עבור לתוכן

Dell Latitude D620 ב 550 ש"ח, שווא קניה ?

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי אפשרות לקנות נייד משומש (יד 2) ב 550 ש"ח מדגם Dell Latitude D620

הבעיה שהכונן האופטי שלו לא עובד, וכנראה אני יהיה חייב לקנות כונן אפטי חדש (עוד 200 ש"ח ?)

המפרט המדויק לא ידוע לי, אבל מהחיפושים באינטרנט הבנתי שיש לו 1GB של RAM, לכן צריך להוסיף לו עוד 1G של זיכרון בשביל W7 ...

ופה כבר אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלו תומך בכלל ב 7 ואם כדי בכלל לשדרג...

פורסם
  • מחבר

המפרט הוא בערך

Core Duo T2400 1.83GHz

Intel 945GM or Intel 945chipset PM chipset

1GB 533MHz DDR2 RAM

80GB 5400RPM HD

Integrated graphics Intel Media Accelerator 950

802.11 a/g and built-in Bluetooth

14" 1280 x 800

אבל הכונן האופטי שלו לא עובד, וכנראה צריך להוסיף זיכרון כדי להריץ חלונות 7. הכונן האופטי בערך 200 ש"ח וזיכרון עוד איזה 150...

ככה שיצא לי 900 ש"ח למחשב...

האים זה שווא 900 שקל אם כל השדרוגים ?

פורסם

אם המחשב במצב טוב וגם הסוללה - אז כן. אם תצטרך להחליף סוללה - זה עוד כמה מאות שקלים.

מה זה "המפרט הוא בערך"? תבדוק את המפרט במעמד הקנייה. ותבדוק גם את המצב הפיזי של המחשב (ששום דבר לא שבור/רופף וכו').

פורסם

איזה שימוש אתה מתכוון לעשות בו ?

במידה ולהישתמש בו כנייד מה מצב הסוללה ,

מה המצב הכללי שלו . שריטות מכות שיפשופים . ליכלוך. ( לא מציע לך לגעת במחשב מוזנח לפעמים הפלסטיק הכי הכי קטן שחסר בפינה מעיד שהוא קיבל מכה\מכות)

לא חייב 2 גיגה בשביל WIN7 יכול להיסתדר מעולה עם 1 . ומאיפה אתה יודע אולי יש לו 2 של חצי

גם כונן אופטי נהייה מצרך מיותר היום . בקלות אפשר להתקין עם USB .

לגבי המחיר. כן שווה תוריד אותו עוד .

פורסם

לא חייב 2 גיגה בשביל WIN7 יכול להיסתדר מעולה עם 1 . ומאיפה אתה יודע אולי יש לו 2 של חצי

כל דבר יכול להסתדר גם עם 1 וגם עם חצי, השאלה היא אלו ביצועים תקבל, וזה תלוי בשימושים שלך. עם הכבדות של אתרי האינטרנט והאפליקציות הבסיסיות של היום, 1 גיגה נהיה גבולי גם בשביל XP.

לגבי המחיר. כן שווה תוריד אותו עוד .

התנהגות ישראלית טיפוסית. גם אם מציעים במחיר רצפה, חייבים להוריד את המוכר עוד. הרי אם לא דפקתי אותו, אז יצאתי פראייר, לא? :xyxthumbs:

פורסם

סליחה ? למה ריצפה ? זה מחשב ישן . , אם תוסיף את השידרוגים שהוא ציין תגיע בקלות ל 1000 +

כל תקלה הכי קטנה במחשב נייד עולה המון המון כסף . במיוחד מחשבים שהישתמשו בהם על המיטה והיו עובדים בטמ' גבוהות וכל הרכיבים בלוח מנופחים .

הארדיסק . כבל פלאט מסך . אינוורטר למסך .

מחשב נייד זה לא נייח . שכל חלק אפשר להחליף בקלות !!

פורסם

השילוב של "כן שווה" ו"תוריד אותו עוד" בתגובתך זה מה שתפס אותי. :)

יש מספיק אנשים שגם אם היו מציעים להם ב200, היו שואלים האם אפשר להוריד ל150...

אגב, דיסק ואינוורטר ממש לא עולים המון כסף.

פורסם

איפה המוכר הזה . אני אשכנע אותו לתרום לי את המחשב ללימודים .

כי אני מראש אחסוך לו את הצורך בלתקן אותו . :)

" להוריד עוד " בסך הכל התכוונתי ללעגל 500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים