וזהו, לדעתי זה מצוין מה שהם עשו!

פורסם

האמת, לדעתי, שזה הרבה יותר מוצלח מהחיפוש הקודם וןזה משהו שקיים כבר לא מאתמול. רק עניין של הרגל.

פורסם

לדעתי יותר טוב. יש בסרגל מימין, כמו שאמרו אפשרות להצגת גודל. יש שם גם עוד אופציות סינון נחמדות - גודל, פנים, שחור לבן...

פורסם

ממש לא זוועה, הרבה יותר נוח.

אני משמש בגוגל תמונות די הרבה, כבר לא צריך לדפדף בין עמודים, יש אפשרויות סינון מתקדמות והרבה יותר נוח כשפותחים תמונה, במקום לחפש "הסר מסגרת" ללחוץ על X נחמד. רוצה לחזור אחורה? נו פרובלם, לוחצים על Back בדפדפן (או ישירות מהעכבר :smile1:).

זה טוב שהוא לא מראה גודל תמונה- או שתסנן לפי גודל שאתה רוצה או שתצביע על התמונה. למה צריך כל כך הרבה מלל מתחת לכל תמונה?

אולי התמונות עולות לאט אבל היה לוקח לך (לכם) הרבה יותר זמן לדפדף בין 10 עמודים. [ואגב, אצלי הן לא עולות לאט]

קיצר,

גוגל יודעים מה הם עושים, הכל לטובה. :xyxthumbs:

פורסם

קיים כבר תקופה ואני לא מבין מה אתם אומרים על גודל התמונה- הוא רשום מתחת לכל תמונה בבירור גם בלי לעלות עליו.

פורסם

האמת שלדעתי זה הוא חיפוש תמונות מעצבן יחסית, גרועה מהקודם (למרות שהוא מציג מראה והרגשה חדשה יותר).

פורסם

אני אגיד לכם מה הבאג הכי מעצבן :pissed:

נגיד אני רוצה לפתוח הרבה תמונות בטאב חדש (נגיד ע"י לחיצה על הגלגלת\כפתור אמצעי בנייד), ואני רוצה לפתוח הרבה בקצב.

הלחיצה פשוט לא עובדת! צריך לחכות שהתמונה תגדל קצת ורק אז זה עובד, וזה לוקח שניה וככה צריך לכוון על כל תמונה ולחכות שניה כל פעם :facepalm:

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר.

works like a charm for me

פורסם

אני מעדיף את התצורה הזו ע"פ הקודמת

יותר נוחה לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים