עבור לתוכן

HOT עברו את הגבול ואתם צריכים לדעת מזה ועוד העסקי

Featured Replies

פורסם

אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו.

מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט.

כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך.

מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמל והפילה את האינטרנט ככה הוט אמרו שהתקשרתי אליהם, לא יודע עד עכשיו אם זה האמת או שלא, מה שאני יודע שכל החודש הזה אני מתקשר אליהם והם אומרים כל הזמן בעיית SNR ברמת גן בעיה איזורית. מבחינתי יש פה יוזרים בטוח מרמת גן ולא משנה איזה ספק אתם תריצו פינגים לשרתים האלו ללא הפסקה עם הפקודה ping www.download.com -t ויאהו אותו הדבר עם -t ותפסיקו את זה מתי שאתם רוצים עם CTRL + C

www.download.com

www.yahoo.com

בסה"כ אמור להיות לכם איזה 20 גג פאקטים לוסט מתוך 55000 בערך, אצלי היו יותר מ 1500 מתוך 25000 שלפעמים הפקטים נאבדים אחד אחרי השני וזה גורם לניתוקים,, לאגים, בעיות גלישה, בעיות שיחה באינטרנט, והורדה וגם העלאה שזה חשוב לי.

מה שהם עוד אמרו שהם יביאו לי רק חודש פיצוי כי כשאין צפי לבעייה הם לא יכולים לתת יותר מחודש מן הסתם חושבים על התחת שלהם.

ועוד צוות התמיכה המוגבל שלהם שלוקחים כל אחד שדובר כמה שפות שלא מנסים לעשות שום דבר גם כשהם רואים בעיה ומשקרים מאשימים כרגיל את הציוד קצה שלי בלי להסתכל בפניות הקודמות ואומרים לי כל פעם לחבר את המודם ישירות, ואני מסביר להם שלא הראוטר בעייתי ולא המתאם שיחות של ברק ושום דבר אחר כי הם עבדו ועובדים כמו שצריך עד לרגע שאני מתקשר אליכם כי באמת יש בעיה ואתם מודים שיש בעיה איזורית, למה להגיד כל פעם משהו אחר.

מבחינתי חברה טובה זאת חברה כשקיימת בעיה היא מודה ומטפלת בבעיה במהירות ומקבלים ממנה פיצוי, למה אני צריך לשלם גם להם גם לספק וגם להפסיד כסף על כל הזמן שלא הייתי יכול להשתמש באינטרנט בצורה שאני צריך למימוש העסקים שלי. כמו שהם קוראים חבילת טריפל, גם משלם, גם מפסיד וגם מתעצבן בל סבלנות כבר כי זה עבר את הגבול הירדני ושם לא מדברים יורים.

ועוד עכשיו כשני נמצא בעבודה בתמיכה טכנית בספק אינטרנט ידוע אני מנסה להיכנס מהמחשב נייד למחשב שלי בבית וזה כל פעם מתנתק, זאת לא בעיה באף אחד מהמחשבים או ביתי או נייד כי ברגע שזה מתחבר שוב אני רואה רצוף 10 פאקטים לוסט וגם ההורדות שהיו לי הופסקו, וגם אחד מרמת התקשר ואמר שהמודם שלו לא מסונכרן וכמובן אמרתי לו לדבר עם הוט.

בכבוד רב

פורסם

אני לא מבין מה מטרת הדיון שפתחת?

לדעתך המקום הזה זה פנ"צ של חברת הוט?

יש לך בעיות ואתה לקוח עסקי אז תפנה למשנהל לקוח שלך ואם משהו לא מתאים תעבור לחברה אחרת. :nixweiss:

מספיק להציף את הפורום הזה, שאמור להיות פורום בתחום מקצועי, בבכי של כמה דפקו אותכם פה ושם.

פורסם

+1

פורסם

מכל הפוסט שקראתי רק לא הבנתי מה הבדיקה שעשית שמוכיחה שהתקלה בהוט ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים