עבור לתוכן

האינטרנט עובד בצורה בזיונית - הפעם באורנג'

Featured Replies

פורסם

כל יום בשעות הלילה המוקדמות (ממה שראיתי בסביבות 22:00 אבל זה רק כי לרוב אני לא ליד המחשב בין 8 ל 10) האינטרנט עובד בצורה נוראית. הפינג הממוצע במשחקים קופץ ל 200+, כולל בשרתים ישראלים (CS:S ו BF BC2, ב BC2 הוא בקושי מתליח לשמור על החיבור עם השרתים של EA) ממש בילטי אפשר לשחק. גם YOUTUBE ו GT בקושי עובדים, אפשר לראות רק ברזולוציות נמוכות. אפליו דפי אינטרנט לא תמיד נפתחים כמו שצריך, צריך לעשות רענון כל הזמן ואם פותחים יותר מ 3 דפים במקביל הם פשוט לא נפתחים. אני חושב שמיותר לציין מה קורה עם טורנטים...

תשתית: כבלים

ספקית: אורנג'

מהירות: 7M (בהוט יש 12M, עוד לא שדרגתי).

לעוד מישהו יש בעיה דומה? לאיזה ספקית כדאי לעבור? אני אמור לעבור דירה בשבוע-שבועיים הקרובים, להשאר באורנג' לבדוק אולי שינוי המקום יסדר את הבעיה?

פורסם

אורנג' כבר לא מה שהיו.

ישרו קו עם המתחרים.

פורסם

במוצאי שבת 014 גם בגיימר לא היה אטרקציה אבל בזמן האחרון אני משתמש באינטרנט הרבה פחות אבל אשתי מדי פעם מפעילה torrent וזה עובד די מהר. אתמול בשעות העומס קיבלתי כ 900kB/s שזה חצי מהמקסימום שלי ובשעות העומס זה טוב. חשבתי לעצמי " זה לא דחוף אולי נדחה את זה ללילה עם הschedualer " אבל אחרי דקה שיניתי את דעתי ונתתי לזה לרדת וזהו . :nixweiss:תוך זמן סביר כל הסיפור הסתיים ולא הורדתי יותר.

אין מספיק רוחב פס לכולם ועכשיו כולם מורידים פי 10 יותר מהר על אז מקבלים פי 10 ומעלה יותר עומס. לא חובה שמה שאתם רואים זה עיצוב תעבורה אלא סתם עומס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים