עבור לתוכן

שאלה| התקנת Windows 7 על Lenovo 3000 N100

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7.

לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן.

עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה?

ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת?

אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש.

ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי?

תודה לעוזרים!

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 עם מערכת הפעלה Windows xp ואני מעוניין להתקין Windows 7.

לפי מה שהבנתי במחשבים של לנובו יש מחיצה נסתרת בהארדיסק שבמקרה וקורה משהו למערכת יש אפשרות לשחזר להגדרות היצרן.

עכשיו השאלה שלי היא האם זה בכלל אפשרי להתקין Windows 7 על המחשב הזה?

כן

ואם כן, ההתקנה של ווינדוס 7 דורשת פירמוט של כונן C, אם אני מפרמט את כונן C זה יפגע במחיצה הנסתרת?

לא (כמובן אל תמחוק ידנית את המחיצה הנ"ל)

אני רוצה שתהיה לי האפשרות תמיד לחזור להגדרות היצרן המקוריות אם משהו משתבש.

ובקשר לדרייברים, איפה אני מוצא דרייברים מתאימים ל-Windows 7 למחשב שלי?

לדעתי הדרייברים של המחשב שלך יותקנו אוטמטית עם התקנת הWINDOWS + WINDOWS UPDATE.

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה אפשרי?

קראתי כל מיני תגובות של בעלי מחשבים ניידים שהתקינו מערכת הפעלה אחרת ואחר כך נעלמה להם האפשרות לחזור למצב הרגיל.

פורסם

המחיצה הנסתרת שמכילה את אפשרות השחזור היא נפרדת מכונן C תחשוב עליה ככונן D (למרות שזה ככה בד"כ)

לא משנה מה תעשה לכונן C מחיצת השחזור תשאר.

פורסם

מניסיון עם כמה מחשבים של לנובו - לא ספציפית עם זה - מחיצת השחזור אכן תישאר, אך לפעמים משהו נדפק בboot sector ואי-אפשר לעשות ממנה boot כדי להתחיל את תהליך השחזור. במקרה זה מה שעזר לי כמה פעמים היה להתקין את תוכנת Rescue&Recovery של לנובו, שבין היתר מסדרת משהו בboot sector.

פורסם

אני באופן אישי בחיים לא השתמשתי במחיצת השחזור. עדיף להתקין מערכת הפעלה נקייה מ-bloatware.

פורסם

בזה אני מסכים איתך.

פורסם

אני באופן אישי בחיים לא השתמשתי במחיצת השחזור. עדיף להתקין מערכת הפעלה נקייה מ-bloatware.

מסכים גם

קודם כל בוודאות תוכל להתקין WIN7 ובכל זאת להשאיר את ה partition הזה קיים... הוא "כונן" נפרד.

בנוסף לזה , במחיצה הזו יש לך winXP שככל הנראה גם מגיע עם מלא תוכנות זבל נלוות , עזוב אותך מהמחיצה הזו... תאחד אותה למחיצה הקיימת ותתקין 7.

בנוגע לדרייברים יש 2 דברים שאתה צריך לעשות , הראשון זה windows update והשני זה להתקין את lenovo tools ולעשות שם system update .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים