פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים CONTACT BEAM מעולה.היריה המשנית עושה נזק מידי סביבתי חזק ואפקט סטאסיס (אחרי שידרוג).הנשק הכי חזק במשחק (חוץ מזה שמקבלים אחרי שמסיימים HARDCORE).RIPPER שימושי מאוד לדעתי.מה יותר כיף מלנסר זומבים עם מתכת משוננת מסתובבת.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים האם למשהו המשחק קורס בפרק 7?יש דלת שכל פעם שאני פותח אותה המשחק קורסעריכה: טוב הבנתי למה ;D
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים עוד לא ניסיתי את כל הנשקים אבל ה FORCE GUN מעולה דווקא יש לו ירייה לטווח מאוד קרוב שמרחיקה אוייבים ומפילה אותם לרצפה וזאת הירייה החלשה יותר הירייה השניה היא ממוקדת ומורידה את האוייבים היותר חזקים בירייה אחת או שתיים
פורסם 2011 באוגוסט 2514 שנים שמוע הרבה זnן שלא נהנתי ככה ממשחק מזכיר לי את ימיי dino crysis :] הדבר הכי חכם שעשיתי זה היה לשפר את הנשק המחשמל..
פורסם 2012 בינואר 213 שנים באיחור של כמה חודשים - סוף סוף קניתי את המשחק (תודה לייזי ) הגעתי לחנות ואני קצת מבולבל - אני יכול לקנות את כל החליפות במחיר 0 ויש חליפה אחת שעולה 1000 והיא הכי בסיסית אני חושב. מה קורה פה? גם כל הנשקים פתוחים וגם הם בחינם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.