עבור לתוכן

נתב לחיבור L2TP בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום

כרגע יש ברשותי נתב linksys WRT54GL עם קושחה גרסא 4.30.7 וכשהתקשרתי לבזק בינלאומי כדי להגדיר אותו בחיבור L2TP (דרך תשתית של הוט עם חייגן) אמרו לי שלמרות ש-linksys זה ראטורים טובים הם לא עובדים טוב בארץ, וכל הנציגים השונים שדיברתי איתם אמרו לי ש-edimax הם הראוטרים הטובים היחידים בארץ.

רציתי לדעת האם הלינקסיס באמת כזה נורא לחיבור הזה פה בארץ? דרך האתר של סיסקו השגתי עדכון קושחה לראוטר לגרסא 4.30.13, כאשר בשינויים ב-4.30.9 רשום resolves L2TP issues, האם זה באמת פותר את הבעיות?

כרגע עוד אמרו לי שאני יכול להחזיר אותו אם הוא לא טוב לי, אבל אני צריך לדעת. אחרי שחיברתי אותו הגדירו אותנו לשרת עם סיומת 19, וזמן קצר אחרי ההתחברות הוא התנתק, התקשרתי שוב לנציג שהגדיר אותי בשרת עם סיומת 16 ואמר שהוא יציב יותר, ומאז האינטרנט עובד בסדר. כמה תכופות ההתנתקויות, אם יש כאלה?

פורסם

אם רכשת אותו בימים האחרונים, תעשה לעצמך טובה ותחזיר אותו כמה שיותר מהר. לרכוש ב-2011 נתב בתקן G בעלות של למעלה מ-300 שקל זה סתם בזבוז של כסף. במחיר הזה אתה יכול לקבל נתב בתקן N, עם כניסות 1G ותמיכה בהתקני USB.

פורסם
  • מחבר

אם רכשת אותו בימים האחרונים, תעשה לעצמך טובה ותחזיר אותו כמה שיותר מהר. לרכוש ב-2011 נתב בתקן G בעלות של למעלה מ-300 שקל זה סתם בזבוז של כסף. במחיר הזה אתה יכול לקבל נתב בתקן N, עם כניסות 1G ותמיכה בהתקני USB.

אוקי אז איזה נתב כדי לקנות, שיתמוך כמו שצריך ה-L2TP?

חוץ מזה תקן אותי אם אני טועה, אבל זה אתר שלך: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm, והראוטר הזה באדום ברשימת הראוטרים המומלצים

פורסם

רק רציתי להגיד שקניתי היום D-LINK DIR-615 ואני מאוד מרוצה ממנו עם גרסת הקושחה העדכנית ביותר.

הרבה יותר יציב ממה שהוט מביאים בחינם (WR-841N של TP-LINK).

עלה 189 שקלים ולדעתי שווה כל אגורה.

פורסם

אוקי אז איזה נתב כדי לקנות, שיתמוך כמו שצריך ה-L2TP?

חוץ מזה תקן אותי אם אני טועה, אבל זה אתר שלך: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm, והראוטר הזה באדום ברשימת הראוטרים המומלצים

לגבי רשימת הראוטרים - אתה צודק. היא לא עודכנה מזה מספר חודשים ובימים הקרובים ארענן אותה.

בעלות של הלינקסיס אתה יכול לרכוש את ה-941 של TP-LINK או ה-6524 של EDIMAX ולקבל עודף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים