עבור לתוכן

Family Guy

Featured Replies

פורסם

כבר בעונה השלישית והסידרה הזאת מפתיעה אותי כול פעם מחדש מצחיקה וכיפית לצפיה.

http://www.familyguyepisodes.com/

יש עוד סדרות מומלצות כגון זאת?

פורסם

הנפילה בדרך... עונות 1+2 מעולות. שלישית עדיין טובה. לאחר מכן יש מספר פרקים בודדים טובים מדי עונה.

נסה לראות את American Dad, מאותו היוצר, מתחיל בינוני אבל משתפר.

פורסם

למישהו יש נסיון עם Cleveland ?

פורסם

ראיתי 2 פרקים,אותו סגנון.

למי שאמר שהנפילה הגיעה ב-3 אני חושב שאתה טועה לגמרי. בעונה 7 הם התחילו לאבד את זה אחרי שמיצו את הכל ופשוט עונה 8 ו9 פשוט מבחילה (עדיין חובה לראות כי אין הרבה דברים כאלה טובים בטלוויזיה,אבל ההומור נעשה חולני לגמרי,ע"ע פרק הלפני אחרון שיצא בעונה 9)

דווקא עונות 4,5,6 עם כל השטויות כמו התרנגול וכו' גאוניות לדעתי,אבל על טעם ועל ריח...

פורסם

מחזק. הנפילה בעונה ה-7. הסדרה פשוט הפכה למגעילה.

פורסם

כן. ספין אוף ממש לא מוצלח לדעתי.

פורסם

אני לא זוכר את הקטע הזה מהסדרה,

זה הגיע מהסרט ההוא של המערכונים הקצרים שהוא הוציא, לא? (וזה בהחלט היה המערכון הכי טוב שם) הסרט לא קשור לפמלי גיא.

פורסם
  • מחבר

עד כה לא מאכזבת :)

פורסם

קטע יפה.

ככה זה, כשסידרה ממש טובה עולה לאוויר אז ככל שהעונות עוברות אנשים עדיין מצפים לראות את אותו ההומור והרמה שהם ראו בעונות הראשונות אבל ברוב המקרים זה בלתי נמנע כי כבר השתמשו בכל החומרים הטובים וצוות הסירה מתעייף עם הזמן. אותו דבר קרה גם בסימפסונים. זה די נדיר כשסידרה מצליחה לשמור על רמה גבוהה לאורך זמן ארוך.

פורסם

קטע יפה.

ככה זה, כשסידרה ממש טובה עולה לאוויר אז ככל שהעונות עוברות אנשים עדיין מצפים לראות את אותו ההומור והרמה שהם ראו בעונות הראשונות אבל ברוב המקרים זה בלתי נמנע כי כבר השתמשו בכל החומרים הטובים וצוות הסירה מתעייף עם הזמן. אותו דבר קרה גם בסימפסונים. זה די נדיר כשסידרה מצליחה לשמור על רמה גבוהה לאורך זמן ארוך.

נכון,זה קשה. אבל יש הרגשה שההומור נעשה מופרך יותר וגועלי יותר. דוג' לא חסר (ספויילרים) למשל בפרק שבו מג חוזרת מבית הכלא ושוברת לפיטר את כל השיניים,או בפרק שציינתי אז עם זה שפיטר מקיא דם. זה כבר מגעיל . כמו שציינתי אני עדיין ממשיך לצפות בסידרה ועדיין מתפוצץ מצחוק לפעמים,אבל ההרגשה היא שההומור השנון פשוט נעלם ובמקומו יש הרבה יותר מקום לקטעים של וולגריות גסה ורצון פשוט לקחת את הקטע הכי גס ומוקצן שאפשר ולעשות אותו. אז זה מרגיש מאולץ ולפעמים פשוט רע,וזהו.

פורסם

נסה Drawn Together.

עכשיו ראיתי חלק מהעונה השמינית והיא באמת התדרדרה מאד.

פורסם

סדרה גרועה ביותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים