עבור לתוכן

מעוניין לשדרג זיכרון 2048 במהירות 667Mhz ל-4GB, תקציב לכך הוא 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש זיכרון טוב ללוח אם GA_P35_DS3L.

רצוי שיהיה 1066Mhz DDR2 ושהתקציב לא יעבור את ה 500 שקל :)

תודה לעוזרים!

פורסם

לך על הכי זול שתמצא.. פרטים נוספים ב-FAQ שבראש הפורום.

פורסם

כל זכרון מחברה מוכרת (דוגמאות לחברות מוכרות בסטיקי שאלות נפוצות שבראש הפורום) יהיה טוב.

בסטיקי תקרא את הפרק על שילוב זכרון חדש עם זכרון קיים כדי שתדע איזה נתונים חשוב לבדוק לפני הקנייה (בעיקר מתח עבודה).

אם יש לך זכרון בתדר 667 למה אתה מחפש חדש בתדר 1066 מתוכנן OC לתדר הזה?

עריכה: !_NIKE_! הקדים אותי.

פורסם

gil28 סתם מתוך עניין למה המלצת לו על הזכרונות האלו אם לי המלצת על אלו?

http://tms.co.il/product/7035

את האמת אני דווקא מרוצה מהם בדקתי אותם והצלחתי להגי ל900mhz בלי העלאת מתחים כך כשאני אצטרך אני אוכל להגיע ל4ghz עם הe8400.

לא שאני רואה צורך כרגע. אני כרגע מסתפק ב3.6 בלי העלאת מתחים.

פורסם

אם הוא היה מחפש אוברקלוק אז ראשית צריך לחשוב אם זה בכלל שווה את התוספת במחיר של הזיכרון, ואם כן אז כבר עדיף לקנות 1066MHz.

אוסיף ואציין שאין כאן המלצה ספציפית כי אין ממש הבדל בין שני הקישורים שהבאתם, לכן אני תמיד אומר שיקנו את הזול ביותר.

פורסם

הם גם יותר זולים ולפי מה שראיתי גם טובים לoverclocking למרות שבדקתי אותם רק 20 דקות בmemtest לפני שהורדתי אותם חזרה למהירות שעון כך שאולי בדיקה של שעה תביא לתוצאות אחרות.

פורסם

10 שקלים זה לא יותר זול, זה אותו מחיר וזה משתנה בין חנויות.

ואם לא בדקת את שניהם אז הם לא יותר טובים.

פורסם

זה לא 10 הפרש זה 14 וכשאני קניתי אותו לפני שבוע זה עלה 133 ש"ח ומשלוח חינם לחיפה שהגיע תוך יום וסתם עניין אותי לדעת למה הוא המליץ על הזיכרון שלkingston כשלי הוא המליץ על הזיכרון של סמסונג שמתברר כאוברקלוקר לא רע בכלל לצורכי העתיד כמובן. כרגע הרמה של המשחקים לא עלתה מאז crysis וray tracing צורך 48 ליבות ואני בספק אם למישהו כאן בפורום או בארץ יש 48 ליבות.

פורסם

אני לא זוכר בעל פה את המחירים המדוייקים, ובהחלט 14 ש" זה זניח. אין שום הבדל בין הזכרונות - OC לא רלונטי כאן (יש לו 667Mhz)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים