עבור לתוכן

Windows XP ad-hoc

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כ-9 חודשים עמית לעבודה סידר לי בבית סידור מאוד נוח ופרקטי. קניתי מתאם רשת רגיל Edimax nLite 7711UMn וכל פעם שחיברתי למחשב נייח עם ווינדוס אקס.פי יכולתי להתחבר לאינטרנט עם הלאפטופ/סלולרי/נינטנדו דיאס וכו' וכו'. הבנתי שקוראים לזה ad-hoc. הסידור עבד מעולה(!!) עד שלפני כשבוע ההארד דיסק במחשב נדפק והחלפתי את מערכת החלונות.

עכשיו אני מנסה להגדיר את זה מחדש ודי מתקשה:

א. על המחשב הנייח מותקן Windows XP SP3 מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן) ומותקן הדרייבר הכי עדכני של המתאם רשת, הורדתי ישירות מהאתר של אדימקס.

ב. על המחשב הנייד איתו אני בודק את הרשת מותקן Windows 7 64bit מעודכן נכון להיום (מקפיד לעדכן).

ג. האינטרנט שלי הוא על בסיס הוט עם מודם שמחובר דרך כבל רשת למחשב ואין צורך בחייגן.

ד. אבטחת המחשבים על בסיס אנטי-וירוס AVG החינמי והפיירוול המובנה של ווינדוס.

עכשיו סדר העבודה שלי כדלקמן:

1. התקנתי דרייבר.

2. חיברתי את מתאם הרשת ולאחר זיהוי מוצלח נכנסתי להגדרות הרשת שלו והגדרתי לו את מה שרואים בקובץ תמונה המצורף. בין ההגדרות שלא רואים הגדרתי לו ב-Advanced את הרשת כ-Ad-hoc.

3. נכנסתי להגדרות של רשת האינטרנט ללשונית Advanced וסימנתי וי על שתי האפשרויות של Internet Connection Sharing.

4. נכנסתי להגדרות הפיירוול של ווינדוס ותחת לשונית Advanced נכנסתי לSettings של הרשת החלוטת וסימנתי וי על הכל חוץ מאולי ה-Remote Desktop.

5. ניסיתי להתחבר עם הלאפטופ ויש חיבור בין המחשבים אבל אין אינטרנט על המחשב הנייד.

6. היה מדריך שאמר לעשות Bridge בין שתי החיבורים (האלחוטי והאינטנרט), לא עזר.

*בין שינויי הגדרות עשיתי איתחולים מחדש של המערכת =/

תודה מראש,

יעקב

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה צריך להפעיל את הרשת מהלפטופ עליו מותקן חלונות 7 והוא צריך למצוא את המחשב המשופצר

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף איזה חבר אמר לי לכבות את הפיירוול שיושב בין שני המחשבים והבעייה נפתרה

שבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים