פורסם 2011 בינואר 2414 שנים שלום לכולם,אני עומד לרכוש XBOX מתלבט בין SLIM 4G לבין SLIM 250G - מה עדיף?אני בעיקר מתכוון להשתמש בקונסולה למשחקים, חושש שה-4G יהיה קטן מדי. מה דעתכם על זה?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים זה שאלה של שימוש עם אתה רוצה גם לשחק מולטי מקוון ה250 עדיף כי הוא כולל גם אוזניות חוץ מארד דיסק עם זה שימוש רק לקזואל עם קינקט עדיף ה4 גיגה בגלל המחיר בעיקרון כמה שאתה משתמש יותר ביכולות הקונסולה ה250 עדיף והאפך
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר אני מתכונן להיות מה שנקרא "משתמש פשוט" - לא מוריד שירים או סרטים לתוך הקונסולה, אלא משתמש בה לצרכי משחק וזהו. העניין הוא, האם בגלל שב- 4G אין נפח איחסון משמעותי, ולא ניתן לשמור משחקים במלואם על כונן אלא רק "שמירה רגילה" של ההתקדמות במשחק - האם בשל כך כונן הדיסק יעבוד יותר, דבר שיביא לשחיקת העינית? האם בכלל יש תקלות עם עיניות? כמו כן, האם הקונסולה ב-4G תרעיש יותר מ-250G?תצרוך יותר חשמל מ-250G?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים הכונן כן יעבוד יותר בעיות עם עינית יכולה להיות בגל CD\DVD\וכו -השאלה בשימוש ובאיכות הכונן והמדיות עם תקנה רק מקורי לא חושב שתיהיה לך בעיה בלפחות שנתיים הבאות מבחינת רעש תלוי בכונן DVD שתיהיה בגרסה שקניתה חשמל עם יהיה אבדל זה יהיה מאוד זניח כי גם ארד דיסק צורך חשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.