עבור לתוכן

הרכבת dual channel

Featured Replies

פורסם

קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz.

הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו?????

הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד)

צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה בסדר

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה לא משנה אם אני שם בשניים הלבנים או בשניים בכחולים???

(בחוברת אם אני לא טועה רשום שבכחולים)

פורסם
  • מחבר

למה הם רושמים אז??? (סליחה שאני מנג'ס)

זה בטוח לא מוריד ביצועים?

פורסם

בטוח.

פורסם

איפה אתה רואה שזה רשום?

הם מציינים ב שהDIMMים אמורים להיות מורכבים בחריצים 3_1+3_3 או 3_2+3_4.

פורסם

1. אין שום הבדל ביצועים מורגש בשימושים של מתמש ביתי בין תצורת ערוץ כפול וערוץ בודד.

2. חריצי הזכרון מסומנים בצבע כדי להורות איך להתקין את הזכרונות מבלי להכיר לעומק את מבנה ערכת השבבים. כל עוד ששני רכיבי הזכרון נמצאים בשני חריצים באותו הצבע, זה בסדר.

אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

אגב , לידע כללי - אם היו מרכיבים את הצ'יפים של הזכרון בסלוטים לא באותו הצבע - צ'יפ אחד בלבן וצ'יפ אחד בכחול , מה היה קורה?

האם היה עובד? האם היה עובד ב DUAL CHANNEL ?

פורסם

זה תלוי. ברוב המקרים המערכת הייתה עובדת עם נפח הזכרון המלא, אך במצב של ערוץ בודד. גם אם זה היה המקרה לא קרה שום אסון מכיוון שאין שום הפרש ביצועים מורגש בעבודה השוטפת של משתמש ביתי במצב ערוץ בודד בהשוואה לערוץ כפול, וכמובן שאם זה היה המקרה ועבודה בערוץ כפול היא מאוד חשובה, פשוט ניתן היה לתקן את המצב על-ידי הסרת אחד מרכיבי הזכרון והעברתו לחריץ הזכרון המתאים.

פורסם

תודה רבה על התשובה!

ברמה התיאורטית נראה כי עבודה ב DUAL CHANNEL עשויה להיות מהירה בהרבה יותר מאשר בערוץ בודד .

האם באמת משתמש ביתי לא ירגיש שום שינוי ? הרי כל תוכנה ניגשת לזכרון .

אתה אומר את זה על סמך נסיונך האישי ?

פורסם

זה ידוע כבר שנים וזה על סמך השוואות ביצועים ולא על פי ניסיון אישי חסר משמעות.

פורסם

תמיד עדיף DUAL CHANNEL (או TRIPPLE).

רצוי להימנע מלהגיע למצב בו הזכרונות עובדים בSINGLE, בין אם בתכנון/קניה של הזכרונות, ובין אם בהרכבה שלהם.

אם בכל זאת מסיבה כל שהיא אתה צריך לבחור בין עבודה בDUAL/TRIPPLE לבין עבודה עם יותר זיכרון בSINGLE, עדיף לך יותר זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים