עבור לתוכן

האם שווה לקנות משטח אוורור ללפטופ?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,רציתי לשאול האם באמת שווה לקנות את משטח אוורור ללפטופ

ואם כן,איזו חברה עדיפה ואיזה דגם מתאים ללפטופ שלי שהוא טושיבה L650-10H

לדעתי גודל המסך הוא 15.6

תודה רבה

ליאור

פורסם

אם אין בעיית התחממות יתר - לא צריך.

פורסם

מבחינתי כל LAPTOP שצריך עוד תוספת קירור - הוא כנראה לא מתוכנן טוב.

הרעיו במחשב נישא זה שתתנייד איתו - ולא תסחב איתו (או תסחוב איתך עוד דברים).

פורסם

מבחינתי כל LAPTOP שצריך עוד תוספת קירור - הוא כנראה לא מתוכנן טוב.

:xyxthumbs:

אך אין להכחיש שיש כאלה שבאמת לא מתוכניים היטב וצריכים פתרון כזה. יש לי אחד כזה שמתפקד כבר מספר שנים כנייח על שולחן הקפה בבית של ההורים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

יום טוב

ליאור

פורסם

מה הטמפרטורה שנחשבת יותר מידי

אצלי בדסקטופ באזור 35-45 מעלות

אבל במשחקים מעבד מגיע ל 60-72

וכרטיס מסך מגיע לערכים דומים 65-70

אבל אני לא באמת משתמש בנייד למשחקים כי נראה לי לא בריא

פורסם

יותר מידי זה אם המחשב נכבה או נהיה איטי בגלל thermal throttling, או שהוא חם מידי למגע עד כדי שלא נעים להניח ידיים על המקלדת והpalmrest (הדבר האחרון כמובן רלוונטי רק לניידים).

פורסם

גם הלפטופ שלי נחשב למתחמם מאוד, אחרי downvolting המצב השתפר פלאים. הוא עדיין מתחמם אבל הוא

בהחלט נעים למגע וכמובן אין סכנה לרכיבים. אם בכל מקרה אתה רוצה משטח קירור (לפעמים רק ההגבהה מורידה כמה מעלות)

כדאי לבדוק ב-eBay קניתי לחבר אחד עם מאוורר מרכזי אחד גדול וזה עלה לי 4$ כולל משלוח.

פורסם

מה הטמפרטורה שנחשבת יותר מידי

אצלי בדסקטופ באזור 35-45 מעלות

אבל במשחקים מעבד מגיע ל 60-72

וכרטיס מסך מגיע לערכים דומים 65-70

אבל אני לא באמת משתמש בנייד למשחקים כי נראה לי לא בריא

אני מסכים פה עם כמה דעות.

קודם כל , אתה יכול להיות רגוע , המעבד עצמו עובר באינטל בדיקות בטמפרטורה הרבה יותר גבוהה.

דבר שני , מחשב טוב לא אמור להזדקק למשטח קירור , זה סתם עושה רעש וזולל חשמל , המאווררים של המחשב הם בעלי יכולת קירור מאד טובה ושים לב שרוב הזמן אם המעבד שלך לא במאמץ אתה בקושי שומע את המאוורר שלו.

ודבר אחרון , אם כבר אז באמת יש באיביי כאלה ממש ממש זולים , 2 מאווררים קטנים או מאוורר אחד גדול והם גם מתקפלים וממש זולים.

קניתי כזה לאבא שלי ל thinkpad T61, לא שהוא באמת היה צריך אבל קניתי... הוא השתמש בו יום אחד בדיוק וזהו... אבל שיהיה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים