עבור לתוכן

צריך יעוץ לגבי מארז חדש

Featured Replies

פורסם

האם מתוכנן OC? אם כן יש לך mugen 2 של scythe קירור מעולה, שקט וזול. ~200 ש"ח

אם לא אז katana III של אותה חברה ישמור לך את המעבד קריר וסופר שקט. ~100 ש"ח

פורסם
  • מחבר

תשמע חרשתי המון זמן על מארזים צמצמתי תרשימה לכמה שאהבתי !

Antec P193 Advanced Super Mid Tower

Antec Twelve Hundred Mid Tower

CoolerMaster CM 690 II Advanced Mid Tower

Lancool K62 Mid Tower

מה אתה אומר ? מה אני צריך לקחת ? יש הבדל במחיר ביו המארזים.. מה אתה חושב שאני צריך לקחת והאם כדאי להשקיע יותר מ 700 שקל על מארז כשיש מארזים לא פחות טובים מ700?

למשל מצא חן בעיניי המארז של קולירמאסטר ושל לאנקול מה אתה אומר על מי היית הולך ?

פורסם

לגבי האם להשקיע יותר מ-700 ש"ח זה תלוי לגמרי בך. אם יש לך דרישות מחייבות למארז שאתה לא יכול בלעדיהן והתקציב מאפשר אז תוכל להשקיע, במצב אחר- אין שום סיבה.

המארזים שנתת כאן כולם דומים פחות או יותר חוץ מהראשון- P193 ששונה מהם בעובדה שהוא יועד למארז לטובת שמירה על שקט. דפנות המארז עשויות מ-3 שכבות לטובת בידוד החלקים הפנימיים, בחלק הקדמי יש דלת, כולו מלא בגומיות למניעת רעידות וכו'- אבל מחירו בהתאם, גבוה בהרבה מהשאר. כל עוד אין לך צורך מיוחד בשקט מופתי מהמחשב, אין לך מה ללכת עליו. מה גם שיש גרסאות קודמות כמו P190\P192 או SONATA\SOLO שעולים פחות ממנו וגם הם שומרים על רמת שקט.

לגבי ה- LanCool K62 אני לא יודע אם אתה מודע לעניין, אבל זוהי רק גרסה "יותר יפה" של ה-K60. הדבר היחיד שהשתנה הוא צביעת תוכן המארז בשחור והחלפת המאווררים לכאלו עם לדים כחולים. תוכל למצוא את ה-K60 בכ-415 ש"ח כך שאין מה לשלם יותר מ-100 ש"ח יותר על הגרסה המתקדמת יותר, אלא אם כן כמובן השיפור העיצובי הזה קוסם לך וחשוב לך ואתה מוכן לשלם קצת יותר עבורו.

ה Coolermaster באמת מארז מיוחד מאוד למחירו. יש בו את כל מה שיש במארזים במחירים גבוהים הרבה יותר כמו עיצוב tool-less מתוחכם ולא מתפרק, מרווח גדול לעבוד בו, תוכן מארז צבוע בשחור, פילטרים בכל מקום, רגליות מאסיביות למניעת רעידות, המון חורים לסידור כבלים ומקום להוספת מגוון מאווררים. הוא המשתלם ביותר לדעתי ביחס למחירו, אבל שוב- אם אין לך צורך בפיצ'רים שלו, אין מה לשלם יותר מהנ"ל.

ה- Antec הוא מארז full tower- כלומר מארז בגודל מלא. הוא נקרא twelve hundred בגלל שיש לו 12 מפרצי כוננים בפאנל הקדמי. כל עוד אין לך צורך במארז גדול במיוחד אין שום טעם ללכת עליו. שים לב גם, שהגרסא הרגילה בגודל סטנדרטי (mid tower) הזהה שלו היא Antec nine hunred two (antec 902, כך שאם אהבת את העיצוב שלו, והפיצ'רים תוכל למצוא את המארז הזה בכ-400 ש"ח פחות כלומר כמעט בחצי המחיר.

טוב שלא בחרת בסופו של דבר, אבל רק לידע כללי, מארזים מאלומיניום ייתרונם רק במשקל הקל שלהם ושום דבר מעבר, כך שאם אתה לא מעביר את המחשב ממקום למקום באופן תדיר אין צורך בהם.

לגבי הקירור למעבד אני גם ממליץ על ה- Scythe katana III, רק שים לב שיש לו שתי גרסאות, A ו- I אחת לפלטפורמת INTEL ואחת לפלטפורמת AMD, כך שאם אתה רוכש אותו בנפרד ולא עם שאר המחשב שים לב מה אתה קונה בהתאם לפלטפורמה שלך.

פורסם
  • מחבר

סדרת לי תמחשבות תודה רבה לך!

אני מתלבט בין k62 ל cm 690 מה אתה אומר על איזה ללכת? איזה מארז איכותי יותר ויש לו כל מני פיטשרים טובים. ראיתי ביקורות על הקולירמסטר שהוא די חלש מבחינת הקירור שהוא עושה ביחס למאווררים שהוא בא איתם! ודבר שני ראיתי שהכרטיס 5970 לא נכנס במארז או שהוא נכנס בצורה מאוד צפופה.. מה אתה אומר על זה? למה אני מביא אחד כזה.. ומצד שני הk62 אני יודע שהוא כמו60 אבל לידים וכאלה אבל זה חמוד אין לי בעיה לשלם יותר קצת ולקבל מארז שיראה טוב!!! בכלל אני אהבתי תאדום k62r1

פורסם

שים לב שאנחנו מדברים על גרסת ה-cm 690 II advanced ולא הרגיל.

ה-lancool באמת מקרר טוב, אבל כולם היום לא רעים. תבחר מה שאתה אוהב...

פורסם
  • מחבר

כן כן האדבאנסד .. עכשיו תגיד מה לקחת תעזור לי להחליט האם כדי לקנות את הקולימסטר ולהוסיף מאווררים או את הלנקול כמו שהוא?!

ובקשר לכרטיס מסך גדול כגון 5970 לא יעשה לי בעיות בתוך המארזים האלה?!

פורסם

תבחר לפי הטעם... ה-CM לא צריך עוד מאווררים.

הכרטיס יכנס בשניהם.

פורסם
  • מחבר

הקולירמאסטר תאמת מושך אותי יותר אבל לנקול בגלל שזה ליאן לי מרגיש יותר מפואר ממנו אני לא יודע מבולבל!

פורסם

ה - K62 ממש לא משתלם למחיר שלו לדעתי, כנ"ל ה - CM 690 II.

במחיר שלהם יש את ה - CM STORM SNIPER שטוב מהם בכל פרמטר פחות או יותר, לינק - http://www.skypc.co.il/pl_product~80320-000-00~6~0.htm

יש גם גרסה קטנה וזולה יותר, ה - SCOUT, גם כן מארז איכותי ומשתלם מאד למחירו (אבל לא למפרטי גיימינג כבדים וכרטיסי מסך ענקיים לדעתי).

עוד אופצייה לא רעה הוא ה - TT ARMOR PLUS, לינק - http://tms.co.il/product/5382

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני הולך על lian li אין עליהם על איכות לא מתפשרים !

איך המארז הזה Lian-Li ArmorSuit PC-P50 ?

או אם יש עוד המלצות אני אשמח טווח מחיר עד 1000 אם יש משהו כדי מעבר לא בהרבה כסף גם מעוניין אשמח לראות עוד.. אבל רק של ליאן לי.. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.01.2011 בשעה 19:53:52

מעדיף מארז שיהיה לו כמה שיותר מאווררים
פורסם

אל תתעצבן אבל אני אמליץ על חברה אחרת כי זה מה שיש לי ואני מאוד מרוצה.

קניתי p183 של antec הוא שקט מאוד, מרגיש איכותי, הוא פשוט קפוא כשאני נוגע בו מבחוץ(ומבפנים לפי ביקורות ברשת הוא גם מקורר טוב מאוד, עדיין לא יצא לי לבדוק) בקיצור ממש מרוצה ממנו בינתיים.

אה ושכחתי, נראה חבל על הזמן לטעמי למי שאוהב מראה חלק בלי קשקושים(נראה יותר טוב במציאות מאשר בתמונות שראיתי ברשת שם לא אהבתי את איך שהוא נראה).

פורסם
  • מחבר

לא אהבתי ת antec הוא משעמם מדי וגם איו לו כל כך פיטשרים כמו הליאן לי..

פורסם

שים לב של-lian li יש מארזים זהים ל-lancool למעט החלפת הפח באלומיניום וכפול במחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים