עבור לתוכן

עזרה עם 64\32 ביט

Featured Replies

פורסם

אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין

אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה)

כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט

הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט)

עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש

רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון??

ועוד שאלה

אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה)

עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן אני אתקין 64.. אבל אם זה לא משנה אז אני מעדיף 32

פורסם

עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש

רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון??

שלילי

אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה)

עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן אני אתקין 64.. אבל אם זה לא משנה אז אני מעדיף 32

לא תהיה שום בעיה בכלל וזה אפילו רצוי.

פורסם

אפשר לנצל מעבר ל4GB במערכת 32ביט עם פאץ' לקרנל.

http://www.pallab.net/2009/12/30/enable-more-than-4gb-memory-in-windows-vista-7/

כמובן זה לא רשמי ועל אחריות המשתמש בלבד. בדיון שבקישור היו שדיווחו שזה עבד יופי, לצד כאלה שזה לא עבד או אף עשה נזק.

לעניות דעתי, עדיף פשוט לעבור ל64ביט ולחסוך כאבי ראש אפשריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים