פורסם 2002 במרץ 923 שנים יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערךותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85.לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו.אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סבירמישהו יודע מה לעשות ?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערךותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85.לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו.אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סבירמישהו יודע מה לעשות ?להכניס כמה לאטמות בצדדים, נגרה בחלק האחורי ולקוות שהמצב ישתפר.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים יכול להיות שהדרייבר גורם לבעיה. נסה להסיר את הדרייבר ולתת לווינדוס לזהות את המסך בתור Default Monitor (או איך שלא קוראים לדרעק הזה שהוא קורא לו)
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר יכול להיות כי לא שמתי לב לזה עד עכשיווגם זה לא הדרייבר המדוייק אלא אחד דומה כי לא מצאתי ממשואטלון - יש לי מסך מה286 צבעוני ויכול להיות אחד גם לא צבעוני. מעוניין להנחית על מישהו מתנה משמיים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.