עבור לתוכן

המלצה לנייד לעסקים עד 7000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל.

היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל

כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד.

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),

* גודל המסך? סביבות ה 14.1

* משקל רצוי? לא כבד

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד

* בלוטות? לא במיוחד

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250

* צורב DVD? לא במיוחד

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל

תודה מראש.

פורסם

תמלא בבקשה את השאלון בחוקים של הפורום.

יש הרבה מאוד דגמים בשוק, ולפי השאלון אפשר להתמקד ולדעת מה אתה מחפש בדיוק

פורסם

למה אתה כל כך נגד DELL?

אנשי עסקים שמתייעצים איתי אני מציע להם DELL.

יש להם את סידרת ה VOSTRO 3300 שלדעתי הייתה אחלה (אני לא יודע אם הם עדיין נמכרים אבל שווה לבדוק)...

זאת סידרה של מחשבי 13.3 אינץ' במשקל של קצת מתחת ל 2 קילו (אומנם לא אולטרא-נייד, אבל בסדר גמור)

במחיר של 4500-5000 ש"ח אתה יכול להביא את המחשב הזה עם אחלה של מפרט, שייספק את כל צרכייך והרבה מעבר.

חבר ממני שאזמין לו בידיוק לפני שבועיים אחד כזה... אחרי הרבה מאמצים הצלחתי להשיג לו דרך פנדה...

גילוי נאות: המסך הגיע עם פיקסלים שרופים, אבל זה טופל תוך פחות מ 24 שעות... ככה שהשירות - מצויין

פורסם
  • מחבר

בעייה קשה עם האינטרנט האלחוטי והזמנו שירות בערך 10 פעם, בקיצור כנראה שפשוט נפלנו על משהו לא טוב,

אבל אני כבר לא סומך עליהם לכן אני מעדיף חברה אחרת

פורסם

אם אתה רוצה עזרה, תמלא את השאלון. בלעדיו אי אפשר לדעת מה אתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

מילאתי את השאלון, אשמח לעזרה.

תודה מראש.

פורסם

ה-T410s של לנובו, כמעט תפור לדרישה שלך.

מדובר בנייד עסקי עם קהל מעריצים לא קטן, שנחשב לאחד המחשבים הניידים הטובים בשוק.

אין לו יציאת HDMI, אבל יש לו DP שמציג וידאו ואודיו באיכות HD שלא תבחין בהבדל (ניסיתי ואין הבדל)

הנה דוגמה לקונפ' אפשרית:

Intel® Core™ i5-560M Processor (2.66GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB)

Genuine Windows 7 Professional 64

14.1 WXGA+ TFT Multi-touch, w/ LED Backlight

Intel Graphics Media Accelerator HD, Intel Core i5-560M Processor (2.66GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB)

4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)

UltraNav (TrackPoint and TouchPad) with Fingerprint Reader

250 GB Hard Disk Drive, 5400rpm - Low Halogen

DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim (Serial ATA)

6 cell Li-Ion Battery

Bluetooth w/ antenna

Intel Centrino Advanced-N 6200 (2x2 AGN)

45K5970 3YR Onsite

Estimated total: $1,338.52

המחיר שלו בארץ יחסית יקר, ואם יש לך ויזה בינ"ל מומלץ לרכוש אותו דרך האתר של לנובו בארה"ב.

דרך חברה כמו uShops.co.il המחיר למחשב כזה יהיה כ-6000 שח.

נ.ב.

כרגע יש מבצע באתר של לנובו ל-410s, שהוא מגיע עם מסך מגע חינם (תוספת של 400 דולר במצב רגיל)

פורסם

עם כל הכבוד ל T410S, מבחינתי, אחד הפיצ'רים החשובים ביותר בנייד עסקי זו האחריות וקשה מאוד להתחרות באחריות 3 שנים DOOR TO DOOR ש HP ו DELL מציעות היום לניידים העסקיים שלהם.

כאחד שיש לו ניסיון לא קטן עם ניידים עסקיים אני ממליץ לך לרכוש נייד מדגם 8440P בעלות של כ 6000 ש"ח (ZED.CO.IL) - הוא מגיע עם 4GB 1333, I5, מודם WAN (רק להכניס SIM), ג'י.פי.אס, מסך 1600X900, כרטיס מסך עצמאי 1GB ועוד..

אם תשקיע 7000 ש"ח תוכל לקבל גם I7 וגם 8GB (אם תחפש ממש טוב).

אגב, שלא תהיה לך טעות, ה T410S הוא נייד טוב יותר אבל כדי לקבל את כל הפיצ'רים שהובאו כאן תצטרך לשלם כ 10,000 ש"ח+ בארץ ומשכך הוא לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

שניהם נראים נחמד מאוד אני אבדוק תודה,

אבל נגיד ואני כן רוצה עם יציאת HDMI, כי תאכלס למי בכלל יש בטלוויזיה חיבור DP

איזה הייתם מציעים?

פורסם

עם כל הכבוד ל T410S, מבחינתי, אחד הפיצ'רים החשובים ביותר בנייד עסקי זו האחריות וקשה מאוד להתחרות באחריות 3 שנים DOOR TO DOOR ש HP ו DELL מציעות היום לניידים העסקיים שלהם.

אם היית מכיר את האחריות של IBM בארץ לא היית מדבר ככה.

ניידי מסדרת Thinkpad של לנובו מקבלים אחריות בינ"ל על ידי IBM בארץ, וגם מחשב שנקנה בארה"ב יקבל בדיוק את אותו שירות.

היתרון של ה-410s שהוא קל ודק מכל ניידי ה-14 אינצ' העסקיים.

אגב, שלא תהיה לך טעות, ה T410S הוא נייד טוב יותר אבל כדי לקבל את כל הפיצ'רים שהובאו כאן תצטרך לשלם כ 10,000 ש"ח+ בארץ ומשכך הוא לא משתלם.

אמרתי שאם יש לו אפשרות להזמין אותו מארה"ב (שזה באמת לא סיפור), זה הדיל הכי טוב שיש.

בארץ המחיר שלו אכן יקר מאוד

כאחד שיש לו ניסיון לא קטן עם ניידים עסקיים אני ממליץ לך לרכוש נייד מדגם 8440P בעלות של כ 6000 ש"ח (ZED.CO.IL) - הוא מגיע עם 4GB 1333, I5, מודם WAN (רק להכניס SIM), ג'י.פי.אס, מסך 1600X900, כרטיס מסך עצמאי 1GB ועוד..

אם תשקיע 7000 ש"ח תוכל לקבל גם I7 וגם 8GB (אם תחפש ממש טוב).

מצחיק שאתה ממליץ על ה-8440 ולא אני, שכן הוא הנייד האישי שלי. מצד אחד הוא נייד מצויין, מצד שני הוא קצת כבד לנייד 14 אינצ'.

בנוסף, כרטיס מסך נפרד במקרה הזה הוא רעיון רע. אין לו שום צורך בו, והוא יגרום למחשב לשקול יותר ולעבוד פחות זמן.

שניהם נראים נחמד מאוד אני אבדוק תודה,

אבל נגיד ואני כן רוצה עם יציאת HDMI, כי תאכלס למי בכלל יש בטלוויזיה חיבור DP

איזה הייתם מציעים?

יציאת DisplayPort מעבירה אודיו ווידאו באיכות HD. האות נחשב "פחות איכותי" מ-HDMI, אבל ההבדל זניח (DP מעביר 2.7-5.4Gbit ו-HDMI כ-10.2)

כאשר סטרימר טוב מעביר כ- 1Gbit, כך שמבחינת חיבור זה לא הבעיה. DP דורש מתאם ל-HDMI, וניתן לקנות אחד מתאים בכ-50 שקל.

לצערך, לא קיים כנראה נייד מהסדרות העסקיות הטובות ביותר עם חיבור HDMI, וההתפשרות היא לחפש נייד ברמה פחות גבוה.

פורסם

HDMI is really a component video/optical audio replacement that happens to work pretty well for PC use. DisplayPort is coming from a completely different angle - it's the successor to VGA and DVI and really aimed at PC use.

Plus DP is royalty-free.

DisplayPort version 1.2 added the ability to transport multiple audio/video streams, doubled the maximum data rate from 10.8 Gbit/s to 21.6 Gbit/s

Also, DP has the ability to transfer Ethernet, USB 2.0, DPMS, and other types of data over the "AUX" channel

HDMI advantage is better DVI signal compatibility (but who needs that), and CEC support, which would I don't think is relevant.

FYI: newer graphic cards and some displays come with DP.

macs come with mini-DP for a few years already.

פורסם

כרגע יש מבצע באתר של לנובו ל-410s, שהוא מגיע עם מסך מגע חינם (תוספת של 400 דולר במצב רגיל)

גם אם היו משלמים לי לא הייתי לוקח את זה. מוסיף עוד איזה 300 גרם משקל (ומבטל לחלוטין את היתרון המרכזי של הדגם), מוסיף טשטוש למסך, ולא תורם שום דבר בשימוש שוטף (לטעמי). אופציה חסרת תועלת לחלוטין בדגם זה. מי שרוצה מסך מגע - שיקנה טאבלט נורמלי.

אם היית מכיר את האחריות של IBM בארץ לא היית מדבר ככה.

ניידי מסדרת Thinkpad של לנובו מקבלים אחריות בינ"ל על ידי IBM בארץ, וגם מחשב שנקנה בארה"ב יקבל בדיוק את אותו שירות.

האחריות שלהם מעולה, אך למי שחשובה אחריות באתר הלקוח - דווקא לנובו פחות מציעה אופצייה זו בארץ (לא וידאתי האם קניית thinkpad עם onsite בארה"ב תגרום לזה להיות תקף בישראל). בארצנו באמת יותר קל לקבל onsite על DELL/HP.

אגב, אם הרכישה לא דחופה, הייתי מחכה לראות מה יהיה חדש בניידי הSandy Bridge הצפויים לצאת בחודשים הקרובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים