פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אחרי כמה נסיונות ואף ביטול פיירוול וכל חסימה שהייתה עדיין אני חווה בעיות איטיות בראוטררציתי לדעת אם זה דגם מוכר כבעייתי ?אני חושש לקנות סתם אחד יקר יותר וזה יעשה אותן בעיות :-\(למען הסר ספק עדכנתי לקושחה אחרונה)
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר אני מחובר על 12 מגה דרך הוט בלי חייגןבבדיקה של SPEEDTEST בחיבור ישיר למחשב הוא מגיע ל12 והכל בסדראבל ברגע שאני מחבר דרך הראוטר הוא מתקשה יותר להגיע ומציג קפיצות במהירות, לפעמים הוא מגיע ל8 ולפעמים ל12וככה זה בכל הגלישה, ביוטורנט (בשעות מתות) אני מוריד על 250KB עם ראוטר, בלי ראוטר בין 800KB ל 1MB באותו קובץגם בגלישה דרך הנייד בWIFI הוא איטי... איפסתי את ההגדרות, ניסיתי עם פיירוול ובלי פיירוול ובקיצור אין הבדל..
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים זו בעיה מובנית בנתב שלך -- הוא אינו מסוגל להתמודד עם חיבור 12M וחייגן. תבקש לעבור לחיבור ללא חייגן.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מישהו יכול להסביר לי בבקשה ?עם WAN של 100Mb מקסיום טאורטי של חיבור זה 12.5MB טאורטי.!אני חושב שמשהו כמו 8MB זה מהירות צפויה (אם יש רק משתמש אחד בנתב).אני טועה ?אני לא טועה ? אז מה זה החיבור של 12Mb שכולם כאן מוכרים - וקונים - ומתלוננים ?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר אני לא התלוננתי על התשתית או הספקכל מה שרציתי זה שלא יהיה הבדל בין חיבור ישיר לחיבור ראוטרכי לפעמים אני צריך אנטרנט בHTPC או בסלולרי.. זה באמת בקשה גדולה?ד"א ניסיתי הורדה בסלולרי, הוא מוריד על 100KB ודרך המחשב בחיבור ישיר - 300-400KB
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים אז מה זה החיבור של 12Mb שכולם כאן מוכרים - וקונים - ומתלוננים ?מדברים על חיבור 12Mbps ולא 12MBpsכלומר 1.5MBps
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר זה נדמה לי או שאתה משחק איתי משחקי מילים?אני בטוח שאתה מבין טוב מאוד למה אני מתכוון ואין לי כח לנסות אפילו להבין את הדקויות השטותיות האלהאני מחפש פיתרון! לא את אבשלום קור של הרשת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.