עבור לתוכן

2 שאלות: 1. לכל חובבי האלכוהול, הציעו מתכונים לקוקטיילים טובים? 2....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ביום שישי הקרוב, בשעה טובה אני חוגג מסיבת גיוס.

מאחר והמסיבה תהיה בבית פרטי, אני מעדיף להכין קוקטיילים ודברים ולא לתת לאנשים אלכוהול נקי ובכמויות.

(יותר נחמד, כל אחד מקבל ראש זה מספיק).

רציתי הצעות לקוקטיילים ביתיים שאפשר להכין בקלות ובכמות, אשמח לשמוע מתכונים טובים :yelclap:

ועוד שאלה, בקשר לקב"א ודפ"ר.

האם הנתונים האלו הם רק למיונים או שיש להם עוד יחס?

בצו ראשון הגעתי חולה, והצלחתי לדחות את המבחנים רק ביומיים...

ככה שיצא לי נתונים מאוד ממוצעים =\- 51 ו50 שזה יחסית נחות.

מה שגם פרשתי ממסלול של עתודה ככה שלא תרם לי עם כל הזימונים שפספסתי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

אם אתה מגוייס בגיוס כללי, יש חשיבות לנתונים שלך, שהרי עדיין לא הוחלט איפה תשרת.

אתה תעבור במסלול מיון בזמן היותך בצבא (אחרי טירונות כנראה).

בנוגע לאלכוהול:

שים בקבוקים של אלכוהול סביר (בעיקר ערק, כי זה זול, וקצת וודקה סבירה כמו סובייסקי) ומשקאות ותן לאנשים לערבב בעצמם.

אם אתה רוצה שאנשים יסבלו, תוותר על המסיבה. אם אתה רוצה שיהנו - תן להם ואל תנסה להתחכם.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כ"כ מה הכוונה שלך.

לא התכוונתי מראש לקנות דברים כמו ערק אלא יותר לכיוון אבסולוט, פינלנדיה ודברים בסגנון.

אני פשוט לא רוצה שתהיה כמות ואנשים ישתכרו ויקיאו בכל מקום, אלא יותר לכיוון של ראש טוב ולא הרבה אלכוהול שיגרום להם להיות ככה.

הכוונה היא להכין נגיד "טקילה סנרייז, לימונצ'לו וכד'" של לקחת נגיד ליטר אבסולוט ולערבב אותו עם 2-3 ליטר לימונים וכאלה.

והמיון הוא אצל הקצין מיון ביום של השרשרת חיול ולא אחרי הטירונות לא?

פורסם

כשאני התגייסתי, המיון היה אחרי הטירונות (התגייסתי בכלל צהלי).

יתכן שזה השתנה מאז. יתכן שזה משתנה כל הזמן.

לדעתי - זה יהיה אחרי הטירונות. אחרי השרשרת חיול זורקים אותך לבט"ר. לא מתעסקים עם מיונים.

יש סיכוי שתפגש עם קצין מיון, אך זה לא יהיה "מיון" של ממש. זה מעיין "סינון" שיביא להם כיוונים שאליהם הם ינסו לשלוח אותך אחרי הטירונות.

שוב - יש כאלה שגורלם נגזר מראש. היו איתי אנשים שלקחו אותם ישר למשטרה צבאית. בלי בחירה, בלי מיון. אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר.

אלכוהול:

לדעתי תקנה סובייסקי\נמירוף. וודקות מספיק טובות בשביל מסיבה המונית - והן לא "זבל". חבל על הכסף.

בנוגע להשתכרות - זה שיקול של הבן אדם, לא שלך. אתה לא אמא שלהם.

שים אלכוהול, שכל אחד ישתה מה שבא לו.

להכין קוקטיילים זה נחמד מאוד, כל עוד זה נשאר בגדר בחירה. אם בן אדם יכול לבחור בין קוקטייל לבין וודקה-רדבול, אחלה.

ברגע שאתה לוקח את הבחירה הזאת מהאנשים, הרסת את הקטע של האלכוהול.

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא קוקטיילים וצ'ייסרים, אני נמנע מלקנות רדבול ואקסלים למיניהם, לדעתי זה פשוט סתם הרבה כסף.

פורסם

טוב :nixweiss:

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

קוקטיילים יעלו לך הרבה יותר.

רדבולים ואקסלים אתה מביא ארגז ב 50 שקל. XL או BLUE

וודקה גם ב 50 שקל או פחות, ב 100-150 שקל עשית לעצמך ערב שאנשים יאהבו, כי אני מבטיח לך שהקהל לקוקטיילים הוא קטן מאוד.

אלא אם כן החברים ממש צהובים ואז הם יסתפקו ב קירויאל (קיא רויאל בשבילי) שמפניות ויין, לא נראה לי נכון....

ייגר, וודקה וויסקי ויש אחלה מסיבה.

פורסם

ליקרים יקרים כמו darmbuie וkahlua יעלו לך הרבה יותר מוודקה.

והחברים שלך יצתרכו לשתות המון המון המון כדי לתפוס ראש.

פורסם

מה לגבי בירה?

פורסם

תקנה כמה בקבוקי בירה (חישוב של בערך בקבוק לבן וחצי בקבוק לבת) - גולדסטאר מספיק

בקבוק אבסולוט, בקבוק ייגר

XL ב50 שקל וסגרת סיפור. אלא אם אתה ברמן למה לך להסתבך עם קוקטיילים במסיבה שלך?

פורסם

פשוט מאוד... תיקנה כמות מוגבלת של אלכוהול לפי מיספר האנשים... ותשאיר חלק באיזה ארון או משו...

תביא למישו להיות אחראי על האלעוהול ותיתחלפו כל חצי שעה אני יודע שלא יהיה משעמם, ככה שלא יתנו לישתות למי ששיכור מת...

דבר שני לדעתי במסיבות הדבר הכי טוב זה טקילה נקייה עם לימון ומלח - זה פשוט כיף לישתות אתזה,אחלה טעם, וזה אחלה חוויה עם החברה (עם יהיה טקילה תצלמו בוידאו את הפרצופים של כולם אחרי הלימון XPPPP)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים