פורסם 2011 בינואר 2614 שנים שמעתי מחבר שכשגולשים ליוטיוב דרך VPN מקבלים מהירות גבוהה בהרבה, מספיק בשביל לצפות באיכות HD חי (עושה רושם שהספקיות עושות traffic shaping, לפחות לאיכות HD).למישהו יש נסיון בזה?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים אין לי VPN ואין לי שום בעיה לראות HD חי ב-Youtube (גם ב- 1080p)אני בחיבור רגיל ב- ADSL + Orange - 5Mb.גם למה בדיוק אתה מתכוון ב- VPN? לאיזה VPN תהיה מחובר?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר אני מדבר על ספקית VPN באירופה. כמעט כל השרתים שמספקים תוכן רחב פס נמצאים באירופה אמריקה, אז זה לא מאריך בהרבה את הדרך. הצוואר בקבוק נמצא ב-backbone לארץ, שבו כנראה מתבצע תעדוף נמוך לסיוט של הספקיות בארץ - יוטיוב.יש לי חיבור 10 בנזק ואני לא יכול לראות חי אפילו 480, רק אחרי המתנה של X4 זמן הסרט.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים שימוש ב-VPN לא מבטיח כלום, זה סוג של הימור, יכול להיות שהניתובהספציפי ממך אל השרת VPN יהיה טוב יותר מאשר הניתוב ממך אלשרתי Yoututbe (שיש עשרות אם לא מאות כאלה, חלק באירופה וחלקםבארה"ב - ויש גם שרתים בארץ!) ויכול להיות שלא. חשוב לזכור שאתהמכניס למשוואה עוד שרת, והעומס עליו יתן אותותיו באיכות החיבור.יש עוד מרכיבים שישפיעו על מהירות החיבור, כמו שימוש הצפנה, כמועיצוב תעבורה על מידע מוצפן (למיטב ידעתי אינו שווה ערך לעיצובהתעבורה שמתקיים על פרוטוקול Http/https)רוב נותני שירותי ה-VPN מאפשרים בחינה של השירות שלהם לתקופהמסויימת ואז לבטל את השירות ללא קנס אם הוא לא עונה על הציפיותשלך.לכן לא יעזור מה שנאמר כאן, ואתה תצטרך לבחון זאת מול נותני השירות.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים יש לי חיבור 10 בנזק ואני לא יכול לראות חי אפילו 480, רק אחרי המתנה של X4 זמן הסרט.יש ל014 עיצוב תעבורה על youtube אם זה 480p ומטה (לפחות בגיימר אבל אני חושב שזה לכולם) . את ה720p לפעמים יש להם בcache (בנוסף לסרטים פופולארים אחרים שבאיכויות יותר נמוכות) אחרת אתה מוריד ישירות מארה"ב ומתמודד עם העומס הרגיל (חנק שחבל על זמן). המערכת הזאת בעיקר במטרה לחסוך ברוחב פס לחו"ל והיא ממש לא עובדת יציב בשעות העומס ויש הרבה שמתלוננים על זה. בגלל ש014 לא ממש מעצבים תעבורה של p2p בעיקר לא בחבילות הרגילות אז לא משנה כמה רוחב פס הם יחסכו על youtube ה P2P יחנוק את כל מי שמנסה לעשות משהו באינטרנט. בקשר לVPN יש אנשים שטוענים שזה "עובד על הספק " והם נותנים לזה תעדוף וגורם להורדות יותר מהירות אבל גם אם זה נכון לא חובה שזה יעבוד תמיד וזה יתעלם מהעובדה שיש חלק מהתוכן בproxy של הספקית. אם אתה לא מרוצה מ014 אני ממליץ לך להחליף חברה . אני ב014 בגיימר בשביל הפינג והחבילה הזאת עובדת טוב בכלל אז התרגלתי (7 או יותר שנים בגיימר) . אני אומנם היסטורית משלם הון על האינטרנט אבל לפחות אני נהנה ממנו (ברמה מסוימת) . עדיין לא תמיד הכל עובד חלק.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים שלא לדבר על זה שיש להם מאגרים של CDN שקרובים לפה גיאוגראפית וגם נמצעים בארץ.הפתרון הזה שחבר שלך סיפר עליו הוא לא יותר מ snake oil.
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים מחבר שלא לדבר על זה שיש להם מאגרים של CDN שקרובים לפה גיאוגראפית וגם נמצעים בארץ.הפתרון הזה שחבר שלך סיפר עליו הוא לא יותר מ snake oil.אז איך זה שמהירות ההורדה של סרטונים מיוטיוב מגוחכת כמעט בכל שעות היום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.