עבור לתוכן

אאוץ' הריצוד !

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך

ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את

הפריים רייט ל85.

לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו.

אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר

מישהו יודע מה לעשות ?

פורסם

יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך

ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את

הפריים רייט ל85.

לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו.

אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר

מישהו יודע מה לעשות ?

להכניס כמה לאטמות בצדדים, נגרה בחלק האחורי ולקוות שהמצב ישתפר.

פורסם

יכול להיות שהדרייבר גורם לבעיה. נסה להסיר את הדרייבר ולתת לווינדוס לזהות את המסך בתור Default Monitor (או איך שלא קוראים לדרעק הזה שהוא קורא לו)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות כי לא שמתי לב לזה עד עכשיו

וגם זה לא הדרייבר המדוייק אלא אחד דומה כי לא מצאתי ממש

ואטלון - יש לי מסך מה286 צבעוני ויכול להיות אחד גם לא צבעוני. מעוניין להנחית על מישהו מתנה משמיים ?

פורסם

אני בטוח שהוא ישמח ;D

פורסם
  • מחבר

אןלי יחשבו שזה מה שהט'אנדרבירד מחרבן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים