עבור לתוכן

הוכרז הPSP2

Featured Replies

פורסם

במבט ראשון זה היה נראלי כמו עוד סתם PSP עם עיצוב משופר.

אחרי שראיתי את כל הסרטונים- וואו!

סוף סוף עשו ל-PSP שינוי גדול ומשמעותי יותר מכמה מ"מ עובי,

משחקים נראים נהדר! מסך מעולה!

רק המשטח מגע מאחורה נראה לי בזבוז כסף אבל שטויות.

מעניין כמה יעלה בארץ

פורסם

ואווו נראה חזק !

פורסם

overkill מוחלט. מה הטעם בקונסולה ניידת אם אין ניידות?

פורסם

בתור אחד שתמיד הסתובב עם PSP בכיס, הפעם הם באמת הגזימו. העובי של הדבר הזה מוגזם.

לא הבנתי את כל הקטע של הטאץ' פד בגב

הDS תמיד היה נחמד בשבילי וכשהייתי משחק בDS של חבר זה היה מחזיר אותי לילדות, חוץ מזה יש לו הרבה משחקים טובים אחרים אבל תמיד היו חסרים לו משחקי פעולה "סוני-ים" כאלה...

נינטנדו החכימו ול3DS אפילו ייצאו כמה משחקים אקסלוביים לשעבר ש"גנבו" לסוני.

לעומת זאת, סוני לצערי במקום להחזיר את עצמה למקום הראוי משיקה קונסולה שחוץ מעוד אנלוג סטיק אין בה שום חידוש שימושי (טוב נו אולי המסך מגע לגלישה באינטרנט).

כל עניין המגע הזה בזמן האחרון מפחיד אותי. הוא מביא איתו משחקי קזואל משעממים שנמאסים אחרי 5 דקות, או שפשוט הורס משחקים טובים (בחייכם מי רוצה ללטף קונסולה בשביל לטפס באנצ'רטד?! אותו דבר לגבי הג'ירוסקופ).

אם יש משהו שיכול לעשות את המכשיר הזה טוב זה הרבה משחקי FPS שיעבדו עם שני האנלוגים ושיהיה ניתן לשחק עם שליטה רגילה בכל המשחקים.

*הודעה זו נכתבה על ידי גיימר ותיק שלא מוכן "להתקדם" ורק רוצה לשבת על התחת לשחק כמו פעם.

ולסיום:

פורסם

כנראה שהמסקנה של סוני לכישלון PSP הייתה מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח. המפלצת הזאת לא תעלה מתחת ל-350$ וגם זה בתנאי סוני יעבדו על אחוז רווח מאוד נמוך. שלא נדבר על זמן הסוללה המגוחך שיגרום לזמן סוללה של 3DS להיראות כאילו היא נטענת מאנרגיה סולרית.

פורסם

האמת שהעובי שלו נראה כל כך מוגזם שאני תוהה אם חצי מהמכשיר זה סוללה.

ראיתי עכשיו עוד כמה סרטונים של סוני והם מתכננים שהמכשיר יעלה מתחת ל300$, ואפילו מתחת ל3DS :screwy:

בסך הכל אם יהיו משחקים ממש טובים אולי אני אקנה אותו, אבל גם לא בהשקה אלא יותר מאוחר כדי לא להדפק עוד פעם עם מכשיר חסר תמיכה, וגם כדי לראות שלא מכריחים אותי ללטף PSP בשביל לשחק COD רזיסטנס ואנצ'רטד.

פורסם

זוסו - אמרו שהוא יותר דק מהPSP , אז אני לא מבין על מה אתה בדיוק מדבר?

מה גם שהקונסולה החדשה של נינטנדו כרגע מחזיקה 3-5 שעות סוללה , לא מציגה חומרה מי ישמע חזקה ומעבר ל3D אין לה שום יתרון מוחשי על הDS.

מצד אחד - נינטנדו הוכיחו לכולם שהם יודעים מה הם עושים (לפחות בתחום של מכירות) עם הDS והWII (ד"א גם לDS לקח עד הDS LITE להתרומם) , מצד שני ההצעה של סוני נראית אטרקטיבית בהרבה מזו של נינטנדו.

עם ה3DS - בכנות - אני לא רואה כותר אחד שקונה אותי באמת כרגע בארסנל שלהם. זה מרגיש שהם ממשיכים את הקו של הWII , ותודה רבה - ראיתי , נפלתי בפח פעם ראשונה ומאז שממה.

סוני לדעתי נראית יותר בכיוון ואם זה יוצא במחיר טוב ויקבל תמיכה טובה (שעל זה נפל הPSP הראשון בעיקר) אני מקווה שסוני יצליחו.

לצערי נינטנדו של היום היא ממש לא נינטנדו של הN64 , או אפילו הגיימקיוב ומטה.

ליביו

פורסם

יש למישהוא מושג מתי זה יוצא למכירה :o

פורסם

סוף 2011. [br]פורסם בתאריך: 29.01.2011 בשעה 22:41:12


לדעתי מה שיקבע את הצלחת PSP2 זה המחיר. אם יהיה תג מחיר שפוי, עד 350$, יש להם סיכוי טוב מאוד.
פורסם

זוסו - אמרו שהוא יותר דק מהPSP , אז אני לא מבין על מה אתה בדיוק מדבר?

מה גם שהקונסולה החדשה של נינטנדו כרגע מחזיקה 3-5 שעות סוללה , לא מציגה חומרה מי ישמע חזקה ומעבר ל3D אין לה שום יתרון מוחשי על הDS.

מצד אחד - נינטנדו הוכיחו לכולם שהם יודעים מה הם עושים (לפחות בתחום של מכירות) עם הDS והWII (ד"א גם לDS לקח עד הDS LITE להתרומם) , מצד שני ההצעה של סוני נראית אטרקטיבית בהרבה מזו של נינטנדו.

עם ה3DS - בכנות - אני לא רואה כותר אחד שקונה אותי באמת כרגע בארסנל שלהם. זה מרגיש שהם ממשיכים את הקו של הWII , ותודה רבה - ראיתי , נפלתי בפח פעם ראשונה ומאז שממה.

סוני לדעתי נראית יותר בכיוון ואם זה יוצא במחיר טוב ויקבל תמיכה טובה (שעל זה נפל הPSP הראשון בעיקר) אני מקווה שסוני יצליחו.

לצערי נינטנדו של היום היא ממש לא נינטנדו של הN64 , או אפילו הגיימקיוב ומטה.

ליביו

3G, שרותי WEB מלאים, וככל הנראה זה יהיה אנדרואיד או משהו קרוב לזה, אין סיבה אחרת למה סוני הכריזה שמשחקי PSP ייצאו לפלטפורמה אנדרואיד במהלך השנה(כל הספריה של PSPGO, ובהתחשב שNGP תומך אחורנית בPSPGO ככל הנראה מדובר על מערכות מאוד דומות).

השאלה היותר מעניינת אם תיהיה תמיכה בVOICE נורמאלי במכשיר אפילו בתור Homebrew.

פורסם

לדעתי הPS SUITE לאנדרויד לא יהיה ממש קשור.

דווקא זה אני רואה מתרסק כמו הNGAGE בערך.

לגבי הVOICE נורמאלי - הם עושים את זה בPSPים החדשים , אין סיבה שפה זה לא יהיה.

ליביו

  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב התחלתי לנכנס לפורום היום להעביר זמן עד הטיסות חזרה. בכל מקרה. לקחתי מבן דוד את הpsp שיהיה לי לטיסות ואז הבנתי יותר את הטעויות שסוני עשו. קודם כל הpsp ואני עוד מדבר על ה3000 ולא על השמן פשוט לא ניד מספיק. לא שהds lite שיא הנידות אבל הוא הרבה יותר נוח לנידות בגלל מבנה הצדפה. שנית המשחקים. סליחה אבל משחקים שבנוים למשחק על מסך גדול פשוט לא טובים לנידות. ואני לא אומר שצריך קזואל אני כותב כרגע מאיפד תאץ שקניתי לאח אחד ויש לי מוטורולה דיפי לאח אחר והמשחקי קזואל בקושי מחזיקים אותי כמה דקות. מה גם שחוסר בכפתורים רגילים מציק מאוד. בטיסה הארוכה. לירדן אני בטח ישחק פוקימון. בדיפי. יש לי אמולטור. של gba. בכל מקרה ngp. או. psp2. למי שרוצה ניראה לי גדול מידי לנידות ובטח יקר מידי לזה. אולי אני יקנה אותו לשימוש ביתי בתור תחליף בידורי לנטבוק. כי בסך הכל הוא חזק מאוד ומכיל מספיק פיצרים מעניינים אבל לא חושב אליו הקונסולה נידת עיקרית בכלל קניתי אתמול ps3 slim ואני יקנה 3ds רק שישעמם לי ואני ימכור את הps3 שזה יקח כמה זמן. מה שכן מעניין אותי מאוד זה הpspפון. אני לא באמת חושב שהוא יצליח הרבה במכירות אבל סלולרי אנדרואיד עם מספיק חוזק לאמולטורים וממשק מובנה לזה מאוד מוצא חן בעיני. אז כן בטח לא יהיו לו הרבה משחקים חדשים אטרקטיבים אבל יספיק לח אמולטורים כי ממשק מגע לא עושה להם צדק. מכשיר כמו הpspפון ניראה לי מצוין כמכשיר למגוון מטרות בנידות. גם סלולרי גם אנדרואיד מצלמה gps סרטים ומשחקים והכל בגודל של סלולרי. לי זה מתאים מאוד מחוץ לבית ואני ישקול אותו מאוד שתיגמר לי היתחיבות המעצבנת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים