עבור לתוכן

מסלול חיילים בפלאפון - למה חבילת גלישה כל כך יקרה? כדאי לעבור לאורנג?

Featured Replies

פורסם

אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון,

היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF).

אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש....

עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש???

אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי!

נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!!

למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך לדעת שיש קנס)

עשינו חישוב ולפי כמות הדקות הממוצעת שהיא מדברת המסלול החדש כביכול (ללא שדרוג מכשיר) יהייה יקר ביותר מ70 שקלים.

עד היום התשלום על חבילת הגלישה היה 25 שקלים , אז למה להקפיץ אותו ככה?

היום דיברתי עם אורנג'(יש לי קו שם) והמסלול חיילים שלהם אולי יקר ב4 אג לדקה בממוצע מהמסלול של פלאפון אבל לפחות שם הם לא מכריחים אותך לקחת חבילת גלישה(כן! אפשר בלי) אפילו אפשר בלי מכשיר! רק תבוא ותיקח סים של אורנג!

בכל מקרה חבילת גלישה מינמלית עולה שם 27 שקלים(היא תחליט עם היא מוכנה לשלם על זה הוא לא).

הם גם הציעו הטבה על ניוד מספר מפלאפון של 28 שקלים כל חודש(אם היא תדבר מעל 100 שח בחודש).

בכל מקרה מחרתיים אני אלך איתה לאורנג לבדוק שהכל כמו שאמרו לי בטלפון ואם כן אז נשלם את שארית המכשיר של פלאפון ונעביר את הקו.

מישהו מכיר את המסלול חיילים של אורנג? יש ניסיון איתו?

כנראה חברות הסללור מצאו להם שיטה חדשה לעשוק במקום ההתחייבות שהייתה עד כה.

פורסם

מסכים שזה מעצבן, אבל חדש זה לא.

הטריק הזה קיים כבר בערך שנתיים.

איפה היית? :lol:

פורסם

כשאומרים לך "מחיר התכנית לחודש עם חבילת גלישה בפנים: 38 ₪" (Fix חיילים של אורנג'), אתה אמור להבין שגם פה דוחפים לך אם תרצה או לא. (אלא אם כן ביררת ואמרו לך שאם אתה מוותר על שירותי אינטרנט, תשלם פחות על החבילה, מה שלא נראה לי).

בכל אופן, נראה ש Fix חיילים של אורנג' הכי משתלמת בזכות המחיר הנמוך לשלושה יעדים נבחרים (9 אג'), שלרוב הם עיקר ניצול הדקות זמן אויר .

פורסם

חברת פלאפון הם הנבלות הכי גדולות בתחום הסלולר.

אומנם שלושת החברות גונבות, אבל פלאפון מעיזים לעשות דברים שהחברות האחרות מתביישות.

פורסם
  • מחבר

כשאומרים לך "מחיר התכנית לחודש עם חבילת גלישה בפנים: 38 ₪" (Fix חיילים של אורנג'), אתה אמור להבין שגם פה דוחפים לך אם תרצה או לא. (אלא אם כן ביררת ואמרו לך שאם אתה מוותר על שירותי אינטרנט, תשלם פחות על החבילה, מה שלא נראה לי).

בכל אופן, נראה ש Fix חיילים של אורנג' הכי משתלמת בזכות המחיר הנמוך לשלושה יעדים נבחרים (9 אג'), שלרוב הם עיקר ניצול הדקות זמן אויר .

בטלפון אמרו שלא חייב חבילת גלישה אם לא רוצים ואפשר לעשות בנפרד מתי שרוצים. ועדיין הם נותנים לך הטבת ניוד של 28 שח אם עברת 98 ש"ח.

פורסם

בהסכם עם האגודה למען החייל הם התחייבו להציע מכשירים ללא חבילת גלישה.

שני המכשירים הם: LG GU280 ו Nokia 2730 (גרסא ללא מצלמה).

מחירם הוא 19.90*36 חודשים במסלול חיוב זיכוי- אם תתנתק לפני שיעברו 36 חודשים, תשלם את יתרת התשלום ולא תקבל זיכוי.

9 אג' לשלושה יעדים תקף רק בשיחות ברשת Orange. תמורת תוספת תשלום לדמי המנוי, ההטבה תקפה לכל הרשתות.

עריכה: כדאי לקרוא על התוכניות גם ב"כמהזה"

http://www.kamaze.co.il/Site/Cellular/Default.aspx

פורסם

קיבלתי תביעה מחברת אורנג' על טריק שהם עשו לי.

אני כרגע בהליכי בירורים איתם...

גם אני עשיתי חבילת חיילים בלה בלה בלה... כרגע הם תובעים אותי על 4300 ש"ח (שמתוך זה 800 ש"ח טירחת עו"ד :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:).

אני הולך להיכנס באמא שלהם.

פורסם

^^

לא כ"כ פשוט "להכנס" בחברה גדולה. אם אין לך הוכחות (כלומר, העתק של חוזה חתום) אתה בבעייה.

אני בפלאפון עם 2 מכשירים כבר די הרבה זמן, מכשיר אחד במסלול חיילים (חשבוניות מגיעות ע"ס 30-50 ש"ח) ופלאפון אחד במסלול קקה כלשהו של אחותי (חשבוניות ע"ס 50-70 ש"ח).

אין חברה אחת טובה יותר מהשנייה - כולן אותו חרא וכולן ינסו לעשוק ולגנוב איפה שרק אפשר (נכון לגבי כל החברות, לא רק חברות סלולאר). מה שאתה צריך לעשות מהצד שלך הוא לשמור חוזים, לשמור חשבוניות ולעבור על החשבוניות שאתה מקבל.

פורסם

אפשר להוריד את החבילת גלישה, אבל רק אם החשבון טלפון משולם על ידי חשבון בנק/אשראי של החייל עצמו.

בלי קשר למחירים, מנסיון ב-2 החברות, אורנג' פחות נוראיים מפלאפון.

בפלאפון כל חודש בערך צץ לי חיוב חדש בחשבונית(כבר שמעתי את כל התירוצים..), לוקח הרבה זמן להשיג את השירות לקוחות.

לעומת אורנג', שמהם יש לי שקט נפשי יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים