פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מחבר ^^ מעולה! אחלה סדרה ואם כבר הדיון הוקפץ, אני אנצל את ההזדמנות: Dorkly עדכנו את הערוץ שלהם והוסיפו כמה סרטונים מעולים, כמו הסרטון הבא:
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים הביצוע לא רע, השחקנים טעונים שיפור Fallout: Nuka Break the series - Episode One
פורסם 2011 בספטמבר 1814 שנים מחבר סרטון בקרוב באורך 30 דקות למשחק Path of Exile. משחק Hack&Slash Free 2 Play ברוח Diablo2
פורסם 2011 בנובמבר 3013 שנים מחבר אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הדיון 25 דקות מTrine2 - ניראה מעולה. סוף סוף יורש ראוי לHeart of Darkness DARKFIREGAMING התחיל להעלות סיקורים למודים של Skyrim Skyrim: Enhanced Night, Spider Webs, Weapon Retexture, Realistic Water & Awesome Shader Mods eXtelevision TF2 ערוץ שמוקדש לTF2. הרבה סרטונים באיכות מעולה, Top 10 plays כל חודש, גיימפליי - שווה. gameKing - טיפים וגיימפלי מNBA 2k12, MW3, fifa 12... הסרטים של NBA 2K12 מאוד מומלצים.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים מחבר לפעמים אני נתקל בסרטונים מעניינים שלא ניראה לי כדאי להקפיץ את הדיון של המשחק שלהם רק בשבילם - אז אני שם אותם כאן. לא חושב שזה מזיק.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים XboxAhoy - חובה עבור חובבי COD. מומלץ בחום. ביקורות של כל הנשקים ברמה מקצועית.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים www.youtube.com/user/theRadBradאחד האלופים והמצחיקים שיש.הוא באמת יודע להעביר את המשחקים בצורה מאוד מקצועית, וגם נותן המון הומור תוך כדי.. מומלץ מאוד !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.