עבור לתוכן

מחשב זול למשחקי אמולטורים בלבד (יחובר לטלויזיה CRT עם SVIDEO)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובותיכם.

האמולטורים עליהם אני מדבר הם באמת עד ה N64 כולל.

בזמנו היה לחבר טוב שלי IBM סידרה R עם יציאת SVIDEO שהוציאה סיגנל טוב מאוד לטלויזיה ותקופה ארוכה ראינו ככה סרטים.

העניין הוא שביד 2 כל מי שמוכר לאפטופ כזה דורש עליו לפחות אלף שקל!!

אני לא מבין, מחשב בן 7 שנים עולה אלפייה?? מישהו קונה את הטרנטות האלה בכל כך הרבה כסף?

העניין הוא שנראה שעדיף כבר לקנות במחיר הזה מחשב נייח דנדש וייצוגי, לא?

בעניין מתאם ה DSUB ל SVIDEO, קניתי פעם אחד כזה והוא לא עבד בשום מחשב שניסיתי אותו עליו!

פורסם

העניין הוא שביד 2 כל מי שמוכר לאפטופ כזה דורש עליו לפחות אלף שקל!!

אני לא מבין, מחשב בן 7 שנים עולה אלפייה?? מישהו קונה את הטרנטות האלה בכל כך הרבה כסף?

תלוי במחשב. אתה תמיד יכול להתמקח עם המוכר.

פורסם
  • מחבר

תלוי במחשב. אתה תמיד יכול להתמקח עם המוכר.

שלחתי לכמה חברה שם הצעה של 300-350 ש"ח על R50E. בלי קשר לתקציב שלי, אני לא חושב שבכלל יש שוק למחשבים ניידים בני יותר משנה (או שנתיים בהינתן מחשב חזק במיוחד)

פורסם

שלחתי לכמה חברה שם הצעה של 300-350 ש"ח על R50E. בלי קשר לתקציב שלי, אני לא חושב שבכלל יש שוק למחשבים ניידים בני יותר משנה (או שנתיים בהינתן מחשב חזק במיוחד)

אל תצפה שמישהו ימכור לך R50E עובד במצב טוב במחיר שנקבת, אלא אם כן הוא ממש נואש ואז הרווחת. הנייד שווה לפחות פי 2 ואולי פי 3 (תלוי במצב החלקים ובקונפיגורציה). לגבי השוק לניידים משומשים, הוא קיים ופעיל (בארץ קצת פחות), בלי קשר לדעתך. זה אפילו לא קשור לביצועי המחשב, אלא יותר להאם יש למחשב משהו ייעודי להציע.

אבל אנו סוטים מהדיון. לדעתי, אם אין לך צורך בניידות ואין מגבלה של מקום, עדיף לך באמת יהיה לקנות נייח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים