פורסם 2011 בינואר 2614 שנים הי נתיני היקרים המלך קרירין הראשון טס מחר לתאילנד לשלוש וקצת שבועות אתם מתבקשים מצווים לשלוח לי מתנות וברכות ולעלל את שמי ברבים ולסיום אני רוצה לכתוב לכם משהו חכם שהולך ככה יאבה דאבה דאבה דו :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :gguyz: :gguyz: :aktion031: :2girls: :2girls: :2girls: :beerchug: :coolman: :coolman: :cwm39: :cwm39: :funn: :biglaugh: :birthday: :ylsuper: :ylsuper: :la: :givemebeer:
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים אם אתה עד כדי כך מתלהב מתאילנד... מי אני שאומר אחרתרק בחיאת צ'אק נוריס- מה זה "לעלל"?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר איפה תגור? האם רכשת שם דירה?לפי מה שהבנתי יש שם דירות ב1000$ רק לא בדקתי באיזה אזור בדיוק תצחק תצחק אבל עם אני יראה שטוב שם שנה הבא אני כבר ינסה לאגר סך הכל דיור זול \אוכל זול\אינטרנט \אלקטרוניקה \והמון תירות צעירות לפחות על הנייר (לא הייתי שם עדין ) מדינה חלומית מבחינתי חוץ מזה וואן דם צילם שם את קיקבוקסר ;D
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים כן אבל מה תעשה בינתיים?הרי כל התיירים נמצאים שם במלונות/גסטאהוסים, ואתה הרי נגד דיור שאינו בדירה שנרכשה במזומן.. :-Xואין בתאילנד שום דירות ב-1,000 דולר. לא כאלה שאתה מחשיב כ"דירה", בכל אופן.יש לך מסלול מסודר לטיול?איפה אתה הולך להיות? מה יותר מושך אותך? המרכז/צפון או האיים?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר יש בערך הולך למרכז למטיל שמה ומתכנן צפון ואחרי זה פוקט בסוף חזרה לבנקוק לקניות אני גם יפגוש שם בחורה שפגשתי ברשת אז זה גם תלוי בה אבל אנחנו מסכימים כי בדרך כלל ממליצים לפעם הראשונה צפון-דרום-בנקוק בכל מקרה לא סובל טיסות ארוכות אבל אין ברירה מת להתחיל את הטיסה כבר יאלה אני הולך ריצה קטנה
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים יש בערך הולך למרכז למטיל שמה ומתכנן צפון ואחרי זה פוקט בסוף חזרה לבנקוק לקניות איכס. מכל האיים דווקא פוקט? פוקט הוא הכי פחות "אי". זה יותר דומה לאילת מאשר לתאילנד. הייתי שם בדיוק לילה אחד עד שהבנתי שזה לא בשבילי והמשכתי לקופיפי. מציע לך לעשות אותו דבר. משם, תעבור לצד השני - קוסמאי (גם כן סוג של "אילת", הייתי שם יומיים-שלושה) וכמובן קופנגן. זה מאוד "מיינסטרימי", אבל תאמין לי - אם אתה רוצה להרגיש שאתה על אי אקזוטי (אעלק...) ולא שפשוט ירדת לאילת - קופיפי הוא המומלץ ביותר מבחינתי, וכנ"ל קופנגן. קח בחשבון שהאיים מאוד יקרים יחסית לשאר תאילנד, אז אם אתה רוצה לקנות כל מיני מזכרות (כל מיני דברים שיש בשווקים, חולצות וכו') - תעשה את זה בבנגקוק/צפון ולא באיים. אה, וכמובן שהתמקחות היא שם המשחק. המחיר הראשוני שהם אומרים והמחיר שנזכר בסוף יכול להיות גם עשירית. אני גם יפגוש שם בחורה שפגשתי ברשת
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר לא תאילנדית :facepalm: ישראלית -ויש לי מספיק פרטים אליה כולל שיחות טלפון
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים הי נתיני היקרים המלך קרירין הראשון טס מחר לתאילנד לשלוש וקצת שבועות אתם מתבקשים מצווים לשלוח לי מתנות וברכות ולעלל את שמי ברבים ולסיום אני רוצה לכתוב לכם משהו חכם שהולך ככה יאבה דאבה דאבה דו lol @ creepy awkward fella
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים טוב אל תשכח שבחורה יכולה להגביל אותך בטיול אז אל תקשור את עצמך. דווקא קופיפי די זולה.אם אתה מתכוון לגור שם מתישהו, אל תשכח לקחת איתך רופא ומאבטח. זו לא מדינה דמוקרטית אל תשכח.ממליץ מאוד להשכיר שם אופנוע ממקומות אמינים, זה יחסוך לך הרבה כסף על תחבורה. אם אתה לא יודע לרכוב, תשכיר אחדותתאמן עליו - כמו אופניים.לקחת מינימום בגדים גם קונים שם וגם לא כדאי להיסחב. * לא לאבד את הכפכפים.לשלושה שבועות אני ממליץ על פוקט+קופיפי שבוע. קוסמוי+קופנגן שבוע. צפון + בנגקוק שבוע. אם אתה לא מתלהב ממקום מסוים פשוט תקצר. תנצל את הזמן איפה שטוב לך. לא לסגור דברים מראש חוץ מהפול-מון בקופנגןתנסה להתחבר עם תיירות (שוודיות, בריטיות גרמניות).לא לבזבז את היום בשינה. שים שעון מעורר וצא לטייל. כמובן לצלם הרבה. אם אתה יכול להשיג מצלמה תת מימית אז מצויין. עריכה: תערוך את הכותרת בבקשה. זה לא אני שטס לתאילנד.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר טוב אל תשכח שבחורה יכולה להגביל אותך בטיול אז אל תקשור את עצמךנכון אבל אני צריך לשפר את עצמי מבחינה חברתית ופה בחורה כן תעזור חוץ מזה יש דברים שיותר קל שיש 2 אנשים
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים לא תאילנדית :facepalm: ישראלית -ויש לי מספיק פרטים אליה כולל שיחות טלפון דיברת איתה בטלפון? ועדיין היא רוצה לטייל איתך? עכשיו בטוח שמשהו פה מסריח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.