עבור לתוכן

עכבר חוטי לגיימינג.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוציא בין 200 ל300, אבל אם אפשר לחסוך אז לנסות.

מתלבט בין ה G5 ל MX518. עכברי לייזר יותר טובים מעכברים אופטיים? ואם כן, כמה זה מורגש?

פורסם

קניתי ROCCAT KONE ב-250 ש"ח במבצע סוף שנה לפני כמה שבועות. עכבר מדהים מדהים. שווה לך לבדוק. זה מוצר ברמה הכי גבוהה שיש שלדעתי פשוט לא מוכר פה מספיק בארץ.

פורסם

לגבי ה-G5, באותו טווח מחיר שווה לך יותר את יורשו G500. הכי זול שמצאתי זה ב-KSP ב-265 ש"ח.

בנוגע ל-Kone, הביקורת כאן באתר לא חיובית במיוחד.

פורסם
  • מחבר

מה הייתם אומרים על ה MX518?

אני יודע שהוא ישן ולא לייזר, אבל תמיד נראה לי שכל המשקולות, ה DPI באלפים ו20 כפתורים על העכבר זה קצת מוגזם. מישהו עדיין משתמש ב MX518?

פורסם

אני לא יודע למה הביקורת באתר לא חיובית לגבי ה-KONE. יש כמה דברים שאני משימוש אישי חייב לחלוק עליהם:

א. לי אין שום בעיות עם הדרייבר. דרייבר מדהים עם מגוון ענק של אפשרויות. עובד עם WINDOWS 7 חלק לגמרי.

ב. המחיר שפורסם הוא אכן לא מהזולים, אבל במחיר שאני קניתי מדובר בעסקה הטובה ביותר בשוק כי אין שום עכבר במחירים האלה שנותן כזו איכות וחבילה.

למי שמתעניין, במקרה ראיתי שפורסמה היום כתבה על העכבר ועל פד ה-SOTA בגאדג'טי עם הנחות על המוצרים ששווה לבדוק:

http://www.gadgety.co.il/10604/%d7%92%d7%90%d7%93%d7%92%d7%98%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8-roccat-kone-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92/

פורסם

הייתי שוקל גם את ה- Razer DA, עכבר מעולה שמתחרה ב- G500 של Logitech.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שהחלטתי לקנות גם מקלדת מכנית שעולה הרבה, אני מנסה לצמצם את התקציב. כרגע אני חושב שאקנה או את ה M6900 או M6980 של גיגהבייט. שניהם כמעט זהים, אבל אחד לייזר ואחד אופטי.

מישהו יכול להגיב בנוגע למעבר מלייזר לאופטי או להפך? יש לי כרגע MX400 של לוגיטק, לייזר.

פורסם

הפער בין עכברי הג'יגהבייט ל - G500 הוא כ - 50 שקל.. שזה לא מעט... אם אתה בטוח רוצה ללכת על תקציב של 190 שקל אז תלך על מה שנראה לך הכי נוח ומתאים.. אם בכל זאת אתה מוכן להוציא בסביבות ה - 250, הייתי ממליץ בחום על ה - G500.

ביחס למחיר שלו הוא מציע הרבה אפשרויות לגיימרים, המשקולות זה לא כזה קריטי, אבל הוא באמת מאד נוח לטעמי, משייט בקלות על פד ויש לו אפשרות שינוי DPI בלחיצת כפתור - ככה שעד כמה שזה נשמע לא יעיל - זה פיצ'ר דיי שימושי לטעמי.

ב - KSP רשום באתר שהם מוכרים אותו ב- 265, אבל לפי מה שהבנתי המחיר שלו אצלהם בחנות הוא - 255. חוץ מזה - יש מצב שאם תלך לסניף - תראה שם את העכבר ותהיה עליו מדבקה של 230 שקל (ממבצע הבלק פריידי אני חושב והם שכחו להוריד אותם) אישית יצא לי לראות את זה בשני סניפים שונים.. אז אתה מקסימום יכול לשחק אותה אהבל שלא מבין במחירים - ומראה להם שזו המדבקה וזה המחיר, ואז תוכל לקנות אותו רסמי בהרבה פחות.. :)

בהצלחה.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים